????Eλλαδα??Ο/H mixaliscy έγραψε:
Από που?Ο/H Panos1975 έγραψε:
To phra apo ellada me ena xrono εγγυηση
Αγορα xiaomi redmi note 3
-
-
Λογικα κανα skroutzoμαγαζο η αποθηκη vickmall .. σιγα το συγκλονιστικο ρε παιδια
-
Ο/H K4rMa έγραψε:
Λογικα κανα skroutzoμαγαζο η αποθηκη vickmall .. σιγα το συγκλονιστικο ρε παιδια
-
Απλά να πω ότι το ένα χρόνο εγγύηση σε ηλεκτρονική συσκευή είναι απαγορευμένο στην Ε.Ε.
Και 1 να δίνει για τον καταναλωτή ισχύει το 2. -
Ο/H brougos έγραψε:
Ο/H K4rMa έγραψε:
Xiaomi Redmi Note 3 (32GB) | Skroutz.gr -
Το πηρα απο το foxosmal...Προσεξτε..Μιλαω για απυθειας αντικατασταση εφοσον το κινητο παρουσιαση προβλημα!Οχι το στλνω περιμενω να το φτιαξουν κλπ...Ειχα το K3 note lenovo και μου κολλησε η οθονη κ παρελαβα καινουργιο την επομενη μερα...Μου εδωσαν επιλογη να διαλεξω οποια συσκευω θελω..Πηρα το redmi note 2 το οποιο εοχε θεμα με την μπαταρια(λογω ρομ).Μου το αλλαξαν και αυτο με ενα ιδιο του κουτιου..Το ιδιο θεμα...Το αλλαξαν αμεσως με το 3αρι.......
Δεν το χρυσοπληρωσα το πηρα σε λογικη τιμη...Το θεμα ειναι να γλυτωσεις 50 ευρω στην αγορα η να εχεις το κεφαλι σου ησυχο?Εχω παρει απο εξω 12 κινητα μεχρι τωρα....Χαλασαν τα 7.....ξερετε που κατεληξαν?... -
Φιλε δικαίωμα σου και σε καταλαμβαινω αλλά η διάφορα στην τιμή είναι 100 ευρώ και όχι 50. Μάλιστα σε κινητά με τιμή 200 ευρώ ή 100 ευρώ τα 100 πάνω είναι αρκετά.... Όπως θέλει ο καθένας όμως
-
Δεν διαφωνω..Αν εισαι τυχερος κ δεν παρουσιασει προβλημα εισαι οκ...Εκανες εξυπνη αγορα...Αν παρουσιασει θα σκεφτεσαι καλυτερα να εδινα παραπανω κ να ειχα το κεφαλι μου ησυχο..Κ στην τελικη τα χρηματα πανε σε ελληνικη επιχειρηση που πληρωνουν φορους στο κρατος.Εχω πεταξει 7 κινητα μεχρι τωρα..Ειχα χασιμο στην τελικη ασχετα που ισως τα πηρα κ σε μιση τιμη απο κινα.
-
Όπως και να έχει για να μην παρεξηγουμε και για να μείνουμε και ον τοπικ, εγώ απλά ρώτησα πληροφοριακά. Κάποιος μπορεί να έχει την άποψη σου. Εξάλλου ο καθένας βαζει τις δικές του προτεραιότητες.
-
Ο/H Panos1975 έγραψε:
Δεν διαφωνω..Αν εισαι τυχερος κ δεν παρουσιασει προβλημα εισαι οκ...Εκανες εξυπνη αγορα...Αν παρουσιασει θα σκεφτεσαι καλυτερα να εδινα παραπανω κ να ειχα το κεφαλι μου ησυχο..Κ στην τελικη τα χρηματα πανε σε ελληνικη επιχειρηση που πληρωνουν φορους στο κρατος.Εχω πεταξει 7 κινητα μεχρι τωρα..Ειχα χασιμο στην τελικη ασχετα που ισως τα πηρα κ σε μιση τιμη απο κινα.
-
Καλησπέρα στην κοινότητα, θα ήθελα να ρωτήσω για το xiaomi redmi note 3(επειδή είμαι αρχάριος με την αλλαγή rom) πώς γίνεται η εγκατάστασή της.... επειδή το έχω παραγγείλει και αναμένω την παράδοσή του....Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ!!!
-
Ο/H Pna_ts έγραψε:
Καλησπέρα στην κοινότητα, θα ήθελα να ρωτήσω για το xiaomi redmi note 3(επειδή είμαι αρχάριος με την αλλαγή rom) πώς γίνεται η εγκατάστασή της.... επειδή το έχω παραγγείλει και αναμένω την παράδοσή του....Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα