Όλοι αυτοί που σου λένε είναι του 98 τοις εκατό θετικές κριτικές και άνω.
ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
-
Δοξαξη!!!!Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε, αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα
-
-
-
Παιδια επειδη δεν το εχω ξανακουσει το καταστημα eglobalcentral ειναι οντως στην Αγγλια και επομενως χωρις τελωνειο;Ειναι αξιοπιστο;
-
Ο/H gus7 έγραψε:
Παιδια επειδη δεν το εχω ξανακουσει το καταστημα eglobalcentral ειναι οντως στην Αγγλια και επομενως χωρις τελωνειο;Ειναι αξιοπιστο;
Δες, για να σχηματίσεις προσωπική άποψη. -
Ναι φίλε μου ισχύει από Αγγλία και χωρίς τελωνείο. ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ eglobalcentral.eu να έιναι. Ναι περιμένω δέμα από εκεί με DPD UK και είμαι σίγουρος γι'αυτό που σου λέω.
-
Ο/H zisistil έγραψε:
Ναι φίλε μου ισχύει από Αγγλία και χωρίς τελωνείο. ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ eglobalcentral.eu να έιναι. Ναι περιμένω δέμα από εκεί με DPD UK και είμαι σίγουρος γι'αυτό που σου λέω.
-
Παιδια γιατι δεν μπορουμε να συνδεθουμε στο λογαριασμο μας στο eglobal central.eu;Γνωριζεται τιποτα;
-
Σε πήραν χαμπάρι ότι θες να σηκώσεις όλο το μαγαζί γι'αυτό! Μάλλον θα κάνουν αναβάθμιση!
-
Ο/H johnjor έγραψε:
Παιδια γιατι δεν μπορουμε να συνδεθουμε στο λογαριασμο μας στο eglobal central.eu;Γνωριζεται τιποτα;
Μπορείς να κάνεις παραγγελία ως απλός χρήστης
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0