eglobalcentral είναι στην Αγγλία οπότε και 100 κιλά πράγματα να σου στείλει δεν υπάρχει περίπτωση να περάσουν τελωνείο.
ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
Δεν νομιζω οτι δε σου απαντησα σε κατι....Δες τι ρωτησες.Μην περιμενεις καποιο επισημο χαρτι απο τον κινεζο πιστοποιημενο που εχει να κανει με αποδειξη αγορας ποσο μαλλον για φορο....Η αποδειξη η δικη σου οσον αφορα την αγορα ειναι του paypal και μονο.Ουτε μια απλη φωτοτυπια με την παραγγελια(σαν σε ταβερνα οπως παρελαβα προσφατα απο GB
)ειναι επισημο εννοειται!!Επισης στο πρωτο σου ποστ λες το εξης:''ακομα και αν γραφει κινητο και τιμη επανω ?? ''.Και σου ειπα απο Ε.Ε. δεν εχεις θεμα 100% και ας γραφει οτι θελει η τιμη(να ειναι ομως καθαρα απο Ε.Ε. το προιον...)Απο Κινα τωρα η τιμη που γραφει ειναι βρασε ρυζι που λεμε
.Μπορει πολυ απλα να γραψει οτι θελει (να στο πω ετσι!)Γραφει ενα σαν gift και καλα να βοηθησει στην αποφυγη του ''τερατος'' και μια χαμηλη τιμη(το διασημο declare Low value).Προφανως σε αυτες τις ενεργειες αναφερεσαι.Εγω εδω λεω οτι οι τελωνειακοι γνωριζουν...(εσυ αν παραγγειλεις απο Κινα καντες δε χανεις κατι αλλα και οι κινεζοι γνωριζουν το κανουν απο μονοι τους περαν απο καποιους που το εχουν σταματησει).Οσον αφορα ελεγχο συσκευης κτλπ ειναι στην ευχερεια του καθενα!Εαν εσυ θελεις να στο ανοιξουν να το ελεγξουν και να το φλασαρουν πεστο(με την προυποθεση οτι τα κανουν αυτα!!)Αλλος θελει να το παρει σφραγισμενο εργοστασιακο(εαν εχει τη δυνατοτητα βεβαια κινεζοι ειναι αυτοι
)Ειναι κατι υποκειμενικο αυτο.Δεν υπαρχει κατι στανταρ.Συγκεκριμενα απο eglobalcentral εγω θα κυνηγουσα να παρω ενα σφραγισμενο κουτι με το κινητακι μου μεσα!Και μετα θα ηλπιζα.Επισης το καταστημα αυτο εγγυαται αποστολη χωρις τελωνειο οποτε μεχρι τα εως τωρα δεδομενα αυτο ισχυει απο οσο ξερω(για αγορα απο αυτο μπορουν να σου απαντησουν συμφορουμιτες που εχουν προβει σε αγορα απο εκει).Αλλωστε κατ εμε αυτος ειναι ο λογος που εχουν προβει σε αγορα πολλοι τον τελευταιο καιρο.εχει καλες τιμες και χωρις τελωνειο το βασικο.....
-
Ο/H mike έγραψε:
Συγκεκριμενα απο eglobalcentral εγω θα κυνηγουσα να παρω ενα σφραγισμενο κουτι με το κινητακι μου μεσα!Και μετα θα ηλπιζα
-
Οι περισσότεροι τα έχουν ανοιχτά αυτό λέει καθώς βάζουν unofficial rom σε αυτά. Όχι ότι είναι και δύσκολο να τα ξανασφραγίσουν βέβαια.
-
ααααα οκ καλος. αρκετα σας ζαλισα σας ομως. ευχαριστω και τους δυο παρα πολυ για τις απαντησεις και τις συμβουλες.
-
Αν παραγγείλω το κινητό να μου το στείλουν
στην Βουλγαρία που έχω έναν ξάδελφο τι γίνεται; -
Δες τους τελωνειακούς δασμούς των Βουλγάρικων Ταχυδρομείων αν σε συμφέρουν πρώτα γιατί διάβασα γκρίνια ενός Βούλγαρου σε Κινέζου σε φόρουμ γιατί πλήρωσε πολλά τέλη στο τελωνείο.
-
Γιαυτο που λεει ο φίλος παραπάνω, σε εμένα μου έστειλε το μαγαζί tinydeal.com ενα attachment με χαμηλό ποσό να το δείξω λέει στο Τελωνείο...που να το δείξεις και πώς? Οπως λέει κ ο φίλος μια φωτοτυπία ειναι, απλά οι Κινέζοι τάχα θέλουν να "βοηθήσουν"
Επίσης το support του συγκεκριμένου καταστήματος είναι απαράδεκτο, μακριά!!! -
Θα πάω στην Μολδαβία ...
-
46 ημέρες από την αγορά του κινητού και τίποτα ακόμα από το τελωνεία που έχει κλείσει και σε αυτό 32 μέρεςΗ ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε, αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα
-
Έχει κάτι καλές προσφορές το eglobalcenter. Πώς και δεν πήρες από εκεί;
-
Ο/H Mylopotamos έγραψε:
46 ημέρες από την αγορά του κινητού και τίποτα ακόμα από το τελωνεία που έχει κλείσει και σε αυτό 32 μέρες
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0