Διαφήμιση

[GTV-5.12.17] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 20/12 17:00)

• Ολοκληρώθηκε
    • ROM
    • Poll
    • Τόσο χάλια η μπαταρία με την 5.12.17 βρε παιδιά; Τζάμπα ο κόπος; Ξαναγυρνάμε στην προηγούμενη; :?:

BTW, να ενημερώσω για μια τζάμπα τρομάρα που πήρα προσπαθώντας να την περάσω.
      Συνδέω-αποσυνδέω-ξανασυνδέω με καλώδιο usb το XRN2p με το laptop, ο Windows Explorer το βλέπει, αλλά περιεχόμενο φακέλων-αρχείων δεν βλέπει τίποτα!
      Δοκίμασα να ρίξω το zip αρχείο της 5.12.17 (μπας και...), αλλά -όπως ήταν αναμενόμενο- δεν το αντέγραψε.
      Άλλαξα θύρα USB στο laptop, άλλαξα καλώδιο (πάντα με "ασφαλή αποσύνδεση"), πάλι τα ίδια. :dash:

Και τότε μου ήρθε φαεινή ιδέα! :idea:

Θυμήθηκα πως είχα ανοιχτό (στο παρασκήνιο) το menu του Update.
      Το έκλεισα, το ξανασύνδεσα με το καλώδιο κι αυτό ήταν.
      Ως διά μαγείας ξαναεμφανίστηκε! κανονικά ο αποθηκευτικό χώρος & μπόρεσα κι έριξα το αρχείο. :dance:

Όταν πήγα να ρίξω το fix αρχείο, ενώ δεν είχα τίποτα ανοιχτό στο παρασκήνιο (σίγουρα όχι το Update), πάλι μου έκανε τα ίδια κόλπα.
      Του έκανα 1-2 απλούς καθαρισμούς της cache, ξανασύνδεσα το καλώδιο & το είδε. :?

Το έγραψα μπας & τύχει (ή/& έχει ήδη τύχει) σε κανέναν newbie, να ξέρει να μη χάσει την ψυχραιμία του.
      ...lost in translation...
    • Ο/H evankouros έγραψε:

Ως διά μαγείας ξαναεμφανίστηκε! κανονικά ο αποθηκευτικό χώρος & μπόρεσα κι έριξα το αρχείο.
      Έχεις βάλει κωδικό κλειδώματος στο κινητό σου? Όταν είναι κλειδωμένη η συσκευή, πρέπει να την ξεκλειδώσουμε για να μπορέσει ο υπολογιστής να δει τα "εσωψυχα" της συσκευής... (Όταν τα δει και μετά, δεν πειράζει εάν ξανακλειδώσει)...
      Άσχετο αυτό που λέω με αυτό που λες εσυ για τον Updater, αλλά λογικά ο υπολογιστής τη βλέπει τη συσκευή, χωρίς να έχει σημασία σε ποιό μενού βρισκόμαστε εκείνη τη στιγμή...
    • θελω να πάρω backup στο micloud διάταξη αρχικής οθωνης αλλά δεν ξέρω πως......κανείς??????

" Γεωπόνος”

• Διαφήμιση
    • Ο/H Giannisagal έγραψε:

θελω να πάρω backup στο micloud διάταξη αρχικής οθωνης αλλά δεν ξέρω πως......κανείς??????
      Κάνε συγχρονισμό (και να έχεις "ενεργό" το "Αντίγραφο Αρχικής Οθόνης" στο Ρυθμίσεις->Λογαριασμός Μι->Mi Cloud)
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H evankouros έγραψε:

Ως διά μαγείας ξαναεμφανίστηκε! κανονικά ο αποθηκευτικό χώρος & μπόρεσα κι έριξα το αρχείο.
      Έχεις βάλει κωδικό κλειδώματος στο κινητό σου? Όταν είναι κλειδωμένη η συσκευή, πρέπει να την ξεκλειδώσουμε για να μπορέσει ο υπολογιστής να δει τα "εσωψυχα" της συσκευής... (Όταν τα δει και μετά, δεν πειράζει εάν ξανακλειδώσει)...Άσχετο αυτό που λέω με αυτό που λες εσυ για τον Updater, αλλά λογικά ο υπολογιστής τη βλέπει τη συσκευή, χωρίς να έχει σημασία σε ποιό μενού βρισκόμαστε εκείνη τη στιγμή...
      Ναι, έχω βάλει pin για κλείδωμα.
      Το έλεγξα κι έχεις απόλυτο δίκιο, αυτό είναι.
      Πόσα ξέρεις, πόσα ξέρεις...!!! :thumbsup:

