Διαφήμιση

Αγορα xiaomi redmi note 3

• Ο/H brougos έγραψε:

Πως ερχεται το τηλεφωνο απο ευρωπαικη αποθηκη'?με ποια rom?
      Ναι έρχεται από ευρωπαϊκή αποθήκη, και όσο για την ROM με την οποία θα έρθει, μην σε απασχολεί γιατί έτσι και αλλιώς θα περάσεις σχεδόν αμέσως την Ελληνική και θα είσαι οκ. ;)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H brougos έγραψε:

Ναι έρχεται από ευρωπαϊκή αποθήκη, και όσο για την ROM με την οποία θα έρθει, μην σε απασχολεί γιατί έτσι και αλλιώς θα περάσεις σχεδόν αμέσως την Ελληνική και θα είσαι οκ. ;)
      Φιλε μου έχω την αίσθηση οτι η rom με την οποία θα έρθει εχει άμεση σχεση με το κατάστημα απο το οποίο θα παραγγείλεις (συνηθως τα καταστηματα εχουν δικες τους custom rom). Οσο για το πόσο γρήγορα θα έχεις την Ελληνική, εξαρτάται απο το άν καταφέρεις να κάνεις την αίτηση για το key του bootloader. Εγώ δεν έχω καταφέρει ακόμα αφού δεν δέχεται με τίποτα το όνομα μου στα κινέζικα (μεγαλη βλακεία της Xiaomi αυτό)...
    • Ο/H yakamuki έγραψε:

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H brougos έγραψε:

Φιλε μου έχω την αίσθηση οτι η rom με την οποία θα έρθει εχει άμεση σχεση με το κατάστημα απο το οποίο θα παραγγείλεις (συνηθως τα καταστηματα εχουν δικες τους custom rom). Οσο για το πόσο γρήγορα θα έχεις την Ελληνική, εξαρτάται απο το άν καταφέρεις να κάνεις την αίτηση για το key του bootloader. Εγώ δεν έχω καταφέρει ακόμα αφού δεν δέχεται με τίποτα το όνομα μου στα κινέζικα (μεγαλη βλακεία της Xiaomi αυτό)...
      εγω έβαλα μόνο το ονομα, μήπως και θα μας ψάξουν...
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα παιδιά, θέλω να αγοράσω το redmi note 3 από την Ευρωπαική αποθήκη του vickmall και έχω κάποιες απορίες. Είναι ασφαλές να αγοράσω με χρεωστική κάρτα και όχι με paypal διότι δεν έχω και θέλω να κάνω την αγορά άμεσα? Επίσης, πάρα πολλοί αφήνουν comments στο vickmall που ζητούν κάποια συγκεκριμένα πράγματα, χρειάζεται να αφήσω και εγώ μετά την παραγγελία μου? Τέλος αξίζουν τα 8$ παραπάνω ώστε να αγοράσω Tempered Glass και Universal Earphone? Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη άμα έχουν απαντηθεί τα ερωτήματά μου απλά βιάζομαι γιατί θέλω να κάνω την αγορά τώρα.
    • Ο/H Mahdanny έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά, θέλω να αγοράσω το redmi note 3 από την Ευρωπαική αποθήκη του vickmall και έχω κάποιες απορίες. Είναι ασφαλές να αγοράσω με χρεωστική κάρτα και όχι με paypal διότι δεν έχω και θέλω να κάνω την αγορά άμεσα? Επίσης, πάρα πολλοί αφήνουν comments στο vickmall που ζητούν κάποια συγκεκριμένα πράγματα, χρειάζεται να αφήσω και εγώ μετά την παραγγελία μου? Τέλος αξίζουν τα 8$ παραπάνω ώστε να αγοράσω Tempered Glass και Universal Earphone? Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη άμα έχουν απαντηθεί τα ερωτήματά μου απλά βιάζομαι γιατί θέλω να κάνω την αγορά τώρα.
      1.Πρεπει να εχεισ λογαριασμο paypall αλλιως δεν μπορεις να αγορασεις απο το vickmall και να προτιμας το paypall ειναι ποιο ασφαλες, με το paypal κανεις αμεσα την αγορα.
      2.Δεν χρειαζεται να γραψεις τπτ τα κινεζομαγαζα εμαθαν και στελνουν οπως πρεπει.Το μονο που μπορεις να γραψεις ειναι να μην σου βαλουν την δικια τους rom καλυτερα με τη original για να ειναι ποιο ευκολο να βαλεις τα ελληνικα μετα( η original εχει αγγλικα και κινεζικα μονο) μονο αν δεν ειναι καλα τα αγγλικα σου ζητας να σου βαλουν την Multi-language ROM.
      3.Αξιζει να τα παρεις.
    • Ο/H kostsokale έγραψε:

Μάγκες καλησπέρα. Σήμερα μου το πρωί το κινητό έφτασε Ελλάδα. Τι κάνω τώρα; Περιμένω ειδοποίηση από ΕΛΤΑ;

Θεωρητικά Δευτέρα με Τρίτη θα σου γράφει (προς παράδοση) και θα στο φέρει ο ταχυδρόμος εκεί που έχεις δηλώσει παραλαβή,ειδοποίηση σου αφήνουν μόνο εάν δεν σε βρεί και τότε πας από ταχυδρομείο για παραλαβή.

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Αγορα xiaomi redmi note 3

Στην πόλη μου πάντως δεν το φέρνουν, πάντα ειδοποίηση αφήνουν.

Όπως και να έχει ανάλογα με το που μένεις μέχρι Τρίτη θα έχεις νέα από τα ΕΛΤΑ.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Δυστυχώς και στην δική μου περιοχή ο ταχυδρόμος έχει πολλά χρόνια να παραδώσει δέματα (ειδικά τα συστημένα)
    • Ο/H Mahdanny έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά, θέλω να αγοράσω το redmi note 3 από την Ευρωπαική αποθήκη του vickmall και έχω κάποιες απορίες. Είναι ασφαλές να αγοράσω με χρεωστική κάρτα και όχι με paypal διότι δεν έχω και θέλω να κάνω την αγορά άμεσα? Επίσης, πάρα πολλοί αφήνουν comments στο vickmall που ζητούν κάποια συγκεκριμένα πράγματα, χρειάζεται να αφήσω και εγώ μετά την παραγγελία μου? Τέλος αξίζουν τα 8$ παραπάνω ώστε να αγοράσω Tempered Glass και Universal Earphone? Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη άμα έχουν απαντηθεί τα ερωτήματά μου απλά βιάζομαι γιατί θέλω να κάνω την αγορά τώρα.
      Να εμπιστευθείς με κλειστά μάτια τα xiaomi. Τα 8 ευρώ δεν είναι πολλά.
    • Καλησπερα παιδια...Πριν λιγες μερες το πηρα στα χερια μου..Ειναι απο τα καλυτερα κινητα που ειχα μεχρι τωρα.....Μπαταρια δυνατη(με ενδιαφερει κυριως)Κ πολυ καλο λογισμικο...Δεν ειναι ρουταρισμενο εχει πανω stable room .....To phra apo ellada me ena xrono εγγυηση....Το προτεινω ανεπιφυλακτα
    • Διαφήμιση