ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
Ημουν ΣΤΡ(ΜΧ)
οπότε δεν ήμουν εγώ και για τον περισσότερο καιρό ΣΤΡ(ΚΨΜ)
Επίσης για το φίλο που λέει να το παίζουμε αδιάφοροι, έχω να πώ ότι προτιμώ να γνωρίζω τι θα πληρώσω, ωστε να κάνω τις ανάλογες αγορές, στο κινητό που έφαγα 36 ευρώ πεσκέσι υπο άλλες συνθήκες θα το γύρναγα πίσω...ο καθένας όπως λειτουργεί φυσικά, αλλά για μας τους υψηλόμισθους με τα 580 ευρώ ακόμα και τα 36 μας πονάνε, φιλικά πάντα -
Με 580 όντως υψηλομισθος εισαι.
Εγώ του δοξασμένου ΠΖ ήμουν. Ποιο ΜΧ .....
Even dead i will fight. -
-
Αν έχεις κανένα ΝΟΤΕ 4 ή ΝΟΤΕ 4Χ σφύρα κλέφτικα καρντάσι...
-
Mi bluetooth αξίας 10,74 €!Δεν ειναι οτι ειναι πολλα τα επιπλεον 3 ευρω η οτι δεν τα αξιζει το προιον(δεν τίθεται τέτοιο θεμα),απλά είναι κάτι πολύ ενοχλητικό και άδικο οσο δεν παει.Γιατι να πληρωσεις ενω δεν πρεπει.Και το πιο βασικό η οποια καθυστερηση επιφερει το μπες- βγες ΥΕΔ κτλπ.Αντε να δούμε στατιστικά πως θα πάει στις επόμενες.θα ενημερώσω!
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπερα βρηκα αυτο εδω το οποιο λεει το gearbeast αμα υπαρξουν τυχον εξοδα για τελωνειο τα πληρωνει.Αλλα δν καταλαβα που λεει Only email XiaoMi Mi5 64GB 4G Smartphone-248.99 Online Shopping| GearBest.com
-
Καλησπέρα φίλε @vortalhe Για να σου λεει email only θα εννοεί ότι πρόκειται για προσφορά που σου έστειλαν στο mail σου(θα έχεις κάνει subscribe και θα λαμβάνεις newsletter προσφορες κτλπ).Εκτιμω ότι θα ανοιξες το λινκ μέσω του mail σου.Όσον αφορά τα έξοδα τελωνείου γνώμη μου φιλική μη μπλέκεις με αυτό το ''τρυπακι'' αν σε πιάσουν θα πληρώσουμε κτλπ...Δεν είναι πάντα τόσο εύκολο και απλό όσο ακούγεται. Παρόλαυτα μπορείς να μου πεις πως το γνωρίζεις αυτό? Εννοώ επικοινώνησες μαζί τους και στο ειπαν?Προσοχή με το mi5.Πάει καιρός που σταμάτησε να βγαίνει λόγω των νέων μοντέλων που το διαδεχτηκαν και ως εκ τουτου κυκλοφορουν refurbished κτλπ κτλπ.Εχει ενα ρισκο κατ εμε.Προς θεού δεν είναι παλιό στα χαρτιά μονο χαχα!
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Σήμερα μου έδειχνε ο ταχυδρόμος χαρτί του τελωνείο από άλλον για GB και ένα σας λέω. Του είχαν μέχρι και φωτοτυπία από την σελίδα με το κινητό στα 159 ευρώ. Έδωσε 38+12 ΕΛΤΑ.
-
-
Το πιο αστείο το έδειχνε σε όλους και τους έλεγε να προσέχετε για τα τελωνεία. Θεούλης απλά.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0