Διαφήμιση

[GTV-5.12.10/16] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη.

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Poll
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Τι να πω? Εγω δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω ('οχι θα μπορούσα να το λύσω εάν το επιβεβαίωνα φυσικά!), αλλά εκτός απο τον @evankouros που το έλυσε και εσένα που το συζητάς, το έχει αναφέρει άλλος?Εν τω μεταξύ, μιλάμε για ένα "bug", (εάν είναι bug) που εάν τελικά πας μπρος-πισω, όπως εσύ ή κάνεις ένα rebootξανα @evankouros, λύνεται, μπαίνεις, βάζεις κωδικό και ...καθάρισες για μια βδομάδα τουλάχιστον... Δεν θα χρειαστεί να το ξαναβάλεις! :D
      επιβεβαιωνω το πρόβλημα σε redmi note 2.Πρώτη φορά ανοίγει να βάλεις κωδικό, μετά κολλάει, ειδικά άμα πατήσεις στο βελάκι για να δεις τις πληροφορίες.

Πάντως εγώ απέτυχα να το αναπαράγω πριν απο λίγο.
      Οποιο δίκτυο και αν πάτησα (απο τα γειτονικά) άνοιξε το tab του κωδικού αμέσως.
      Δες το βίντεο:

• Ο/H caeser έγραψε:

πατα στο βελάκι...πατά άκυρο και πατα μετά στο δικτυο για να βάλεις κωδικό...δεν ανοιγει...
    • Ο/H evankouros έγραψε:

Ο/H Giannisagal έγραψε:

λοιπον.....βγηκα από τις ρυθμίσεις και ξανά μπήκα και μου το ανοίγει για νέο κωδικό .....αυτό που προσεξα είναι πως όταν παταω το βελάκι για να μου δείξει τις πληροφορίες του νεου δυκτιου γυριζω πίσω και τότε δεν μπαίνει-ανοιγει να του δώσω κωδικό πρέπει να βφω από τις ρυθμίσεις και να ξανά μπω.Δεν είναι θέμα για μένα αλλά για τους φίλους που το έχουν το αναφέρω Βαγγέλη!!
      Επιβεβαιώνω. Το έκανα κι εγώ κι έπιασε. 8)
      Έκανα δοκιμές & διαπίστωσα ότι δεν χρειάζεται ούτε reboot, ούτε να βγούμε/μπούμε στις Ρυθμίσεις.
      Διορθώνεται βέβαια κι έτσι, αλλά υπάρχει κι απλούστερος τρόπος:
      Αρκεί απ' το menu του Wi-Fi να πάμε ένα menu πίσω & να ξαναγυρίσουμε στο Wi-Fi.

Διαπίστωσα επίσης ότι το παρουσιάζει μετά από κάποια ώρα (λίγα λεπτά) που έχω συνδεθεί στο WiFi & παρατάω το XRN2p στην άκρη με το menu του Wi-Fi να τρέχει στο παρασκήνιο. Αφού ανοίξω πάλι την οθόνη, δεν ανοίγει το πεδίο του κωδικού (edit: δοκίμασε μ' αυτό τον τρόπο να το αναπαράγεις caeser).
      Κάνω όμως το κόλπο που έγραψα (πίσω/μπρος από/στο menu του Wi-Fi) & το πρόβλημα λύνεται άμεσα.

Χαζοbug είναι, αλλά δεν παύει να είναι bug.
      Αν κάποιος δεν το σκεφτεί/διαβάσει, δεν θα μπορεί να συνδεθεί.
      ...lost in translation...
    • Διαφήμιση
    • Πρωτη εντυπωση πολυ καλη απο αυτη την Ρομ και σαν ταχυτητα και σαν διαχειριση μπαταριας.Μια απο τις πιο αποτυχημενες παντως πιστευω οτι ηταν η προηγουμενη Ρομ.Οσον αφορα το Android 6 για redmi note 2 εχουμε κανενο νεο για το ποτε;
    • Δεν έχω περάσει ακόμα την σημερινή rom, αλλά με την προηγούμενη μου έβγαλε το Xiaomi market ότι θέλει αναβάθμιση ο κινέζικος βίντεο player. @dnomikos , @MIUI_ART ,αναβαθμίστηκε!? Την κατέβασα και μου την πέρασε στην τωρινή χωρίς πρόβλημα.

