Μην μιλάς με γρίφους ΓέρονταΟ/H pechr έγραψε:
θελω να φέρω μερικα "χαμογελαστα" πρόσωπα από Ρουμανία. Θα πληρώσω τελωνείο;
ΤΕΛΩΝΕΙΟ: Πως να αντιμετωπίσετε το "ΤΕΡΑΣ"
- Οδηγός
-
-
Κατά την εισαγωγή δεν θα πληρώσεις τελωνείο , διότι η Ρουμανία είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα σε ξεπουπουλιάσουν όμως μετά κατά την διαμονή.Ο/H pechr έγραψε:
θελω να φέρω μερικα "χαμογελαστα" πρόσωπα από Ρουμανία. Θα πληρώσω τελωνείο;
-
Παιδιά καμία βοήθεια; θέλω να αγοράσω ένα ρολόι από το gearbest. Τι μέθοδο αποστολής πρέπει να επιλέξω για να μην πληρώσω τελωνείο; την free χωρίς μεταφορικά που λέει στην αρχή του άρθρου;
Είχα γράψει και ποιο πάνω και για αυτό ξαναγράφω. -
Belgium Port Registered or Priority Line - DPD UK
-
Να πω κάτι που διάβασα σήμερα.
Από Gearbest το Belgium registered δουλεύει μόνο στην αποθήκη της Κίνας και δεν δουλεύει στην αποθήκη του Hong Kong.
Να αποφεύγουμε το Belgium registered από Hong Kong καλύτερα για κάποιες ημέρες και να προτιμούμε την Priority line-DPD UK.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Το Belgium Port Registered or Priority Line - DPD UK ήταν απάντηση για μένα; για το ρολόι;
Η αποθήκη που βρίσκεται το ρολόι είναι στην Κίνα... Δεν γράφει Χονγκ Κονγκ
Γενικά από το gearbest δεν έχω αγοράσει ποτέ.. Μόνο από ebay.
Πάντα αυτό να διαλέγω όταν θέλω να αγοράσω κάτι; ακόμα και αν είναι κινητό ταμπλετ η υπολογιστής; -
@blackm76 Ναι.
Καλύτερα priority line DPD- να το πάρεις.
Κοίτα και Banggood αν το έχει και επέλεξε Priority Direct Mail εκείΑυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Παιδιά δείτε όμως λίγο την φωτογραφία που ανέβασα...
Τέτοια επιλογή δεν υπάρχει. Θα την βγάλει στο τέλος;
=============== Φεβ 10th 2018, 1:58pm ===============
Yη μόνη επιλογή που μοιάζει με αυτές που είπατε είναι η τρίτη.. Αλλά αν είναι να δώσω 16 ευρώ το ρολόι και 27 μεταφορικά δε συμφέρει. Το παίρνεις από Ελλάδα... Εκτος αν δε καταλαβα καλά εγώ..... -
@blackm76 η τρίτη είναι και δεν αξίζει.
Δοκίμασε Banggood Μήπως το έχει.
Αλλιώς βάζεις τη δεύτερη επιλογή (να βλέπεις που είναι κτλ) το δέμα και αφού κοστίζει 16€ Μόνο το ρολόι παίρνεις το Ρίσκο του τελωνείου που θα είναι 3 ευρώ μόνο.
Κάντο έτσι. 19 θα σου βγει σύνολο.
Ακόμα και να το κρατήσουν τελωνείο θα πας το τιμολόγιο αγοράς και την απόδειξη του paypal που θα γράφουν 16 ευρώ και τελείωσες.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Gearbest και ψευδείς αναρτήσεις. Παρήγγειλα κάποια πρόσθετα εξαρτήματα. Η ανάρτηση έλεγε για Ελλάδα 7 - 10 ημέρες. Πλήρωσα και πρόσθετα 2.70€ για εξασφάλιση τελωνείου. Τα χρήματα κατατέθηκαν 10 Ιανουαρίου. Το προϊόν σύμφωνα με τα στοιχεία ταχυδρομηθηκε την επόμενη μέρα. Μέχρι σήμερα δεν έχω παραλάβει τίποτα και τα στοιχεία στο Gearbest λένε ότι έχει ταχυδρομηθει. Άρα όταν λένε για συγκεκριμένες ημέρες ΛΕΝΕ ΨΈΜΑΤΑ.
-
@alvin1983
1) πως ξέρεις ότι το τελωνείο θα είναι μόνο 3 ευρώ;
2)αν είναι η ζημιά μόνο τρία ευρώ να βάλω την πρώτη επιλογή που είναι δωρεάν μεταφορικά. Δεν θα έρθει με την πρώτη επιλογή;
3)το Priority Line από ότι κατάλαβα αξίζει μόνο για μεγάλα ποσά για κινητά ταμπλετ και υπολογιστες σωστά;
4)στο banggood τι να έχει εννοείς; αν έχει Priority Line και εκεί το ίδιο δεν θα είναι;
5)παιδια εγώ πληρώνω με revolut, έχει σημασία για το τελωνείο; δηλαδή επειδή φαίνεται αγγλική κάρτα μήπως δεν πληρώσω τελωνείο άσχετα με την επιλογή αποστολής που θα επιλέξω;
6)και επειδή ανέφερα την revolut...
Με ελληνική Master card μπορουμε να πληρώνουμε η ισχύει ότι ξέραμε μέχρι τώρα.. Ότι δηλαδή λόγο καπιταλ κοντρόλ δεν γίνετε να πληρώσουμε με ελληνική κάρτα; -
Για το 1: για ποσά μέχρι 22€ δεν έχει τελωνείο και αν το ελέγξουν θα σε χρεώσουν μόνο 3€. Τόσο είναι...
Για όλα τα άλλα διάβασε εδώ, όλα έχουν ειπωθεί. Ένα ρολόι 22€ θέλεις να αγοράσεις, πάρε το χωρίς μεταφορικά.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0