Διαφήμιση

ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"

• Οδηγός
    • Ο/H Xstos έγραψε:

@Matis πάρε από το vickmall με τριγωνική, άσε τον ali για μικροπράγματα
      Ασε τον αλι @Matis για μικροπραγματα συμφωνω!ομως στην τριγωνικη του vickmall θα διαφωνησω διοτι σταματησε τουλαχιστον για την ωρα με βαση τα οσα ξερω!Και δεν σταματησε μονο στο vickmall ακομα και ο yeso και αλλοι(οι περισσοτεροι αν οχι ολοι ακομα και απο ali).Τους εχουν βαλει χερι και ψανχουν τροπους:PΣυνεπως περιμενουμε και οποιος μαθει κατι ας ενημερωσει την παρεα μας!!και χτυπατε και καναν αλι για ΄'μπιχλιμπιδια''!ειναι πιο συννενοησιμοι πολλες φορες και εχουν τιμιες επιλογες! :D
    • :D ασε φιλε!και σκεψου οτι παρελαβα τη συσκευη μου και μετα απο λιγο εμαθα τα νεα δεδομενα,απο την ιδια τη sellina.θα δειξει.Ψαχνονται γιατι και αυτους δεν τους συμφερει και απο τη μερια μας πολλοι δε θα ρισκαρουν χωρις τριγωνικη για κατι ακριβο!Ειδωμεν,εκτιμω οτι συντομα κατι θα βρεθει.
    • Διαφήμιση
    • Προφανώς κάτι θα βρεθεί!
      Έλληνες και Κινέζοι στον μεγάλο τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου Λαμογιάς....
    • Ο/H Xstos έγραψε:

Προφανώς κάτι θα βρεθεί!
      Έλληνες και Κινέζοι στον μεγάλο τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου Λαμογιάς....

Έτσι μας κάνανε! Να χρεωνανε 5-10 ευρώ τον εκτελονισμο και όλα θα ταν οκ :p

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ε ναι! Πολύ περισσότερο είναι αυτοί λαμογια,παρά εμείς.

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • (Ποια AMSTEL) ποιο Vickmall... τι καλά τα είχα και εγώ τακτοποιήσει στο μυαλό μου 2 τηλέφωνα ήθελα να πάρω Μi Max και Redmi Pro και λέω ένταξη κλάιν θα δώσεις ένα 20άρικο παραπάνω να πάρεις με τριγωνική αλλά τουλάχιστον θα έχω το κεφαλάκι μου ήσυχο πάω και εγώ πριν παραγγείλω να μιλήσω με την κινεζούλα και μου σκάει το παραμύθι τριγωνική τέλος και για να μην πει μας πιάσανε στα πράσα οπότε τριγωνική ξεχάστε την σου λέει απλά δεν ξέρω πότε και αν θα ξανά μπορέσω.... πάω και εγώ να ψάξω από αλλού βρίσκω το Mi max στην ευρωπαϊκή αποθήκη του geekbuying σε ωραιότατη τιμούλα το κατεβάσανε οι μάγκες στα δεν θυμάμαι πόσο έβαλα και ένα κουπονάκι είχα κατέβει ποιο κάτω και από το Vickmall εντωμεταξύ τους έχω ρωτήσει της προηγούμενες μέρες και μου είχαν πει για δωρεάν μεταφορικά λέω ωραιότατα, Ευρώπη, ποιο φτηνά, και από πριν με την rom του μέσα με όλα κομπλέ πάω και εγώ να παραγγείλω μου βγάζει 40 euro μεταφορικά... τρελάθηκα για μια σύσκεψη που ξεκινάει από 180 euro έπρεπε τώρα εγώ να την πληρώσω 270 ας πούμε (δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση φυσικά....) δεν με συμφέρει πολύ απλά.... τους ρωτάω ρε παιδιά προχθές μου είπατε έτσι και έτσι και μου λέει να ο συνάδελφος μάλλον μπερδεύτηκε από Ευρώπη έχει πάντα μεταφορικά και είναι μόνος ένας τρόπος αποστολής δεν έχει άλλον αυτός είναι και άμα σ'αρέσει.... ε μετά από λίγο ψάξιμο ας πούμε δεν βρήκα τπτ της προκοπής οπότε αναγκαστικά παρήγγειλα από το Vickmall με απλή αποστολή και ότι βρέξει ας κατεβάσει όχι τπτ άλλο το τηλέφωνο που παρήγγειλα το έχω και για δόσιμο, το άλλο τον άλλον μήνα τώρα και θα δούμε... δράμα κατάσταση ...
      εκείνο που απορώ εγώ με το Vickmall είναι αφού δεν μπορείς να στείλεις με τριγωνική γιατί δεν γεμίζεις τουλάχιστον την ευρωπαϊκή αποθήκη? τι μου έχει εκεί πέρα μόνο ένα τηλέφωνο και τπτ άλλο....??? βολεύτηκε με την τριγωνική και άφησε άδεια την αποθήκη... τσίμπα λίγο την τιμή και βάλε πράμα εκεί πέρα να μπορεί ο άλλος να πάρει...!!! και όχι με 40 euro μεταφορικά....

=============== Απρ 4th 2017, 8:38pm ===============
      ψέματα... έβαλε άλλα δυο τηλέφωνα στην EU αποθήκη........
    • Διαφήμιση