Παιδες εγώ από Gearbest παρήγγειλα 15 Ιουλίου το Redmi note 4X (3/32), σε μαύρο, με EU express, 181$, και σήμερα μου ήρθε. Ούτε τελωνείο ούτε τίποτε και με ACS στο σπίτι.
ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
Hi customer ,Thanks for your mail. Sorry for the inconvenience, the order has been sent and cannot be cancelled at the moment. Please be patient and wait for receipt of the goods. If you want a refund, please contact me again. Best regards,lisa. ,, Η απάντηση από το tomtop, όταν ζήτησα χθες ακύρωση της παραγγελίας.Θα περιμένω, δεν έχω επιλογή.Γεγονός είναι , ότι με εκνεύρισε η αναμονή.
-
28,60 για το chuwi τελικά με Sweden postΗ ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε, αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα
-
Ο/H Mylopotamos έγραψε:
Εισαγωγή τελωνείο με priority Line και αποστολή με Sweden post για ένα chuwi tablet άκουω τιμές;;;
Ο/H pagouras7 έγραψε:
Με priority line απο gearbest kai banggood δεν περνάνε τελωνείο , από το πήρες ; όσο για τιμες ΦΠΑ 24%επι της τιμής και 15 τέλη υπέρ ΕΛΤΑ.
Ο/H Mylopotamos έγραψε:
28,60 για το chuwi τελικά με Sweden post
Mπαιρδεύεται το πράγμα.... !!!Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64 -
@Sakis Teleios
Δες το τελευταίο μου πόστ στο νήμα για τις παραγγελίες από το εξωτερικό, και θα καταλάβεις αμέσως το γιατί.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
που βρίσκεται? δεν το βρίσκω.Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64
-
Ο/H Sakis Teleios έγραψε:
που βρίσκεται? δεν το βρίσκω.
-
Ξεκαθαρίζω δεν το στείλανε με priority Line. Είχα Πληρωσει με priority Line Eu express ηθελαν να μου το στειλουν με austrian post και είπα οχι μετα με Expedited ειπα οχι (DHL) και μετα αποστολή με Sweden post αλλα τελικα το βαλανε τελωνειοΗ ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε, αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα
-
Καλησπέρα, στο Geekbuying που λέει IT Stock, ES Stock, να φανταστώ ότι ξεκινάνε απευθείας από Ιταλία και Ισπανία αντίστοιχα, άρα δεν υπάρχει πιθανότητα να περάσουν τελωνείο ή όχι ;; Υπάρχει περίπτωση να ξεκινάνε από Κίνα και απλός να σου λέει ότι θα περάσει μέσω Ιταλίας ας πούμε για Ελλάδα ;; Ευχαριστώ !!
-
είναι ευρωπαικο κατάστημα, Ισπανια το ξερω,, για Ιταλια δεν ξερω. Λογικα θα στο στειλουν από Ισπανια, Ιταλια., αρα δεν εχει τελωνειο.
Κοιταξε και το honorbuy, εχει κατάστημα στην Ιταλια, αγορασα το mi max, mi pad 3.
Κοιταξε και το eglobalcentral.eu είναι από Ισπανια. -
Το eglobalcentral μου φαίνεται έχει πιο καλές τιμές, όλα ανεξαρτήτως αποστέλλονται από Ισπανία ;; Ξέρεις κανά ακόμα αξιόπιστο σαιτ που στέλνει από Ευρώπη ;;
-
Πάρε το Mido ή το Sandoni, αυτά δεν θέλεις; από Ελλάδα η τιμές με Ευρωπαϊκή αποθήκη είναι σχεδόν ίδια και έχεις και την αμεσότητα σε περίπτωση προβλήματος.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0