τους έχω δει και τους 5-6 πόσοι είναι μαζί με άλλα 50 τουλάχιστον video από αυτό το κανάλι πολύ πριν της απορίες μου παρόλα αυτά θα τους δω άλλη μια μπας και καταλάβω κάτι παραπάνω αυτή την φορά και αν και πάλι δεν.. θα επανέλθω..Ο/H Mylopotamos έγραψε:
θα δεις τους οδηγούς εδώ και θα σου φύγουν οι απορίες εχει 5-6 οδηγούς...
=============== Μαρ 20th 2017, 10:35pm ===============
Και επανέρχομαι.. για ποιον μπορεί να με βοηθήσει να καταλάβω!
1) πως ακριβώς δουλεύει η τριγωνική και πως ξέρουμε - διασφαλίζουμε ότι μας στέλνουν με αυτόν τον τρόπο;
2) α) η Ισπανική αποθήκη του geeckbuying θεωρείτε ευρωπαϊκή αποθήκη σωστά;
β) αγοράζοντας από ευρωπαϊκή αποθήκη δεν πληρώνεις συνάλλαγμα πληρώνεις σε euro αυτό που βλέπεις δλδ έτσι δεν είναι;
γ) στην περίπτωση παράδειγμα της Ισπανικής αποθήκης δεν έχεις φόβο για τελωνεία φόρους κλπ κλπ έτσι;
και αν είναι έτσι τα παιδιά που την πάτησαν και πέσανε σε τελωνεία κλπ και είχαν παραγγείλει από geeckbuying να φανταστώ είχαν παραγγείλει από (HK) και όχι από την αποθήκη της Ισπανίας;;;
3)ξέρει κάποιος να μου πει πάνω κάτω πως χρεώνει η paypal?
1) πως ακριβώς δουλεύει η τριγωνική και πως ξέρουμε - διασφαλίζουμε ότι μας στέλνουν με αυτόν τον τρόπο;
2) α) η Ισπανική αποθήκη του geeckbuying θεωρείτε ευρωπαϊκή αποθήκη σωστά;
β) αγοράζοντας από ευρωπαϊκή αποθήκη δεν πληρώνεις συνάλλαγμα πληρώνεις σε euro αυτό που βλέπεις δλδ έτσι δεν είναι;
γ) στην περίπτωση παράδειγμα της Ισπανικής αποθήκης δεν έχεις φόβο για τελωνεία φόρους κλπ κλπ έτσι;
και αν είναι έτσι τα παιδιά που την πάτησαν και πέσανε σε τελωνεία κλπ και είχαν παραγγείλει από geeckbuying να φανταστώ είχαν παραγγείλει από (HK) και όχι από την αποθήκη της Ισπανίας;;;
3)ξέρει κάποιος να μου πει πάνω κάτω πως χρεώνει η paypal?