ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
Καλησπέρα στο forum. Πρόκειται να παραγγείλω από ebay καλώδιο usb micro αξίας 1,23 ευρώ. Στον τρόπο αποστολής μου δίνει Economy International Shipping - Free και Standard International Shipping - US $1.29
Τί να διαλέξω; Θα επηρεάσει η όποια επιλογή μου το αν θα περάσει τελωνείο ή όχι;
Ευχαριστώ.. -
Όχι δα φίλε μου τι να επηρεάσει. Δεν ξέρω για 3ευρο ελέγχου αλλά για τελωνειακά τέλη σίγουρα όχι!
-
-
@ASXETOSSS Free συμφέρει φίλε, αλλιώς το παίρνεις και από Ελλάδα ή στη τελική αφού το παίρνεις από ebay κοίτα και από ΕυρώπηOpen-source is the future
-
Ο/H m@stermind έγραψε:
Καλησπερα στην παρεα, μια ερωτηση θελω να κανω.
Εχω παραγγειλει ενα mi5s απο banggood με απλο ταχυδρομειο και παρολο που ολες οι ενεργεις εγιναν πολυ σβελτα ,εδω και 3μιση βδομαδες (απο 27/7) το δεμα εχει κολλησει ελβετια.Ειναι λογικο αυτο;
Αρκετές πιθανότητες για τελωνείο , έπρεπε να επιλέξεις το priority direct mail ,που δεν περνάει τελωνείο.
-
Ο/H nim έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά, θέλω να αγοράσω 2 redmi 4 και ένα band 2. Στο gearbest και στο vickmall υπάρχει επιλογή "priority line". Με αυτό γλυτώνουμε το τελωνείο?
Επίσης στο gearbest αφού διαλέξω "priority line" έχει το "Europe Express 12 - 20 business days €11.29" και το "EU Express 10 - 20 business days €17.33"
Στο vickmall έχει την επιλογή "Priority Direct Mail(7-15 business days) $2.50"
Τα φώτα σας παρακαλώ!
Dear customer,
About xiaomi models,
we will install official global rom with google play and multi-language(include Greek language)
about customs,i advice you choose option 2 shipping way.
it just show EU shipping address,have no any Chinese in the parcel,have no Customs declaration informations in the parcel.
Nobody pay tax until now.
Wish you have a nice weekend! -
Τελικα απο vickmall η επιλογή " Priority Direct Mail(7-15 business days) $2.50" για ένα redmi note 4χ 625 3gb-32gb στα 142 ευρω ειναι οκ απο τελωνειο?
Ποσο σιγουρο ειναι οτι δεν θα περάσει?
Ευχαριστώ -
Σύμφωνα μες το κατάστημα δεν περνάει τελωνείο, ούτε έχει ακουστεί ότι πέρασε μέχρι τώρα
-
Σκέφτομαι να κάνω την αγορά από vickmall. Όταν έχω νεότερα θα σας πω.
Υ.Γ. Πριν κανα 3μήνο είχα αγοράσει το Redmi 4 pro από το vickmall και υπήρχε μια επιλογή για τριγωνικό κάτι (διάσπαση?). Μετά από 1 μήνα μου ήρθε κανονικά το κινητό χωρίς τελωνείο.
-
-
Γνωριζει κανεισ εαν βαλω priority direct mail σε banggood εαν η παραδοση γινετε απο ΕΛΤΑ γιατι εχω μονο Ταχ,θυριδα, για να ξερω τη διευθυνση να βαλω.
ευχαριστω
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0