Edit by NasDriver
Μεταφέρθηκαν όλα τα μηνύματα για αγορά στο άλλο θέμα ---> Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H ktlk21 έγραψε:
Θεωρητικά το 3 ευρώ ισχύει και αφορά όλα τα πακέτα κάτω των 22 ευρώ που μπαίνουν τελωνείο
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ο/H demakhs έγραψε:
πρακτικά δεν ισχύει τίποτα, 100+ πακέτα με το πράσινο αυττοκολλητάκι, καμία χρέωση των 3 ευρώ...
δυστυχώς με την μεταφορά των μηνυμάτων χάνεται η ροή αλλά έχω απαντήσει για το 3 ευρώ και αύριο θα μάθουμε και από την EETTΟ/H osalonikios έγραψε:
Τα 3ευρά τα δίναμε για κανα 6μηνο.
Μετά από καντήλια, καταγγελίες, μη παραλαβές και διάφορα τέτοια ωραία το σταματήσανε.
Απλά το τυπικό από την στιγμή που θα μπει κάτι τελωνείο είναι αυτό το 3 ευρώ.. Αν ανοιχτεί για να ελεχτει.. Απλα πολλά έκτα το παραβλέπουνΟ/H vanni έγραψε:
Ο/H ktlk21 έγραψε:
Θεωρητικά το 3 ευρώ ισχύει και αφορά όλα τα πακέτα κάτω των 22 ευρώ που μπαίνουν τελωνείο
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ο/H demakhs έγραψε:
πρακτικά δεν ισχύει τίποτα, 100+ πακέτα με το πράσινο αυττοκολλητάκι, καμία χρέωση των 3 ευρώ...
δυστυχώς με την μεταφορά των μηνυμάτων χάνεται η ροή αλλά έχω απαντήσει για το 3 ευρώ και αύριο θα μάθουμε και από την EETTΟ/H osalonikios έγραψε:
Τα 3ευρά τα δίναμε για κανα 6μηνο.
Μετά από καντήλια, καταγγελίες, μη παραλαβές και διάφορα τέτοια ωραία το σταματήσανε.
Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση αυτό (ότι όλα περνάνε από το τελωνείο). Και σου το λέω από ιδία πείρα καθώς έτυχε ειδικά τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες να παραλάβω αρκετά για τα δικά μου δεδομένα πακετάκια (5-6), όλα -πλην ενός που ήταν συστημένο- με απλό ταχυδρομείο. Κανένα δεν πέρασε και δεν είχε το πράσινο αυτοκόλλητο πράγμα που μου έκανε κι εμένα εντύπωση. Η τελευταία σου πρόταση είναι σωστή. ΦΕΚ, αρ. απόφασης κάποιου φορέα ή οτιδήποτε παρόμοιο που να αποδεικνύει το "άλλαξε η νομοθεσία". Αλλιώς δεν υπάρχει τίποτα και πρόκειται απλά για μπαρούφες ενός ακόμα ΕΛΤΑτζή. Έχω ακούσει κι εγώ διάφορες ανυπόστατες βλακείες σε τηλέφωνα που έχω κάνει κατά καιρούς στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης των ΕΛΤΑ...Ο/H vanni έγραψε:
Όλα περνάνε από το τελωνείο ακόμα και τα γράμματα.Άλλαξε η νομιθεσία.
Γιαυτό αύριο πρωί θα καλέσω ΕΕΤΤ να μου πει πρώτον αν ισχύει όντως και δεύτερων που είναι αυτός ο νόμος.