ειμαι ετοιμος να βαλω παραγγελια ενα κινητο και ενα tvbox μεσω απλου unregistered ταχυδρομειου. πληρωμη μεσω καρτας. εχω επικοινωνησει με καποια καταστηματα και περιμενω απαντησεις, οποιος δεχτει πρωτος βαζω παραγγελια. Ξερω οτι εχει ενα ρισκο αλλα....βαρεθηκα να ψαχνω και να τσεκαρω συνεχεια ποιο μαγαζι εχει καινουρια μεθοδο χωρις τελωνειο, μεχρι που να αρχισουν να την πιανουν κι αυτη. πληρωνουμε εκστρα χρηματα για ειδικου τυπου "priority shipping" για αποφυγη τελωνειου, ακριβοτερα πραγματα απο ευρωπαικες αποθηκες, ασφαλεια τελωνειου....αν τα βαλουμε ολα κατω αξιζει? αν κανουμε 2-3 παραγελιες το χρονο ενταξει....αλλα αν θελουμε περισσοτερα απο Κινα?
χρονια αγοραζα απο aliexpress και ebay...ολα unregistered....αργουσαν αλλα εφταναν ολα. τωρα η παραγγελια ερχεται με τριγωνικα, τετραγωνικα mail, κανει το γυρω της Ευρωπης, και τελικα τα πιανουν παλι τελωνειο και απο αποψη χρονου η διαδικασια ξεπερναει το χρονο. το 80% των unregistered μου ερχονται σε 3 με 4 εβδομαδες...παντα ΑΤΕΛΩΝΣΤΑ. ακομα κι αν χασω κατι κι ο πωλητης πουλησει τρελα ...οκ...ακομα και κινητο να ειναι των 200+ ευρω...παλι κερδισμενος ειμαι μ αυτα που εχω γλιτωσει απο τα extra shipping και τα τελωνεια. ενα σοβαρο κινεζικο μαγαζι οταν εισαι πελατης τακτικος δεν σου στελνει βοτσαλα σε κουτι οταν εχεις παραγγειλει κινητο...ουτε σου λεει το εστειλα και δεν το στελνει....
αυτη ειναι η αποψη μου ....ακουω αποψεις...
Sent from my MI 3W using Tapatalk
χρονια αγοραζα απο aliexpress και ebay...ολα unregistered....αργουσαν αλλα εφταναν ολα. τωρα η παραγγελια ερχεται με τριγωνικα, τετραγωνικα mail, κανει το γυρω της Ευρωπης, και τελικα τα πιανουν παλι τελωνειο και απο αποψη χρονου η διαδικασια ξεπερναει το χρονο. το 80% των unregistered μου ερχονται σε 3 με 4 εβδομαδες...παντα ΑΤΕΛΩΝΣΤΑ. ακομα κι αν χασω κατι κι ο πωλητης πουλησει τρελα ...οκ...ακομα και κινητο να ειναι των 200+ ευρω...παλι κερδισμενος ειμαι μ αυτα που εχω γλιτωσει απο τα extra shipping και τα τελωνεια. ενα σοβαρο κινεζικο μαγαζι οταν εισαι πελατης τακτικος δεν σου στελνει βοτσαλα σε κουτι οταν εχεις παραγγειλει κινητο...ουτε σου λεει το εστειλα και δεν το στελνει....
αυτη ειναι η αποψη μου ....ακουω αποψεις...
Sent from my MI 3W using Tapatalk