ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
λοιπον..εχω νεα καλα.παρελαβα απο vickmall το mi max σημερα.με ups.βλεπω εφυγε 30 μαρτιου οποτε κατι λιγοτερο απο δυο εβδομαδες.την αναλυση του πως σταλθηκε την εχω κανει copy paste κατι σελιδες πισω.απο διευθυνση γραφει πανω δεξια netherlands.τωρα εχει μια κινεζια στα πλαγια με επικεφαλιδα VOODI αλλα βλεπω δεν εκανε διαφορα.το πακετο ηρθε καλα κλεισμενο.τωρα θα αρχισω το ψαξιμο.μαλλον θα απευθυνθω σε αλλο αρθρο αλλα αν ξερει κανεις πως θα μετατρεψω την 3G vodafone καρτα μου να χωραει στο slot ειναι μια αρχη.αυτα.
-
Ο/H 6adriano7 έγραψε:
αλλα αν ξερει κανεις πως θα μετατρεψω την 3G vodafone καρτα μου να χωραει στο slot ειναι μια αρχη.αυτα.
-
Την προηγουμενη εβδομάδα είχα παραγγείλει το Mi Max από το Vickmall από Κίνα μετά από δυο μέρες που δεν μου είχαν στείλει το trucking number επικοινώνησα εγώ και μου είπε ότι κλασικά ήταν έτοιμη να μου στείλει μήνυμα ότι το τηλέφωνο δεν το είχε in stock πλέον μου έκανε refunt και περίμενα 3-4 μέρες μέχρι να ξαναπεράσουν τα χρήματα μου στον λογαριασμό μου και να μπορέσω να τα ξαναχρησιμοποιήσω για να μην λέω όμως μονο τα κακά αυτήν την δευτερα παρήγγειλα πάλι από Vickmall την Ευρωπαϊκή αποθήκη εδώ, το Redmi Pro και σήμερα το πρωί μόλις 2 μέρες μετά παρέλαβα κιόλας αν και μου βγήκε πάλι λίγο η ψυχή μιας και πάλι δεν μου στείλαν το trucking number και μου ψιλό έφυγε πάλι ένα κουραδακι ότι πάλι θα μου πει ότι δεν το έχει και φτου και από την αρχή.. τελικά σήμερα το πρωί που μίλησα με την κινέζα μου έστειλε και το trucking number και είχε φτάσει κιόλας τέλος καλο όλα καλά τον άλλο μηνα τώρα το Mi Max... (εντυπώσεις πολύ καλο πολύ καλο πολύ καλο αν και... 1) ακόμα δεν έχω καταφέρει να δω τα περιεχόμενα της sd που έβαλα μέσα
2) πληκτρολόγιο και λεξικό είναι άστα να πάνε... για αυτό μάλλον θα φταίει η global που φοράει και μάλλον θα φάει αλλαγή γτ την χρειάζεται την ελληνική αφού ακόμα και το 60% να μην πω παραπάνω του menu είναι στα αγγλικά 3) δεν μου βγάζει ειδοποιήσεις από της εφαρμογές όπως messenger κλπ, τίποτα απόλυτος, άμα δεν μπω εγώ δεν ξέρω τι γίνετε... και δεν έχω βρει ακόμα το κολπάκι με της υπέρυθρες αν δεν βγάλω άκρη θα ψάξω να δω σε ποιο post να ρωτήσω... -
Ο/H Matis έγραψε:
1) ακόμα δεν έχω καταφέρει να δω τα περιεχόμενα της sd που έβαλα μέσα
2) πληκτρολόγιο και λεξικό είναι άστα να πάνε... για αυτό μάλλον θα φταίει η global που φοράει και μάλλον θα φάει αλλαγή γτ την χρειάζεται την ελληνική αφού ακόμα και το 60% να μην πω παραπάνω του menu είναι στα αγγλικά
3) δεν μου βγάζει ειδοποιήσεις από της εφαρμογές όπως messenger κλπ, τίποτα απόλυτος, άμα δεν μπω εγώ δεν ξέρω τι γίνετε... και δεν έχω βρει ακόμα το κολπάκι με της υπέρυθρες αν δεν βγάλω άκρη θα ψάξω να δω σε ποιο post να ρωτήσω...
Για το 2 δες εδώ ---> Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8 -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H Matis έγραψε:
οχι εε?? -
-
-
Όπως τα λέει ο φίλος @NasDriver !!Πήρες μία συσκευή που δεν έχει global!Θέλει το πείραγμα της επειγόντως
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ναι... θα πάει για makeover...
-
-
άμα περιμένεις να πάρεις τό καινούργιο και μετά το άλλο καινούργιο καί μετά το άλλο καινούργιο... Δεν θα πάρεις ποτέ... Τουλάχιστον Xiaomi.... Άραξε σέ αυτό που σου αρέσει και υπάρχει τώρα και παρτο.
Το Mi Max 2 μόλις ανακοινώθηκε, μέχρι να βγει στην αγορά.... Μέχρι να βγει σε μία διεθνή έκδοση... Όσο αναφορά τις μπάντες ποιό πολύ όχι τπτ άλλο αν σε νοιάζει φυσικά... Και μέχρι να πέσει η τιμή του ..... Εννοείται πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να το πάρεις χρυσό επειδή μόλις βγήκε.... Μέχρι να γίνουν όλα αυτά θα έχει ανακοινωθεί ένα καινούριο για να περιμένεις...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0