Μου είπε γνωστός ταχυδρόμος ότι τελευταία ότι είναι σε κινητό μεγάλη προσοχή γιατί τα σταματάνε όλα τελωνείο. Ότι γράφει προέλευση Κίνα μου είπε το σταματάνε πλέον.
ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
Ο/H 6adriano7 έγραψε:
εγω παρηγγειλα το mi max 128 gb απο vickmall με συν 20 δολλαρια για να φαινεται απο ευρωπη,υποθετω το λεγομενο τριγωνικο.μου εστειλαν απαντηση μολις ,οτι δεν μπορουν να το στειλουν πια με αυτον τον τροπο και οτι το NL POST ειναι μονοδρομος.θα ακυρωσω την παραγγελια.ελπιζω να μην μου πουνε τιποτα ιστοριες.δεν ριψοκινδυνευω αποστολη με τετοιον τροπο.οχι και με αυτα που ακουω εδω.ενα tv box απο gearbest μου ηρθε μια χαρα χωρις τελωνειο πριν κανα διμηνο.αλλα μαλλον ημουν τυχερος.και μιλαμε μονο για 60 δολλαρια.
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Γιατρέ και εμένα ο ταχυδρόμος για κινητά μου είπε. Τα άλλα εντάξει δεν έχουν πρόβλημα.
-
και που το ξερουν οτι ειναι κινητο.αφου gift γραφει.
-
Gift δεν γράφει κανένας Κινέζος πλέον. Όλοι γράφουν κινητό. Εξακριβωμένο από δικές μου αγορές.
-
μαλιστα.αρα το vickmall που απαντησε οτι θα το γραψουν για gift ειπαν ψεματα.ενδιαφερον.
-
και ένα να το ίδιο είπε ο ταχυδρόμος αλλ έπιασαν το miband
-
-
Τιμή +24%ΦΠΑ-> εγώ για 100€+24% φπα, πλήρωσα 36€Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
καπου διάβασα οτι για μέχρι 150 είναι +24% +12 ευρώ
για πάνω απο 150 ειναι και δασμοί και και και....
εχει παρει κανένας για πάνω απο 150 αξία και να δούμε πόσο πλήρωσε? -
Όχι πλεων
-
ευχαριστώ.
οπότε την τιμή την γοογλάρουν? ή λένε σε όλους +36 ευρω?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0