Διαφήμιση

Αγορα xiaomi redmi note 3

• Παιδια, δεν ξερω για σας, αλλα εμενα προσωπικα ο "κινεζος" ο γλυκουλης μου εχει αναψει τα λαμπακια. Παρηγγειλα το κινητο την προηγουμενη Τριτη, μου εστειλε tn την ιδια μερα, με την SF Express (μαλλον το ταχυδρομειο του χωριου του), και ακομα και σημερα το κινητο κανει τουρ στην Ευρωπη με Νταλικα! Μονο απο Μαλτα δεν εχει περασει, και τωρα είναι Ουγγαρία! Και ένας φίλος μου που παρήγγειλε προχτες απο τον ιδιο, του το εστειλε με dhl, και σημερα είναι Αθήνα! Τα ίδια λεφτά δώσαμε ρε φιλε. Τι γίνεται... :-x :-x :-x :-x :-x
    • Ο/H yakamuki έγραψε:

Παιδια, δεν ξερω για σας, αλλα εμενα προσωπικα ο "κινεζος" ο γλυκουλης μου εχει αναψει τα λαμπακια. Παρηγγειλα το κινητο την προηγουμενη Τριτη, μου εστειλε tn την ιδια μερα, με την SF Express (μαλλον το ταχυδρομειο του χωριου του), και ακομα και σημερα το κινητο κανει τουρ στην Ευρωπη με Νταλικα! Μονο απο Μαλτα δεν εχει περασει, και τωρα είναι Ουγγαρία! Και ένας φίλος μου που παρήγγειλε προχτες απο τον ιδιο, του το εστειλε με dhl, και σημερα είναι Αθήνα! Τα ίδια λεφτά δώσαμε ρε φιλε. Τι γίνεται... :-x :-x :-x :-x :-x
      Δε δώσατε τα ίδια λεφτά. Η αποστολή με DHL έχει έξτρα κόστος 10 ευρώ. Αλλά το κακό είναι ότι μπορεί να χρειαστεί να πληρώσεις έξτρα για τελωνείο. Εγώ ήμουν τυχερός και δεν πλήρωσα αλλά ο μόνος σίγουρος τρόπος να μην πληρώσεις τελωνείο είναι με το free shipping με το ταχυδρομείο του χωριού του κι ας κάνει ένα μικρό τουρ πρώτα στην Ευρώπη. :)
    • Ο/H anpho81 έγραψε:

Ο/H yakamuki έγραψε:

Παιδια, δεν ξερω για σας, αλλα εμενα προσωπικα ο "κινεζος" ο γλυκουλης μου εχει αναψει τα λαμπακια. Παρηγγειλα το κινητο την προηγουμενη Τριτη, μου εστειλε tn την ιδια μερα, με την SF Express (μαλλον το ταχυδρομειο του χωριου του), και ακομα και σημερα το κινητο κανει τουρ στην Ευρωπη με Νταλικα! Μονο απο Μαλτα δεν εχει περασει, και τωρα είναι Ουγγαρία! Και ένας φίλος μου που παρήγγειλε προχτες απο τον ιδιο, του το εστειλε με dhl, και σημερα είναι Αθήνα! Τα ίδια λεφτά δώσαμε ρε φιλε. Τι γίνεται... :-x :-x :-x :-x :-x
      Δε δώσατε τα ίδια λεφτά. Η αποστολή με DHL έχει έξτρα κόστος 10 ευρώ. Αλλά το κακό είναι ότι μπορεί να χρειαστεί να πληρώσεις έξτρα για τελωνείο. Εγώ ήμουν τυχερός και δεν πλήρωσα αλλά ο μόνος σίγουρος τρόπος να μην πληρώσεις τελωνείο είναι με το free shipping με το ταχυδρομείο του χωριού του κι ας κάνει ένα μικρό τουρ πρώτα στην Ευρώπη. :)
      Tα ίδια λεφτά δώσαμε, το τσεκαρα. 14$ το δικο του γιατι ήταν πιο μικρη παραγγελια απο τη δική μου, και 11$ εμενα. ΚΑι οι 2 ειχαμε επιλέξει express shipping, και σε αντιθεση με το δικό μου, η παραγγελία του είναι ήδη Αθήνα. Αν ήθελα να κανει τουρ στην Ευρώπη, δεν θα εδινα τσαμπα λεφτα, κι ας είναι και 1 ευρώ. Τελωνείο δεν θα πλήρωνα ούτως ή άλλως (μην ρωτήσετε γιατι :P) οπότε απλά τον έλουσε ο κινεζος.
    • Διαφήμιση
    • Τώρα μου θυμίσατε στο σχολείο που έλεγε ο άλλος κυρία αυτός εδώ έκανε το ίδιο λάθος μαζί μου και του το έβαλες σωστό...
      Λες και θα πάρεις περισσότερες μονάδες.

