ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
Το πέρασα το τιμόνι, αλλά επειδή δεν δουλεύει το γκάζι, νόμισα ότι πιθανόν να διπλωσα, τα καλώδια, έτσι ξαναβγαλα το τιμόνι, χάλασε μια βίδα alen, την έβγαλα με την πένσα, και δεν απέφυγα τις γρατσουνιές.
Τώρα , δεν δουλεύει το γκάζι, πήγα σε ένα μαγαζί, αγόρασα βίδες για το τιμόνι, το φορτισα πλήρως, αλλά δεν δουλεύει το γκάζι, δεν ξεκινά το πατίνι.
Η εφαρμογή mi home, σταματά στο 90%, γράφει ,, δεν μπορεί να γίνει εγκαταστάση των ..pluging ..κάτι τέτοια. Κατέβασα την εφαρμογή ninepot, από το πλήρες ριβιου, που γράφει ένας από το σάιτ εδώ, στην αρχική σελίδα, και με την 4η προσπάθεια την πέρασα στο κινητό mi max.
Εντύπωση μου έκανε, ότι η εφαρμογή ninepot, δεν περνούσε σε άλλα 2 κινητά, πχ στο honor note 8, και έκανε firmware update.
=============== Αυγ 16th 2017, 9:37pm ===============
Το συνδεσα στο mi home. Το γκάζι δεν λειτουργεί. Η ρύθμιση στην φώτο;;;;; -
@sakis112 Δεν είχε κάποιες οδηγίες στα Αγγλικά ? η σχέδιο πως να κάνεις την συναρμολόγηση ? Γιατί κόλλησες έτσι ?
-
Εστειλα μύνημα στον sam, που έχει κάνει το ριβιου στο σάιτ εδώ, και μου απάντησε,,.{ Προσεξε πρεπει να του δωσεις ωθηση με το ποδι σου 2-3 να παρει λιγο ταχυτητα και μετα λειτουργει το γκαζι!},. Και πράγματι το έλεγξα έξω από το σπίτι, αφού έσπρωξα 3 φορές με το πόδι, Και έτσι λειτουργεί το γκάζι, έκανα τον γύρο του τετραγώνου. Απίστευτη !!!λεπτομέρεια, λύθηκε το αίνιγμα..
=============== Αυγ 17th 2017, 1:27am ===============
Οταν δεν δούλευε το γκάζι, φοβήθηκα, μήπως διπλωσαν τα καλώδια, τα οποία βάζουμε στο σωλήνα μέσα στο τιμόνι.
Έτσι αποσύνδεσα ξανά το τιμόνι, και χάλασα μια βίδα Άλεν, και την έβγαλα με την πενσα, φαίνονται οι γρατσουνιές, και πέρασα μια με σταυροκατσαβιδο.
=============== Αυγ 17th 2017, 12:12pm ===============
Φωτογραφίες από το m365. -
Καλησπέρα μετά από παραγγελία από banggood το status του tracking από τα ελτα είναι : Κατάσταση: ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Λογικά αποφυγα τελωνείο έτσι δεν είναι?
Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ευχαριστώ, προς πληροφόρηση σαν shipping method επέλεξα priority line.
Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Παιδιά θέλω να πάρω από tomtop κάτι πραγματάκια. Ισχύει το priority mail από αυτούς ότι δεν μπαίνει τελωνείο όπως το banggood και το gearbest? Έχει δοκιμάσει κάποιος;
-
Βασίλη ρώτα το μαγαζί για σίγουρα.
-
Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση. Έχω παραγγείλει μια οθόνη τάμπλετ από πωλητή που στέλνει από Αυστρία. Το tracking No βγάζει εισαγωγή στο τελωνείο από τις 12/08 και μέχρι τώρα δεν έχει γίνει κάποια ενέργεια. Για ποιο λόγο εισήχθη στο τελωνείο και καθυστερεί τόσο από τη στιγμή που έρχεται από ΕΕ?
-
Μήπως κάνει ενδιάμεση στάση στην Αυστρία και δεν ξεκινάει από εκεί ;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0