Αφού έγινε αυθαίρετα η αλλαγή, απαίτησε να σου πληρώσουν το τελωνείο, αν σε χρεώσουν τελικά. Εγώ θα ζητούσα και χρήματα για την καθυστέρηση που θα έχει σίγουρα το δέμα με την NL Post
ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
παιδια περιμενω κατι ημερες να ανοιξει η συνομιλια στο vickmall αλλα τιποτα.ξερει κανεις κατι?επισης εχει παρει κανεις κατι με priority τελευταια απο εκει να πει μηπως πετυχε το χωρις τελωνειο?ευχαριστω.
-
Ξέρω ότι έχουν αργία λόγω Εθνικής Γιορτής, υπομονή είναι σοβαρό μαγαζί.
-
-
Παραγγελια απο Αμερικη 25 ιουλη φτανει Γερμανια με τελευταια ενημερωση 17 Αυγουστου και μεχρι χτες αφαντη.
Το αστειο ειναι οτι ο πωλητης εστειλε δευτερο πακετο τελη Σεπτεμβρη οποτε Χριστουγεννα θα ρθει και αυτο.
Ποιος να φταιει αραγε για τη καθυστερηση?Τελωνειο φαινεται πως το γλιτωσα. -
Ο/H stathisksts έγραψε:
Καλημέρα
Παρήγγειλα ένα tablet και κάτι άλλα (θήκες κάρτα μνήμης κτλ) από
Gearbest.
Διάλεξα μέθοδο αποστολής Priority Line / EU Express για να μην έσω θέματα με το τελωνείο.
Μου έστειλαν ένα μέρος της αποστολής με Priority Line / EU Express αλλά χθές με ενημέρωσαν ότι άλλαξαν (χωρίς να με ρωτήσουν) την μέθοδο αποστολής από Priority Line / EU Express σε Netherlands Post Registered.
Είναι σίγουρο το τελωνείο?
Δεν έχουν στείλει ακόμα το tablet
-
Ο/H sakis112 έγραψε:
Ο/H stathisksts έγραψε:
Καλημέρα
Παρήγγειλα ένα tablet και κάτι άλλα (θήκες κάρτα μνήμης κτλ) από
Gearbest.
Διάλεξα μέθοδο αποστολής Priority Line / EU Express για να μην έσω θέματα με το τελωνείο.
Μου έστειλαν ένα μέρος της αποστολής με Priority Line / EU Express αλλά χθές με ενημέρωσαν ότι άλλαξαν (χωρίς να με ρωτήσουν) την μέθοδο αποστολής από Priority Line / EU Express σε Netherlands Post Registered.
Είναι σίγουρο το τελωνείο?
Δεν έχουν στείλει ακόμα το tablet
Τους εστειλά email για να αναλάβουν το κόστος τελωνείου και καθυστέρησης. Θα περιμένω απάντηση τους αύριο
Και φυσικά να στείλουν το tablet μόνο μέσω EU Express -
Αν είναι καθ οδόν, δεν ξέρω αν μπορεί να ακυρωθεί, μπορούσες να ζητήσει ς να μην το στείλουν καν.
Πάρε γνώμες από εδώ, από τα παιδιά του σάιτ.
Δεν έπρεπε να αλλάξουν την μέθοδο αποστολή ς.,, Δεν έπρεπε να το δεχθεί ς. Τέλος πάντων, για να μην σε Αγχωνω, ότι πουν τα παιδιά από το σάιτ.
Κάτι θα μπορεί να γίνει, δεν είναι δυνατόν. -
Το ακριβό μέρος τις παραγγελίας το έστειλαν με registered Post NL;
Όπως και να έχει πες τους ότι το Priority line δεν το πλήρωσες για πλάκα και ότι τυχόν έξοδα προκύψουν από αυτή την πρωτοβουλία τους θα τους τα ζητήσεις. -
Όχι. Μια κάρτα μνήμης θήκες και glass 30 ευρω
Το tablet δεν το έστειλαν ακόμα
Έχω δημιουργήσει ticket στο οποίο τουςγράφω αυτά που προτείνεις.
Περιμένω απάντηση τους αύριο
=============== Οκτ 4th 2017, 11:05pm ===============
Ο/H sakis112 έγραψε:
Αν είναι καθ οδόν, δεν ξέρω αν μπορεί να ακυρωθεί, μπορούσες να ζητήσει ς να μην το στείλουν καν.
Πάρε γνώμες από εδώ, από τα παιδιά του σάιτ.
Δεν έπρεπε να αλλάξουν την μέθοδο αποστολή ς.,, Δεν έπρεπε να το δεχθεί ς. Τέλος πάντων, για να μην σε Αγχωνω, ότι πουν τα παιδιά από το σάιτ.
Κάτι θα μπορεί να γίνει, δεν είναι δυνατόν.
-
Μια βοήθεια για παραγγελία amazfit bip από gearbest να το παραγγείλω με registered belgium ?δεν έχει επιλογή priority.
-
ενδιαφέρομαι να πάρω το xiaomi speaker 2, δυστυχώς απο bangood, gearbest δεν έχει επιλογή με priority, ωστόσο απο ebay το βρίσκω κάτω απο 20 ευρώ με μεταφορικά, τι προτείνετε ως έμπειροι; να το αγοράσω η θα πληρώσω αλλο τόσο τελωνείο; ευχαριστώ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0