Μην εισαι αυστηρος μαζι μου.....Ο/H K4rMa έγραψε:
Search please.Ο/H brougos έγραψε:
Μαλλον.......και λογικα το χρυσοπληρωσε.......αν θες γραψε μας απο που και ποσο!!
Xiaomi Redmi Note 3 (32GB) | Skroutz.gr

OffTopic
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΜην εισαι αυστηρος μαζι μου.....Ο/H K4rMa έγραψε:
Search please.Ο/H brougos έγραψε:
Μαλλον.......και λογικα το χρυσοπληρωσε.......αν θες γραψε μας απο που και ποσο!!
Xiaomi Redmi Note 3 (32GB) | Skroutz.gr
Εμένα θα έχει αγγλικά και κινέζικα, οπότε, θα δυσκολευτώ λίγο.....Ο/H Panos1975 έγραψε:
Εχω την σταθερη rom 7.0.19.00 στα ελληνικα...Περασμενη απο το foxos..Τα αρχεια για το ρουταρισμα τα βρηκα στο MIUI.com
Ειναι πολυ ευκολο......Τα ριχνεις μεσα κ κανουν δουλεια
Είναι και λίγο επικίνδυνο όμως για προβλήματα(απ΄οτι λένε τουλάχιστον)Ο/H Panos1975 έγραψε:
Εχω την σταθερη rom 7.0.19.00 στα ελληνικα...Περασμενη απο το foxos..Τα αρχεια για το ρουταρισμα τα βρηκα στο MIUI.com
Ειναι πολυ ευκολο......Τα ριχνεις μεσα κ κανουν δουλεια
Και από ότι λένε τα προβλήματα είναι brick άμα σου τύχει.... ΠρόσεχεΟ/H arist1976 έγραψε:
Είναι και λίγο επικίνδυνο όμως για προβλήματα(απ΄οτι λένε τουλάχιστον)
Ευχαριστώ, οπότε θα κάνω υπομονή!!!!Ο/H mixaliscy έγραψε:
Από μια μέρα μέχρι μήνα. Δεν υπάρχει μοτίβο
Βεβαιώσου πρώτα ότι πράγματι είναι σε στοκ, γιατί έχουν μία κακή συνήθεια να πουλάνε και να μην έχουν στοκ.....Ο/H agmg έγραψε:
Καλημέρα σε όλους παιδιά!
Στις 18/3 είχα παραγγείλει από το Vickmall ένα Redmi Note 2 Prime... Δείχνει ότι έφτασε Ελλάδα από 27/3 και από τότε αγνοείται η τύχη του... Ήδη έχω ξεκινήσει διαδικασία για refund από το Paypal...
Κάθε εμπόδιο για καλό λένε, οπότε σκέφτομαι τώρα σοβαρά να πάρω αντί αυτού το Redmi Note 3... Το έχω βρει σε καλή τιμή στην ευρωπαϊκή αποθήκη του gearbest:
XIAOMI REDMI Note 3 32GB 4G Phablet-208.60 and Free Shipping| GearBest.com
Με ενδιαφέρει αποκλειστικά η έκδοση 3GB/32GB και προτιμώ από ευρωπαϊκή αποθήκη γιατί αρκετή αναμονή έφαγα ως τώρα![]()
Απ'ότι κατάλαβα όμως υπάρχει έκδοση 8-core MTK6795 (Helio X10) αλλά και έκδοση 6-core Snapdragon 650 που είναι λίγο πιο ακριβή; Μόνο ο επεξεργαστής είναι η διαφορά μεταξύ των δυο; Ποια να προτιμήσω;
Για το Redmi Note 2 υπήρχε ένα ωραίο νήμα που είχε όλες τις πληροφορίες για τη συσκευή (το είχα ξεζουμίσει). Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για το Note 3;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!
Θα μιλήσω μαζί τους όταν έρθει η ώρα, ευχαριστώ!Ο/H maddoctor έγραψε:
Βεβαιώσου πρώτα ότι πράγματι είναι σε στοκ, γιατί έχουν μία κακή συνήθεια να πουλάνε και να μην έχουν στοκ.....Ο/H agmg έγραψε:
Καλημέρα σε όλους παιδιά!
Στις 18/3 είχα παραγγείλει από το Vickmall ένα Redmi Note 2 Prime... Δείχνει ότι έφτασε Ελλάδα από 27/3 και από τότε αγνοείται η τύχη του... Ήδη έχω ξεκινήσει διαδικασία για refund από το Paypal...
Κάθε εμπόδιο για καλό λένε, οπότε σκέφτομαι τώρα σοβαρά να πάρω αντί αυτού το Redmi Note 3... Το έχω βρει σε καλή τιμή στην ευρωπαϊκή αποθήκη του gearbest:
XIAOMI REDMI Note 3 32GB 4G Phablet-208.60 and Free Shipping| GearBest.com
Με ενδιαφέρει αποκλειστικά η έκδοση 3GB/32GB και προτιμώ από ευρωπαϊκή αποθήκη γιατί αρκετή αναμονή έφαγα ως τώρα![]()
Απ'ότι κατάλαβα όμως υπάρχει έκδοση 8-core MTK6795 (Helio X10) αλλά και έκδοση 6-core Snapdragon 650 που είναι λίγο πιο ακριβή; Μόνο ο επεξεργαστής είναι η διαφορά μεταξύ των δυο; Ποια να προτιμήσω;
Για το Redmi Note 2 υπήρχε ένα ωραίο νήμα που είχε όλες τις πληροφορίες για τη συσκευή (το είχα ξεζουμίσει). Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για το Note 3;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!