• Πέρασα κι εγώ τη σημερινή Ρομ στα Mi3 το δικό μου και του αδερφού μου, όλα καλά μέχρι στιγμής.
      Αναμένουμε για την 6.0 έκδοση από βδομάδα!! Ευχαριστούμε!! :)
    • καλησπέρα, έχω καιρό να μπω και να ενημεροθώ για τα updates
      την τελευταία φορά είχα περάσει την παρακάτω:
      xiaomi-miui-hellas-4.4.4_dior_Stable-V7.0.5.0

η παρακάτω:
      xiaomi-miui-hellas-4.4.4_dior_GTV-5.12.10.zip που βλέπω στην πρώτη σελίδα είναι καινούργια;

ωχχχ, sorry. Τώρα είδα ότι είναι Developer.......
    • Διαφήμιση
    • Ολα καλα και απο εμενα. Εκ πρωτης οψεως φαινεται πολυ στρωτη η rom αυτη! Θα τη σκαλισω και στηνοντας το τηλεφωνο (μετα απο clean install) και επισημανω τυχον bugs! Μπραβο στην ομαδα και παλι!
      Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist.
    • Στο redmi note 2 με την 5.12.10

• το sync σε viber, gmail, και outlook είναι πλέον άμεσa οπότε είναι και άμεσα τα notification.
      • market : φορτώνει πιο γρήγορα (εικονίδια , εικόνες) αλλά έχω την αίσθηση ότι ξεκινά και το downloading γρηγορότερα.
      • chrome: μέχρι τώρα είχα πρόβλημα στην αναπαραγωγή βίντεο στο Facebook. Η αναπαραγωγή ξεκινούσε μετά από πολύ ώρα. το ίδιο και στον opera που χρησιμοποιεί το ίδιο engine. Με την 5.12.10 ξεκινά κανονικά την αναπαραγωγή
      • wifi : όντως υπάρχει πρόβλημα στην επιλογή δικτύου. Αναπαραγωγή : πατάς στο βελάκι τέρμα δεξιά για να εμφανίσει τις πληροφορίες του δικτύου και μετά είτε cancel από πάνω αριστερά είτε back button. Πλέον κανένα δίκτυο δεν είναι επιλέξιμο. Με back στις ρυθμίσεις είναι ok.
      Άρα οι κινέζοι πειράζουν και άλλα που δεν μας τα λένε ;) Αν φτιαχτεί αυτό με το wifi (και δεν βρεθεί και τίποτε άλλο στην πορεία) παίζει να είναι η καλύτερη rom μέχρι τώρα
    • Με την σημερινή ROM φαινοντουσαν όλα μια χαρά. Μέχρι που έκανα επανεκκίνηση το κινητό και από 40% μπαταρία με πήγε αμέσως στο 4% τι παίζει να φταίει; ; ; Πρώτη φορά μου κάνει κάτι τέτοιο.!

Έχω το Redmi Note 4G
    • Sync δουλεύει επιτέλους και πάλι κανονικά όταν είσαι σε wifi.

Το HDR στην φωτογραφική επιτέλους δείχνει να κάνει δουλειά.

Έπρεπε να ξανακάνω pair όλα τα bluetooth.
      Πλέων δεν σε γυρνάει σε ακουστικό μόλις ο άλλος απαντήσει στην κλήση σου αν πριν το σηκώσει ήσουν είτε σε bluetooth είτε σε εξωτερικό ηχείο.

Πραγματικά στο playstore κατευάζεις πιο γρήγορα.

Μπαταρία δείχνει να πάει καλά.

Οθόνη και φωτεινότητα μια χαρά.

Ηχος και δόνηση μια χαρά.

Τα υπόλοιπα σε καμία 2 μέρες

Στάλθηκε από το Mi-4c μου
    • Διαφήμιση
    • Ο/H maddoctor έγραψε:

Δεν έχω περάσει ακόμα την σημερινή rom, αλλά με την προηγούμενη μου έβγαλε το Xiaomi market ότι θέλει αναβάθμιση ο κινέζικος βίντεο player. @dnomikos , @MIUI_ART ,αναβαθμίστηκε!? Την κατέβασα και μου την πέρασε στην τωρινή χωρίς πρόβλημα.

Αν σου περάσει την αναβάθμιση και γίνει κινέζικο κάνε απεγκατάσταση την αναβάθμιση.

Για να μην σου βγάζει ότι υπάρχει αναβάθμιση κλείσε από τις ρυθμίσεις του player την επιλογή
      Λήψη xiaomi push

Στάλθηκε από το Mi-4c μου