Πλέον τα κινητά περνάνε τελωνείο ,δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει μπεί τελωνείο , οποίος ψάχνει μπορεί να βρει γιατί γίνεται ,και ξέρουμε τι γίνεται και συνέχεια έχουμε ενημερώση για αγορές από Κίνα
ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
Δέν είναι κανόνας ότι τα κινητά περνάνε ολα τελωνείο, εγώ πρόσφατα έφερα το m6 από κίνα χωρίς να πληρώσω τίποτα.
-
Με τριγωνικη συναλλαγή η με απλό συστημενο ,αν με συστημενο τότε να παίξεις τζόκερ ,σε λίγο όλα θα περνάνε τελωνείο , έχουν προσλάβει ιδιώτη εκτελωνιστή τα ΕΛΤΑ ,για αυτό λέω όλα και λόγο επιπλέον κάποιου που έχει έννομο συμφέρον .
-
Απλό συστημένο και έκανε 50 ημέρες να έρθει στα χέρια μου
-
Δεν το παίζω ότι τα ξέρω όλα , λέω ότι διαβάζω στα διάφορα φόρουμ για αγορές από Κίνα που βλέπω όλα κινητά στο τελωνείο και αυτό που είπα για τον ιδιώτη εκτελωνιστή ,μου το είπε ο ταχυδρόμος του χωριού ,και κυρίως τα κινητά έχουν βάλει στο στόχο , Εύχομαι να έχω κάνει λάθος στην πρόβλεψη μού ότι το κινητό του φίλου είναι τελωνείο ,και να περάσει χωρίς τελωνείο.
-
-
Λογικά θα συμβεί ότι γίνεται και με EMS & courier, καρφί τελωνείο. Το τι θα γίνει εκεί είναι άλλο θέμα. Το πρόβλημα είναι να στο τιμολογίσουν σωστά και να μην πληρώσεις κερατιάτικα..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Λίγη βοήθεια ,έστω και εκτίμηση γιατί έχω αγχωθει ενώ ο φίλος με unregister βελγικό ταχυδρομείο μόλις φθάνουν ελλαδα παραλαμβάνει το αργότερο σε μια εβδομάδα ,εγώ με Ολλανδικο ταχυδρομείο unregister έχουν κολλήσει στο αεροδρόμιο ( με TN που τελειώσε όταν έφτασαν ελλαδα )
-
pagouras. Όπως έχω ξαναγράψει, είχα χάσει ενα δέμα, για ένα μήνα στο αεροδρόμιο Αθηνών, με το Ολλανδικό ταχυδρομείο ήταν!.
Τελικά το παρέλαβα, μετά από ενάμιση μήνα συνολικά.
Εγώ είχα ζητήσει ταχυδρομείο Σιγκαπούρης.. κλπ
Τότε δεν περνούσαν τελωνείο, λίγα για την ακρίβεια.
Αναγκαστικά περιμένει, αν είσαι άτυχος, μπορεί να το πάνε και τελωνείο.
=============== Οκτ 4th 2017, 1:36pm ===============
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H ktlk21 έγραψε:
πισω με usps και χεστηκα πάνω μου
Είχα στείλει email, στο κατάστημα, και μου συνέστησαν USPS.
Είναι το αμερικανικό ταχυδρομείο, το αντίστοιχο με το δικό μας ΕΛΤΑ.
Τελικά ήρθε, νομίζω μετά από ένα μήνα περίπου, και δεν πλήρωσα τελωνείο ΤΟΤΕ, πριν 2 χρόνια.
Για τώρα, δεν ξέρω! -
Ο/H sakis112 έγραψε:
Για τώρα, δεν ξέρω!
-
Καλημέρα
Παρήγγειλα ένα tablet και κάτι άλλα (θήκες κάρτα μνήμης κτλ) από
Gearbest.
Διάλεξα μέθοδο αποστολής Priority Line / EU Express για να μην έσω θέματα με το τελωνείο.
Μου έστειλαν ένα μέρος της αποστολής με Priority Line / EU Express αλλά χθές με ενημέρωσαν ότι άλλαξαν (χωρίς να με ρωτήσουν) την μέθοδο αποστολής από Priority Line / EU Express σε Netherlands Post Registered.
Είναι σίγουρο το τελωνείο?
Δεν έχουν στείλει ακόμα το tablet -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0