Διαφήμιση

Αγορα xiaomi redmi note 3

• Από την Πέμπτη που μου έχει στείλει το tracking number ο "φίλος" μας μέχρι και σήμερα μου βγάζει στο site της DHL ότι δεν υπάρχει το πακέτο με το συγκεκριμένο tracking number. Αυτό τυγχαίνει συχνά ή να αρχίσω να ανησυχώ;
      Επίσης θεωρώ αυτή τη συζήτηση με τα ελληνικά λίγο υπερβολική. Μια χαρά μπορείς να βάλεις στο πληκτρολόγιο τα ελληνικά και να γράψεις στα ελληνικά. Απλά η rom είναι στα αγγλικά. Δηλαδή κανείς δε μπορεί να διαβάσει αγγλικά και να περιηγηθεί στα μενού στην αγγλική γλώσσα; :) εγώ προσωπικά έτσι κι αλλιώς πάντα αφήνω τις rom στα αγγλικά γιατί μπερδεύομαι μερικές φορές απ' τη μετάφραση και δεν βρίσκω αυτά που θέλω να βρω.
      Το θέμα ειναι ότι δεν μπορεις να περάσεις όποια ρομ θες και να έχεις καθαρή ρομ με τα καλούδια που φτιάχνουν εδώ τα παιδιά και χωρίς τις κινέζικες εφαρμογές, και όχι το ότι η rom είναι στα αγγλικά και όχι στα ελληνικά. Αλλά κι αυτό θα λυθεί σύντομα.
    • Ο/H anpho81 έγραψε:

Από την Πέμπτη που μου έχει στείλει το tracking number ο "φίλος" μας μέχρι και σήμερα μου βγάζει στο site της DHL ότι δεν υπάρχει το πακέτο με το συγκεκριμένο tracking number. Αυτό τυγχαίνει συχνά ή να αρχίσω να ανησυχώ;
      Επίσης θεωρώ αυτή τη συζήτηση με τα ελληνικά λίγο υπερβολική. Μια χαρά μπορείς να βάλεις στο πληκτρολόγιο τα ελληνικά και να γράψεις στα ελληνικά. Απλά η rom είναι στα αγγλικά. Δηλαδή κανείς δε μπορεί να διαβάσει αγγλικά και να περιηγηθεί στα μενού στην αγγλική γλώσσα; :) εγώ προσωπικά έτσι κι αλλιώς πάντα αφήνω τις rom στα αγγλικά γιατί μπερδεύομαι μερικές φορές απ' τη μετάφραση και δεν βρίσκω αυτά που θέλω να βρω.
      Το θέμα ειναι ότι δεν μπορεις να περάσεις όποια ρομ θες και να έχεις καθαρή ρομ με τα καλούδια που φτιάχνουν εδώ τα παιδιά και χωρίς τις κινέζικες εφαρμογές, και όχι το ότι η rom είναι στα αγγλικά και όχι στα ελληνικά. Αλλά κι αυτό θα λυθεί σύντομα.
      Φιλε μου μπορει για σενα και για μενα να ειναι υπερβολικο και να μην εχουμε προβλημα με το Αγγλικο μενου, αλλα για καποιους ειναι προβλημα. Αρα το ερωτημα σου " Δηλαδή κανείς δε μπορεί να διαβάσει αγγλικά και να περιηγηθεί στα μενού στην αγγλική γλώσσα; " ειναι αστοχο !!
      Μπορεις να λες οτι εσενα δεν σε ενοχλει η οτι προτιμας το μενου στα Αγγλικα και That's it !!!
      Τα υπολοιπα σχολια εινα περιττα. Καλα ειναι να μιλαμε μονο για τον εαυτο μας, τι μας αρεσει και τι μπορουμε να κανουμε εμεις ..... Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι .....
      Εντελως φιλικα :)
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
      Think different, think macuse.net
    • Ο/H ktsak έγραψε:

Ο/H anpho81 έγραψε:

Από την Πέμπτη που μου έχει στείλει το tracking number ο "φίλος" μας μέχρι και σήμερα μου βγάζει στο site της DHL ότι δεν υπάρχει το πακέτο με το συγκεκριμένο tracking number. Αυτό τυγχαίνει συχνά ή να αρχίσω να ανησυχώ;
      Φιλε μου μπορει για σενα και για μενα να ειναι υπερβολικο και να μην εχουμε προβλημα με το Αγγλικο μενου, αλλα για καποιους ειναι προβλημα. Αρα το ερωτημα σου " Δηλαδή κανείς δε μπορεί να διαβάσει αγγλικά και να περιηγηθεί στα μενού στην αγγλική γλώσσα; " ειναι αστοχο !!Μπορεις να λες οτι εσενα δεν σε ενοχλει η οτι προτιμας το μενου στα Αγγλικα και That's it !!!
      Τα υπολοιπα σχολια εινα περιττα. Καλα ειναι να μιλαμε μονο για τον εαυτο μας, τι μας αρεσει και τι μπορουμε να κανουμε εμεις ..... Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι .....
      Εντελως φιλικα :)
      Δε διαφωνώ μαζί σου ούτε ήθελα να θίξω κανένα. Εννοείται γούστα είναι αυτά. Απλά για μένα δεν είναι λόγος για να μην πάρει κάποιος τη συσκευή. Έτσι κι αλλιώς είναι προσωρινό το θέμα και έχει δρομολογηθεί η επίλυσή του κι από επίσημα χείλη έτσι; Τι να πω κι εγώ με το Samsung Note 3 που χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια και μου λέει η εταιρία ότι αν ξεκλειδώσεις το bootloader χάνεται η εγγύηση; και βάλανε και e-fuse για να διασφαλίσουν ότι δε μπορείς να τους ξεγελάσεις; Και πάλι εννοείται ότι με την πρώτη ευκαιρία το ξεκλείδωσα. Κινητό δικό μου είναι, πρέπει να έχω την ελευθερία να του περνάω ότι θέλω έτσι; Άρα το να περιμένω λίγο καιρό να το ξεκλειδώσω επίσημα χωρίς πρόβλημα με εγγύηση κτλ δεν είναι μεγάλο πρόβλημα για μένα.
      ΥΓ: Βγήκα λίγο off-topic πάλι.
    • Διαφήμιση
    • Παρέλαβα και γω το τηλέφωνο σήμερα. Πέμπτη το έστειλε ο φίλος μας, σήμερα το παρέλαβα στην Τήνο κιόλας, παρόλο που δεν έβρισκε η DHL το tracking number που μου έδωσε. Και ευτυχώς δεν πλήρωσα και τίποτα έξτρα.
    • Ο/H mankap έγραψε:

