Ξέρουμε αν υπάρχει τριγωνική αποστολή από geekbuying?Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το Europe Express?Έχει το mi robot 230 ευρώ και είμαι σε μεγάλο πειρασμό!
ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
Φίλε δεν το ξέρω σίγουρα. Μένει να το ρισκάρεις για να μας πεις αν θες!
-
Μπα άκυρο, το europe express αφορά μόνο την ισπανική αποθήκη.Από HK αποθήκη που είμαι εγώ έχει μόνο EMS και DHL 100 και 60 ευρώ αποστολή αντίστοιχα.
-
γεια σας μολις αντιληφθηκα οτι εφαγα scam απο πωλητη στο ebay, ο πωλητης λεγεται ukbestbuy365 και το προϊον του που αγορασα (χορδές κιθάρας) ελεγε item location: Bristol-UK και στην περιγραφη ελεγε οτι οι αποστολες γινονται με Royal Mail (το αγγλικο ταχυδρομειο), το αγοραζω ολα καλα και μετα απο 2 μερες που το κανει shipping παρατηρω ενα tracking number το παταω και βγαζει item location Hong Kong και οτι ερχεται με DHL eCommerce απο Hong Kong!!! Η αξια του προϊοντος ειναι 3,22 ευρω και τα εξοδα αποστολης 2,20 ευρω θα περασει απο τελωνειο σιγουρα λογω του οτι ειναι μεσω DHL και θα εχει και δασμους!!??ή ισχύει ατέλεια για τοσο χαμηλη τιμη και δε θα περασει τελωνειο?
-
Ο/H electron88 έγραψε:
γεια σας μολις αντιληφθηκα οτι εφαγα scam απο πωλητη στο ebay, ο πωλητης λεγεται ukbestbuy365 και το προϊον του που αγορασα (χορδές κιθάρας) ελεγε item location: Bristol-UK και στην περιγραφη ελεγε οτι οι αποστολες γινονται με Royal Mail (το αγγλικο ταχυδρομειο), το αγοραζω ολα καλα και μετα απο 2 μερες που το κανει shipping παρατηρω ενα tracking number το παταω και βγαζει item location Hong Kong και οτι ερχεται με DHL eCommerce απο Hong Kong!!! Η αξια του προϊοντος ειναι 3,22 ευρω και τα εξοδα αποστολης 2,20 ευρω θα περασει απο τελωνειο σιγουρα λογω του οτι ειναι μεσω DHL και θα εχει και δασμους!!??
Ο/H electron88 έγραψε:
-
Το τελωνείο είναι για δέματα από 22€ και πανω.
Είχα πάρει μικροπραγματα αξίας 7€, πέρασε τελωνειο, πλήρωσα 3 ευρώ, και συν ότι περίμενα 20 μέρες, ήταν στο τελωνείο.
Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι. -
@zt654 πρώτον επαναλαμβάνεσαι ,δεύτερον από Αγγλία το αγόρασε το παλικάρι , τι δουλειά έχει η DHL Γερμανίας που έχει αγοράσει τα Γερμανικά ταχυδρομεία και τρίτων το λέει ξεκάθαρα ξεκίνησαν από Honk Kong, εδώ δέματα χωρίς DHL με απλό ταχυδρομείο μπαίνουν τελωνείο από Κίνα, τι θα τους εμποδίσει να του ράψουν κουστουμάκι; με dhl;
-
με ενημερωσε καποιος οτι παρελαβε απο Κινα με DHL eCommerce μεσω ΕΛΤΑ ενα δεμα 7$ και δε πληρωσε τιποτα. Γενικα αλλο η DHL express (courier) και αλλο η DHL eCommerce (global mail) η οποια φαινεται να συνεργαζεται με το ελληνικο ταχυδρομειο τα ΕΛΤΑ
-
Από DHL Global Mail έλαβα και εγώ δέμα από Αμερική και επιβεβαιώνω ότι όντως δεν πλήρωσα τελωνείο. Και για τους αμφισβητίες η DHL ρε σεις τι σχέση έχει που έχει έδρα; Ξέρετε από ταχυδρομεία; Και υπόψιν το ότι θα σταλεί από Αγγλία εν τέλει αν ο πωλητής το κάνει forwarding μέσω αυτής της υπηρεσίας δεν έχει να κάνει το ότι μιλάμε για Γερμανικά Ταχυδρομεία. Καμμιά όμως!
-
Ειχα παραγγείλω το πατινι Μ365, πριν περίπου 2 μήνες, από το tomtop.
Το έφερε σήμερα η acs, μέσω Πολωνία ς.
Δεν υπήρξε τελωνείο.
Θα ανοίξω την κούτα, το μεσημέρι, θα προσπαθήσω να το στησω. Αυτά. -
-
Ο/H sakis112 έγραψε:
Ειχα παραγγείλω το πατινι Μ365, πριν περίπου 2 μήνες, από το tomtop.
Το έφερε σήμερα η acs, μέσω Πολωνία ς.
Δεν υπήρξε τελωνείο.
Θα ανοίξω την κούτα, το μεσημέρι, θα προσπαθήσω να το στησω. Αυτά.
Αν θέλεις κάνε και ένα μικρό review και ανέβασε και καμιά φωτογραφία...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0