Πόσο σε χρέωσε αν επιτρέπεται;

Even dead i will fight.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣε συνομιλία μου με υπάληλο της Υ.Ε.Δ (παλαιότερα όμως, όσο ακόμα στεγάζονταν Σταυρούπολη) μου είχε αναφέρει ότι σε περιπτωση αγοράς πολλών κομματιών (άσχετα τιμής) μπορούν να επιβάλουν φόρους & δασμούςΟ/H osalonikios έγραψε:
Επειδή είναι αρκετα φθηνό περνάει από τελωνείο totaly free ή το βάζει νταβανζηλίκι ή DHL για να πληρώσω κουστούμι;
Φίλε, δεν θυμάμαι ακριβώς, ήταν πριν 6-7 χρόνια.Ο/H osalonikios έγραψε:
Πόσο σε χρέωσε αν επιτρέπεται;
Μια χαρά έπαιξε το Direct Mail από το BanggoodΟ/H ioann1s έγραψε:
και το Banggood με επιλογή Priority Direct Mail παιίζει τριγωνική![]()
Ελπίζω όντως να ισχύει γιατί ψώνισα το Mi Max...
Αν καταφέρεις να βγάλεις άκρη με aliexpress πες μου κι εμένα πως τα το έκανες. Έχω 4 μήνες που ταλαιπωρούμαι με δαύτους. Εν συντομία, πήρα κινητό από έναν πωλητή τους στις 3 Ιανουρίου, το έπιασε το τελωνείο, παρακαλούσα τον κινέζο να κάνει extend το buyer's protection (για να είμαι κ σίγουρη ότι όταν πάρω το κινητό δεν θα είναι χαλασμένο), με αγνούσε, άνοιξα dispute και ενώ στο chat τους με διαβαβαίωναν ότι θα παραμείνει ανοιχτό το dispute για όσο εγώ συνεχίζω να κάνω update το reason του dispute, ξαφνικά μου το κλείνουν κ παίρνω ένα τρελό άκυρο "Full Payment Release ".Ο/H osalonikios έγραψε:
Επικοινωνησα όταν είδα το DHL και του είπα να το πάρει πίσω.
Απάντησε πως πλέον είναι αργά και τον ενημερωσα για τις χρεώσεις της DHL (μου έστειλε κι ένα ψηφιακο τριανταφυλλο)
Τώρα περιμένω τον λογαριασμό και θα δράσω αναλόγως. Σίγουρα θα του ζητήσω κάποια χρηματα πίσω. (Τις χρεώσεις της DHL κι όχι τους δασμους).
Μιλησα και με aliepxress και μου είπαν να ανοιξω dispute και να μην παραλάβω. Εγώ όμως πρεπει να παραλάβω. Δεν με παιρνει καθυστερηση.
Τα μηνύματα που έχετε ανταλλάξει τα έχεις ?Ο/H emvo έγραψε:
Τι μπορω να κανω σε αυτη τη περιπτωση; HELPPPPP
Φυσικα...Ο/H NasDriver έγραψε:
Τα μηνύματα που έχετε ανταλλάξει τα έχεις ?Ο/H emvo έγραψε:
Τι μπορω να κανω σε αυτη τη περιπτωση; HELPPPPP