Μίλα με τους admin να σου απαντήσουν καλύτερα.
ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
Γεια σας και απο εμενα. Πρωτο μου post, μολις το εκανα αυτο εδω το account.
Την Τεταρτη 6 η ωρα τα ξημερωματα, εκανα μια παραγγελια ενος Xiaomi Mi Note 2 4gb RAM/64gb χωριτικοτητα με global ROM, απο το κινεζικο καταστημα Geekbuying με μεθοδο αποστολης SF Express. Στα 302€ το κινητο απο τα 326€ με 7% εκπτωτικο κουπονι + 14€ το SF Express. Συνολο 316€ . Αυτο εδω: Xiaomi Note 2 4GB 64GB Smartphone - Jet Black
Το ειχα δει συνειστομενο σε 2 ελληνικα site με 2 προσφατα αρθρα/οδηγοι για το πως να παραγγειλουμε απο Κινα, με τριγωνικη μεθοδο, χωρις να περασουν απο Ελληνικο Τελωνειο και να φενοντε σαν να ερχοντε απο αλλες Ε.Ε χωρες.
Σημερα Σαβαττο ξυπνησα 2 το μεσσιμερι και επαθα ανακοπη καθως ο 2ος οδηγος που ειχα διαβασει, μολις ειχε κανει update τον οδηγο και απο ολα τα 10 καταστηματα που σεινιστουσε οτι δεν περνουσαν τελωνιο, για κακη μου τυχη, ειχε σβησει το geekbuying με αιτιολογια οτι πιασαν εναν σε τελωνιο και πλεον δεν ειναι ασφαλες μεθοδος. Απο την ωρα που ξυπνησα μεχρι τωρα, εχω φαει το σαββατο μου, να ψαχνω σε forum και εχω στειλει email στο geekbuying να ακυρωθει η παραγγελια. Εδω ειναι το αρθρο: Αποστολές απο Κίνα και τελωνείο. Nέα προβλήματα, νέες λύσεις. - Angroid.gr
Η παραγγελια μου βρισκετε σε processing ακομα και δεν εχει φυγει προς το παρον. Τους εστειλα ενα απλο mail "i changed my mind, don't send me the phone, i'd like a refund please." Εχω πληρωσει με paypal.
Στις οδηγειες γραφουν τα εξης:
- 1-2 days to processs shipments abroad.
- 2-7 business days for shipment with SF Express.
- If you'd like to cancel an order, send us an email at ....(μπλα μπλα μπλα) and wait 24-48 hours for our response.
Nα την ακυρωσω την παραγγελια αφου επιασαν εναν ή απλα ηταν ατυχος?
Αν την ακυρωσω, να την ακυρωσω αμεσως με dispute ή να περιμενω να μου απαντησουν στο email? (Πολλοι λενε οτι το αγνοουν τα Κινεζομαγαζα τα "cancel my order" emails και αμεσως τα βαζουν σε "shipping" απο "processing" για να σου πουν "we are sorry we didn't see the cancel my order email any sooner and the product is on it's way".) - 1-2 days to processs shipments abroad.
-
δν εχει απαντηση του εστειλα μυνημα 2-3 φορες
-
-
Το Geekbuying από προσωπική εμπειρία θα το στείλει ,θα δώσει tracking number και είναι καλυμμένο.
Προσπάθησε να επικοινωνήσεις μαζί τους εάν δεν καταφέρεις να κάνεις τίποτα και λάβεις tracking number κάνε τον σταυρό σου να περάσει χωρίς τελωνείο. -
Ο/H giannaki26 έγραψε:
καλημερα.Ειχα πει το θεμα το δικο μου 1,5 μηνα και τωρα που γυρισα διακοπες εκει μεσα δν εχετε βαλει που κερδιζου δωρα απο το φορουμ της xiaomi οδηγο να μην περνουν τελωνια.Εστειλα στο adim τι θα γινει με το δωρο μου ακομη να απαντηση ακομη δν ξερω εαν πηγε πισω στην κινα.τι λετε να κανω;;Να παρω τηλεφωνο στα ελτα να βγαλω αρκει;;
Απλή ενημέρωση κάνουμε ώστε όποιος θέλει να λάβει μέρος -
-
Απόλυτα φυσιολογικό...υπομονή και κάποια στιγμή θα ξεκολλήσει και από εκεί
-
ευχαριστω για την αμεση απαντηση..
-
Παρελαβα σήμερα από το tomtop, την σέλλα για το πατίνι Μ365 , που έχω ήδη.
Δεν πέρασε τελωνείο, στάλθηκε μέσω Γερμανία ς, μου άλλαξαν δύο φορές tracking number, αξίας 49,90€.
Υποθέτω ότι θα πέρασε τελωνείο, Ολλανδία , μαζί με άλλα προϊόντα τους, όπου νομίζω ότι έχουν ευρωπαϊκό κατάστημα.
Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, πάνω από το κινέζικο , κόλλησαν αυτό της dhl packet, ακριβώς από πάνω.
Θα κάνω μια βόλτα σήμερα.
Ήμουν προετοιμασμένος να πληρώσω τελωνείο. -
-
Ο/H haritomihalos έγραψε:
Κοιτάξτε εδώ τα καλόπαιδα του τελωνείου. Ότι θέλουν κάνουν. 52€ οθόνη τάμπλετ, αγορά από Αυστρία, φαίνεται και στο αυτοκόλλητο ότι δεν έρχεται ούτε από Κίνα ούτε από Ουγκάντα, το εκτελωνίζουν σαν ΚΙΝΗΤΟ. Σύνολο: 81.40!!!.. Μπορώ να τους κάνω κάτι τώρα? Το δέμα πληρώθηκε παρεπιπτόντως...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0