ΔΑΣΜΟΙ ΒΛΕΠΩ. ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ. Ελπίζω να είχες προυπολογίσει αυτά τα έξοδα. Για να λέει δασμοί για υψηλό ποσό σε βλέπω.
ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
Ας γινει ο,τι ειναι να γινει εδω που φτασαμε να τελειωνει η υποθεση! Μετα απο τοσες συσκευες για αλλους την πατησα σαν πρωταρης στο δικο μου!
-
Δεν το ξες; Έτσι γίνεται συνήθως. Τεσπα σου εύχομαι να είναι όσο το δυνατον λιγότερα. Εντωμεταξύ για να περάσει και η ώρα σου ψάξε στο dutucalculator να σου βγάλει στο περίπου την λυπητερή να ξέρεις πόσα λεφτά να έχεις πάνω σου.
-
Εξαρταται βεβαια και ποσο το κοστολογησε ο καλος μας ο τελωνης! Θα επανελθω με νεοτερα μετα την παραλαβη
-
Δασμούς δεν έχουν τα κινητά τηλέφωνα. Μόνο ΦΠΑ + εκτελωνισμό πληρώνει.
-
Ο ΕΛΤΑ πάντως γράφει δασμοί. Δες και την εικόνα από μόνος σου. Δασμοί λέγονται όλοι οι τελωνειακοί φόροι μάλλον.
-
Μάλλον είναι αυτοματοποιημένο το μήνυμα των ΕΛΤΑ για κάθε δέμα που βγαίνει από το τελωνείο.
-
Ο/H notou έγραψε:
Ο/H zisistil έγραψε:
Eternal team aliexpress. Το πήρα δίχως τελωνείο. Fantacy aliexpress μάλλον δίχως τελωνείο κ.α. Αλλιώς τριγωνική.
Από FANTACY επιβεβαιώνω κι εγώ.. παραγγελία από 29/12/16 τελωνείο από 20/1/17 με SG post
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H coxy13 έγραψε:
Από FANTACY επιβεβαιώνω κι εγώ.. παραγγελία από 29/12/16 τελωνείο από 20/1/17 με SG post
-
Ο/H alfalamda έγραψε:
Ο/H coxy13 έγραψε:
Αθήνα ναι
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Για να μην τρελαίνεστε,
σε μια εισαγωγή πληρώνουμε Δασμούς και Φόρους. Παράδειγμα Φόρου είναι ο ΦΠΑ ή ο Ε.Φ.Κ, στους Δασμούς περιλαμβάνονται αποθήκευτρα, ΔΕΤΕ, και κάποια άλλα μικροποσά που εισπράτει το τελωνείο.
Και τέλος υπάρχει η αμοιβή του Εκτελωνιστή, στην περίπτωση των ΕΛΤΑ 12€ + 24% -
Ο/H alfalamda έγραψε:
Ο/H coxy13 έγραψε:
=============== Φεβ 10th 2017, 10:59am ===============
Καλημερα σας,
η παραλαβη εγινε σημερα πρωι 39,5€
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0