Ελπίζω να είναι έτσι γιατί δεν ξέρω τι να υποθέσω, χάθηκε, είναι στο τελωνείο; Εγώ πάντως στις 60 μέρες θα ανοίξω dispute και ο Θεός βοηθός.
ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
Ειχα παραγγελία από geekbuying, με ταχυδρομείο Ολλανδίας πολύ παλιά. Για ένα μήνα, είχε χαθεί στο αεροδρόμιο Αθηνών, και τους έστειλα email, ότι χάθηκε το δέμα, και μου απάντησαν να περιμένω. Πραγματικά μετά από 1 μήνα, εμφανίστηκε ξαφνικά, και το παρέλαβα, δεν είχε τελωνείο τότε. Συνολικά πάνω από ενάμιση μήνα περίμενα.
-
Μάλλον μας περιμένει πόνος από εδώ και πέρα .........τι να πω
-
-
Xiaomi Pistons Hybrid Pro HD ακουστικά αγορασμένα στα 21 ευρώ κοστολογήθηκαν στο τελωνείο 40 ευρώ και η λυπητερή ήρθε με συνολικό κόστος εκτελωνισμού 24.6 ευρώ.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk -
Αγορασα το πατίνι Μ365, από το tomtop, και δύο μέρες είναι κολλημένο στην Πολωνία, και γράφει". ready for ups ". Πήρα τηλέφωνο στην ups Ελλάδα, και μου λένε, ότι δεν τους παραδωσαν, το δέμα, !!! Να πάρω τηλέφωνο στην Πολωνία, λες και ξέρω κάποιο αριθμό-. Το πατίνι έρχεται από Κίνα.
Στο site tomtop, γράφουν .. πληρώνουν αυτοί το τελωνείο.
Θα δείξει. -
Ο/H stilskin έγραψε:
Xiaomi Pistons Hybrid Pro HD ακουστικά αγορασμένα στα 21 ευρώ κοστολογήθηκαν στο τελωνείο 40 ευρώ και η λυπητερή ήρθε με συνολικό κόστος εκτελωνισμού 24.6 ευρώ.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Περιστέρι, Αθήνα.
Ο έλεγχος είναι δειγματοληπτικός ή όλα τα εισερχόμενα δέματα περνάνε πλέον έλεγχο ? Υπάρχει κάποιος που ξέρει ?
-
-
Όχι.
Γι'αυτό λογικά σου ήρθε η λυπητερή
Σε φτηνά προϊόντα αν είναι untracked δεν υπάρχει πρόβλημα
Open-source is the future
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0