Φίλε λογικά έκανε λάθος στον άλλον και το έστειλε με DHL ή έκανε μαλακία που δεν στο έστειλε εσένα. Σίγουρα όμως δεν φεύει στην τύχη. Κάτι Χ πρέπει να πέχτηκε. Μίλησε το μαζί του όμως αυτό.
    • Ο/H yakamuki έγραψε:

Φίλε πώς βλέπεις σε ποιο σημείο σημείο βρίσκεται το κινητό;
    • Ο/H kostsokale έγραψε:

Σου στέλνει tracking number και την ιστοσελίδα που μπορείς να το βάλεις και να δεις
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H kostsokale έγραψε:

Σου στέλνει tracking number και την ιστοσελίδα που μπορείς να το βάλεις και να δεις
      Moυ έστειλε το sfb2c αλλά όταν βάζω το tr μου λέει ότι έχει φύγει από τις εγκαταστάσεις απλά. Δεν μου λέει κάποια άλλη λεπτομέρεια.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H kostsokale έγραψε:

Moυ έστειλε το sfb2c αλλά όταν βάζω το tr μου λέει ότι έχει φύγει από τις εγκαταστάσεις απλά. Δεν μου λέει κάποια άλλη λεπτομέρεια.
      Έτσι είναι στις πρώτες μέρες

Κάνει λίγο καιρό να βρεθεί αλλού
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H kostsokale έγραψε:

Έτσι είναι στις πρώτες μέρες
      Κάνει λίγο καιρό να βρεθεί αλλού

Μόλις πριν λίγο που λίγο μου λέει ότι βρίσκεται Ολλανδία.
    • καλησπερα!!!! τωρα μολις ειδα οτι θα βγει και redmi note 3 pro αλλα εξαπυρηνο με μια διαφορα και στην καμερα τι προτεινετε;;;;; να αναμενω για το προ;;;; πιο γρηγορο πιο πιστεύετε οτι ειναι;;;;
    • Λογικα ναι πρεπει να ειναι καλυτερο και πιστευω οτι εχει καλυτερη gpu επισης εχει και δυο Α72 αλλα και καλυτερη καμερα λογω διαφραγματος στο απλο ειναι f/2.2 και στο pro ειναι f/2.0
    • Διαφήμιση
    • Ππαιδες καλησπερα,,,,,ειμαι ηδη κατοχος redmi note 2 και τωρα λεω να παρω και το 3.......
      Λεω να το παρω απο eu warehouse απλα για πιο γρηγορα......βλεπω οτι στις παραγγελιες απο eu warehouse δεν υπαρχει η επιλογη για την rom οπως υπαρχει απο κινα δηλ. official ή multi. Πως ερχεται το τηλεφωνο απο ευρωπαικη αποθηκη'?με ποια rom?
      Redmi PRO
      :thumbup: XTRV_Stable_V9.5.2.0 :thumbup: