ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
Xiaomi tv box international έκδοση από gearbest με austria post, πέρασε κανονικά και με το νόμο τελωνείο, τιμή αγοράς 60€, κόστος τελωνείου 14,40€ ΦΠΑ + 15€ έξοδα εκτελωνισμου Σύνολο επιβάρυνσης 29,40€ και αναμονή παραλαβής 42 ημέρες από την αποστολή
Στάλθηκε από το MI PAD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H ak2768 έγραψε:
Xiaomi tv box international έκδοση από gearbest με austria post, πέρασε κανονικά και με το νόμο τελωνείο, τιμή αγοράς 60€, κόστος τελωνείου 14,40€ ΦΠΑ + 15€ έξοδα εκτελωνισμου Σύνολο επιβάρυνσης 29,40€ και αναμονή παραλαβής 42 ημέρες από την αποστολή
Στάλθηκε από το MI PAD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σαυτη την περίπτωση, η Αυστρία, θεωρείται χώρα Διέλευση ς , και όχι χώρα Αποστολής. Εγώ περιμένω το m365 το πατίνι. Θα δείξει..
-
Καλησπερα παιδια, εχω παραγγειλει το mi band 2, το οποιο συμφωνα με το tracking χθες ηρθε Ελλαδα και σημερα ηρθε μηνυμα "The item has been processed in the country of destination". Αυτο σημαινει οτι σκαναριστηκε και φευγει για ΚΔ ή υπαρχει ακομα μεγαλη διαδικασια?
-
-
Ο/H sakis112 έγραψε:
Σαυτη την περίπτωση, η Αυστρία, θεωρείται χώρα Διέλευση ς , και όχι χώρα Αποστολής. Εγώ περιμένω το m365 το πατίνι. Θα δείξει..
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εχει ανοιχτεί ο σάκος που είναι το δέμα σού ,θα το δεις αναλυτικά στο σάιτ των ΕΛΤΑ .
=============== Ιουλ 20th 2017, 1:29pm ===============
Ο/H Giannis789 έγραψε:
Καλησπερα παιδια, εχω παραγγειλει το mi band 2, το οποιο συμφωνα με το tracking χθες ηρθε Ελλαδα και σημερα ηρθε μηνυμα "The item has been processed in the country of destination". Αυτο σημαινει οτι σκαναριστηκε και φευγει για ΚΔ ή υπαρχει ακομα μεγαλη διαδικασια? Έχει ανοιχτεί ο σάκος που είναι το δέμα σού , κοίτα στο σάιτ των ΕΛΤΑ για να δεις που είναι ακριβώς
-
Ο/H stefanosstef έγραψε:
Καλησπέρα.Απ'ότι κατάλαβα έκανα μαλακία που δεν έψαξα 5 λεπτά τι παίζει με τις μεθόδους αποστολής και χτυπάω το κεφάλι μου τώρα.Παρήγγειλα το πρώτο μου xiaomi (redmi 4x) και μάλλον για πιο γρήγορη αποστολή πρέπει να επέλεξα Expedited Shipping SG Post.Δεν είμαι σίγουρος αλλά το tracking number τελειώνει σε SG οπότε μάλλον επέλεξα αυτό και όχι το Flat Rate.
26/5 έφυγε και 14/6 έχω αυτό στο track/trace:
ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ
ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ
Πιστεύετε με Flat Rate είχα λιγότερες πιθανότητες να πληρώσω τελωνείο;
Επίσης μπορώ να αρνηθώ εκτελωνισμό και να επιστρέψει πίσω πληρώνοντας μόνο τα μεταφορικά;
Απ'ότι είδα θα πληρώσω 24% + 15ευρώ κόστος εργασίας.Αν δεν έχει τιμολόγιο μέσα με βάση ποια τιμή θα φορολογήσουν;
-
Αχ η δική μου ιστορία γίνεται και καλύτερη!!! Ρώτησα το Fantacy Technology τι θα γίνει αν είναι πάλι χαλασμένο το κινητό!!
Hello my dear friend~Thanks for your messages.We provide customers with half year warranty and we noticed that it has already expired the warranty time. If it broke again, you can take it to your local repair shop to test and repair~hope it can help you~Any problems, pls feel free to contact us!Kind regards.MelniaΤέλειο??? -
Κοίτα στην σελίδα τους εάν όντως λένε για 6 μήνες εγγύηση. Αν είναι όντως έτσι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα
-
Καλά δεν είναι εκεί το θέμα. Το θέμα είναι ότι όλο αυτόν τον καιρό που έτρεχε η εγγύηση εγώ δεν είχα το κινητό!!
Έχω βάλει εδώ σχεδόν όλη την ιστορία. AVOID FANTACY TECHNOLOGY AND ALIEXPRESS LOST TIME AND MONEY : Aliexpress
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0