Τα ξεχνάνε καμμιά φορά στο κατάστημα. Πήγαινε από κοντά καλού κακού. Το έχω πάθει και εγώ με δικά μου δέματα.
ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
σε ποιό κατάστημα να πάω....αφού μου είπαν ότι θα μου έρθει ειδοποιητήριο;
-
Στον ΕΛΤΑ που σε εξυπηρετεί. Καμμιά φορά φτάνουν και δεν το έχουν πάρει χαμπάρι.
-
Το κινητο μου εναι ακομα τελωνειο εδω και 15 μερες αξιζει να παω απο κει να το παρω ι να περιμενω και οποτε ερθει ?
-
είχες δίκιο...το στείλαν κατευθειαν στο κατάστημα χωρις να μου στειλουν ειδοποιηση...περιμένω να με πάρουν να μου πουν τι χρεώνομαι....ευχαριστώ!!!
-
Να'σαι καλά. Τα ταχυδρομεία τα ξέρω καλά. Είμαι τόσο συχνά εκεί που ξέρω σχεδόν όλες τις διαδικασίες των δεμάτων.
-
Αν δοκιμασω να παω αεροδρομιο να κανω εγω τον εκτελωνισμο για το κινητο μου θα πληρωσω παραπανω και να μου το δωσουν κιολας η να περιμενω και οποτε μου ερθει ?
-
Στα ΕΛΤΑ δεν νομίζω ότι μπορείς να το κάνεις αυτό. Αλλά μπορείς να τους στείλεις την απόδειξη του paypal μπας και γλιτώσεις κανένα τάλιρο ειδικά αν κάτι το πήρες σε προσφορά.
-
-
Ο/H Johny89 έγραψε:
Το mi5 εχω παρει 214 απο geekbuying και εχουν περασει 15 μερες απο τοτε που μπεικε τελωνιο
-
το πήρα,το πήρα,το πήρα!!!!!!!!!!!!
τελικά πρόλαβα κ το πήρα σήμερα μετά την απίστευτη εξυπηρέτηση μιας υπαλλήλου του καταστήματος της περιοχής μου....που την ευχαριστώ πραγματικά.
Στο θέμα μας.....36+12=48 € πλήρωσα....μου το κοστολόγησαν για 150 και μάλλον απ'ότι μου είπαν δεν ενοίχθηκε καθόλου , το πέρασαν από ακτίνες να δουν τι είναι....τέλος καλά όλα καλά....
τώρα πρέπει να τα βγάλω πέρα με το πρώτο άνοιγμα, μια κ ειναι η πρώτη μου αγορά και όλα όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα, τα έχω λίγο αχταρμάσ το μυαλό μου!!! -
Ο/H mk-xen έγραψε:
το πέρασαν από ακτίνες να δουν τι είναι
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0