Ο/H oddin έγραψε:

Ναι και εγώ το ελπίζω. Έχουμε καμιά ιδέα τι ποσά παίζουν στο φόρο στο τελωνείο περίπου; Για να είμαι ψυχολογικά έτοιμος
      80€ minimum :(
      Κάπου εκεί θα παίξει το ποσό ,αλλά εγώ λέω ,ότι θα την σκαπουλάρεις
      think possitive men !! :thumbup:

Ο/H anpho81 έγραψε:

Παρέλαβα και γω το τηλέφωνο σήμερα. Πέμπτη το έστειλε ο φίλος μας, σήμερα το παρέλαβα στην Τήνο κιόλας, παρόλο που δεν έβρισκε η DHL το tracking number που μου έδωσε. Και ευτυχώς δεν πλήρωσα και τίποτα έξτρα.
      σου τα λέγα εγώ !!....μόνο θετική σκέψη θέλει 8)
      καλορίζικο :thumbup:
      ENJOYme, m!, mi , μη !!!!
    • xiaomi redmi note 3

Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω κάτι. Εγώ απο τη στιγμή που θέλω να αγοράσω αυτό το κινητό και το έχω βρει σε ενα site το οποίο θα το φέρει κατευθείαν απο Κίνα, τι κάνω με την εγγύηση; Αν δηλαδή μετά απο 2 μήνες πχ συμβεί κάτι και θ΄λει φτιάξιμο, που μπορω να απευθυνθώ; ισχύει η εγγύηση του 1 χρόνου; Ευχαριστώ !!!
    • RE: xiaomi redmi note 3

Ο/H Anastasia Karakasi έγραψε:

Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω κάτι. Εγώ απο τη στιγμή που θέλω να αγοράσω αυτό το κινητό και το έχω βρει σε ενα site το οποίο θα το φέρει κατευθείαν απο Κίνα, τι κάνω με την εγγύηση; Αν δηλαδή μετά απο 2 μήνες πχ συμβεί κάτι και θ΄λει φτιάξιμο, που μπορω να απευθυνθώ; ισχύει η εγγύηση του 1 χρόνου; Ευχαριστώ !!!

Φυσικά και ισχύει εάν το μαγαζί που θα κάνεις την αγορά είναι σοβαρό, απλά θα χρεωθείς τα μεταφορικά για να το στείλεις πίσω συν το χρονικό διάστημα μέχρι να επισκευαστεί και να σου ξανά έρθει .

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • παρήγγειλα πριν λίγες μέρες από Ελληνικό eshop
      Με πήραν σήμερα και μου είπαν ότι θα παραλάβω αύριο ή μεθαύριο αλλά θα είναι αντί για γκρι θα είναι μαύρο Λέω ρε παλικαρε δεν υπάρχει μαύρο. Μου λέει τωρα υπάρχει. Καμία ιδέα?
    • Ο/H GoergeTheCreator έγραψε:

παρήγγειλα πριν λίγες μέρες από Ελληνικό eshop
      Με πήραν σήμερα και μου είπαν ότι θα παραλάβω αύριο ή μεθαύριο αλλά θα είναι αντί για γκρι θα είναι μαύρο Λέω ρε παλικαρε δεν υπάρχει μαύρο. Μου λέει τωρα υπάρχει. Καμία ιδέα?

Τι ιδέα ; Αν λες για το note 3 απλά δεν υπάρχει μαύρο !! Σε τρία χρώματα είναι !!

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

παρήγγειλα πριν λίγες μέρες από Ελληνικό eshop
      Το γκρι είναι μαύρο από μπροστά... μήπως αυτό εννοεί ? Σε κάθε περίπτωση τσεκάρισε πριν παραλάβεις 'ότι είναι αυτό που έχεις παραγγείλει και όχι κάποιο άλλο μοντέλο ή fake ! Με το καλό να παραλάβεις και όλα καλά!!! :thumbup:

Απο το νόμο έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης 14 ημερών χωρίς να δηλώσεις τον λόγο της υπαναχώρησης. Οπότε αν δεις το οτιδήποτε
    • Διαφήμιση
    • Κι εγώ αυτό ξέρω. Γκρι , σαμπανί, λευκό
      Τέλος πάντως σε 1-2 μερες θα ξέρω
      καμιά ιδεα πως να τσεκάρω ότι δεν είναι fake?
      Αν κι εδώ που τα λέμε κιο εγώ περιμένω/ελπίζω ότι θα είναι το gray που είναι μαυρο από μπροστά