Αγόρασε η γυναίκα κάτι μαγιό (38.80 ευρώ) στις 6 Ιουνίου και μας τα έστειλαν με απλό ταχυδρομείο ήρθαν σήμερα και μου έφερε ο ταχυδρόμος το ειδοποιητήριο να πάμε να το πάρουμε από τα ΕΛΤΑ και εκεί μου ήρθε η καμπάνα τι έγινε τώρα ανοίγουν και τα απλά και βάζουν και εκεί τον φόρο?
ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
Ο/H ktzir έγραψε:
Και τώρα έχω τα χρήματα, έχω και το τηλέφωνο! Τι κάνω;
ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ και πάλι το κινητό! -
-
@kostas234 Τα πάντα περνάνε Τελωνείο τώρα, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, το κουστούμι πόσο σου βγήκε ?
-
Θετική απάντηση
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ο @ktzir απαίτησε με τον τρόπο του και το χειρισμό του (και ΠΟΛΥ σωστά έκανε!!!) να συνδιαλλαγεί με έναν πωλητή τίμιο και με ήθος!
Αποδείχτηκε ότι ο πωλητής και τίμιος ήταν και με ήθος. Η καθυστέρηση δεν οφειλόταν σε εκείνον!
Τώρα γιατί να μην αποδείξει και ο @ktzir ότι και αυτός είναι ένας εξ'ίσου τίμιος και ηθικός αγοραστής?Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην derveni ()
Αιτία: Σωστά έτσι είναι το δίκαιο. -
Και σε μένα φίλος που πήρε από aliexpress κινητό δεν πέρασε.... μάλιστα είχε και πρόβλημα και το ξανάστειλε πίσω και του έστειλαν άλλο και πάλι δεν πέρασε.....απλά τύχη!!Open-source is the future
-
Ο/H derveni έγραψε:
@kostas234 Τα πάντα περνάνε Τελωνείο τώρα, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, το κουστούμι πόσο σου βγήκε ?
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ο @ktzir απαίτησε με τον τρόπο του και το χειρισμό του (και ΠΟΛΥ σωστά έκανε!!!) να συνδιαλλαγεί με έναν πωλητή τίμιο και με ήθος!
Αποδείχτηκε ότι ο πωλητής και τίμιος ήταν και με ήθος. Η καθυστέρηση δεν οφειλόταν σε εκείνον!
Τώρα γιατί να μην αποδείξει και ο @ktzir ότι και αυτός είναι ένας εξ'ίσου τίμιος και ηθικός αγοραστής?
Αμέ και την έκανε και του γλυκούλι του φίλου του yeso521 , αλλά δεν σου το πα εγώ Βαγγέλη , πες του ότι το έμαθες από αλλού. -
Ακριβά σου βγήκε Ρε φίλε μου πίκρα.
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Αμέ και την έκανε και του γλυκούλι του φίλου του yeso521 , αλλά δεν σου το πα εγώ Βαγγέλη , πες του ότι το έμαθες από αλλού.
-
Θετική απάντησηΕυχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Έστειλα στο Ali express και τους ρωτάω με ποιο τρόπο θα τους επιστρέψω τα χρήματά τους, κι εγώ θα συμφωνήσω ότι αυτό είναι το καλύτερο. Σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν δυσφήμηση πέραν όλων των άλλων και για τη χώρα μας.
Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην derveni ()
Αιτία: Μπράβο για την σωστή σκέψη και ενέργεια που έκανες μπράβο. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0