Καλησπερα φιλε εδω ειναι το ss απο gearbest μου εβγιανε διαφημηση απο σελιδα στο φβ στην αρχικη μου και το ειδαΟ/H mike έγραψε:
Καλησπέρα φίλε @vortalhe Για να σου λεει email only θα εννοεί ότι πρόκειται για προσφορά που σου έστειλαν στο mail σου(θα έχεις κάνει subscribe και θα λαμβάνεις newsletter προσφορες κτλπ).Εκτιμω ότι θα ανοιξες το λινκ μέσω του mail σου.Όσον αφορά τα έξοδα τελωνείου γνώμη μου φιλική μη μπλέκεις με αυτό το ''τρυπακι'' αν σε πιάσουν θα πληρώσουμε κτλπ...Δεν είναι πάντα τόσο εύκολο και απλό όσο ακούγεται. Παρόλαυτα μπορείς να μου πεις πως το γνωρίζεις αυτό? Εννοώ επικοινώνησες μαζί τους και στο ειπαν?Προσοχή με το mi5.Πάει καιρός που σταμάτησε να βγαίνει λόγω των νέων μοντέλων που το διαδεχτηκαν και ως εκ τουτου κυκλοφορουν refurbished κτλπ κτλπ.Εχει ενα ρισκο κατ εμε.Προς θεού δεν είναι παλιό στα χαρτιά μονο χαχα!
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
Είναι γνωστός. Να φανταστείς όταν στέλνω δέματα παίρνω τα χαρτιά μόνος, ζυγίζω κτλ και αυτός μόνο τα περνάει στο pc. Του δίνω τα λεφτά, παίρνω ρέστα κολλάω το χαρτί στο δέμα και έφυγα. Άμεσες λύσεις.
-
-
Δεν λες τίποτα. Προς γνώσιν σας. Μέχρι 3 κιλά είναι 1,5 ευρώ. Μετά πάει ανα κιλό 0,5 ευρώ.
-
-
-
Πες να σου προωθήσω τα δικά μου e-mail αν θες. Έχω χιλιάδες, tinydeal, geekbuying, gb κτλ.
-
-
-
ok. Γράψε λάθος.
-
-
Κατάλαβα μετά γι'αυτό και το σταμάτησα εκεί.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0