Α βρε Xiaomi με τα "κουφά" σου... αν δεν υπήρχε αυτό το forum, όλο θα ψαχνόμασταν κι άκρη δεν θα βγάζαμε... :whistling:

BTW, μήπως έχει βρει κανείς πουθενά το user manual του XRN2;
      Είχα φάει τον τόπο να ψάχνω & δεν το 'χα βρει πουθενά. :roll:
    • Ο/H evankouros έγραψε:

Είχα φάει τον τόπο να ψάχνω & δεν το 'χα βρει πουθενά.
      Και εγώ έψαχνα πρόσφατα να το βρω, αλλά όλο σε κάτι κινέζικα έπεφτα... Δεν έχω ιδέα εάν κυκλοφορεί σε Αγγλικά... Δεν το έχω πετύχει πουθενά.
      Αν ωστόσο το βρεις κάπου, αφού ψάχνεις, αν θέλεις ενημέρωσέ μας...:-)
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H evankouros έγραψε:

Είχα φάει τον τόπο να ψάχνω & δεν το 'χα βρει πουθενά.
      Και εγώ έψαχνα πρόσφατα να το βρω, αλλά όλο σε κάτι κινέζικα έπεφτα... Δεν έχω ιδέα εάν κυκλοφορεί σε Αγγλικά... Δεν το έχω πετύχει πουθενά.Αν ωστόσο το βρεις κάπου, αφού ψάχνεις, αν θέλεις ενημέρωσέ μας...:-)
      Εννοείται. Ισχύς εν τη ενώσει! :thumbup:

Στο global forum δεν έχει απαντήσει κανείς στις ερωτήσεις (δικές μου & άλλων) για το manual στα αγγλικά. :roll:
    • Διαφήμιση
    • Ρε παιδια .... μην παιδευεσται με τα αυτονόητα. Οταν η xiaomi απευθυνθει σε πελάτες εκτός Κίνας θα υπάρξουν και μη κινέζικα manual...
    • Ο/H Bodai έγραψε:

Ρε παιδια .... μην παιδευεσται με τα αυτονόητα. Οταν η xiaomi απευθυνθει σε πελάτες εκτός Κίνας θα υπάρξουν και μη κινέζικα manual...
      Εντάξει βρε, μπορεί να υπάρχει κάτι αγγλικά, όπως ήδη υπάρχει για άλλες συσκευές... Όχι με "επίσημη" υποστήριξη βέβαια, αφού έχεις δίκιο για αυτό που λες, αλλά σαν μετάφραση ... ξέρεις....
    • Παντως και γω πιστευω πως η καταναλωση της μπαταριας δεν ειναι φυσιολογικη στο mi4c. Ελπιζω να διορθωθει οσο γινεται στην επομενη η επομενες dev roms.
      Μην ξεχναμε βεβαια οτι φοραμε και lollipop εμεις που δεν νομιζω οτι ειναι οτι καλυτερο στον τομεα αυτο.
    • Γιατί το λέτε αυτό; Η Xiaomi σαφώς & απευθύνεται & εκτός Κίνας κι έχει manual στα Αγγλικά.
      Xiaomi - Store

Το en manual βέβαια για το XRN2 -& όχι μόνο- που μπορεί κανείς να βρει από το link, είναι... καταπληκτικά! :P
      Redmi_Note2-EN.pdf
    • Διαφήμιση
    • Ο/H baiosss έγραψε:

Η μπαταρία στο mi4c πέφτει τόσο εύκολα? Από τις 6.30 το πρωί μέχρι τώρα στις 17.00 και είμαι στο 85% χωρίς να έχω δουλέψει στο κινητό. Ούτε wifi ανοιχτά ούτε data. Είναι καινούρια ή συσκευή αν παίζει ρόλο και θέλει ισως στρώσιμο ακόμα. Οι κάτοχοι mi4c έχετε το ίδιο θεμα?

Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      αυτο συμβαινει και με το redmi note 2.Μαλλον οι κινεζοι της xiaomi δεν τα πανε καλα με την αλγεβρα καλιμπραρισματος μπαταριας.