Από πού? Και πόσες μέρες έκανε συνολικά?
mi note pro
-
-
26 Δεκέμβρη έκανα παραγγελία, 14 Γενάρη στα χέρια μου. Vickmall.
Ερώτηση : Υπάρχει κανείς από Αθήνα ο οποίος θα μπορούσε επί πληρωμή να μου εγκαταστήσει την τελευταία ελληνική stable έκδοση? Στείλτε μου pm. -
Ο/H MeddlingMageGR έγραψε:
26 Δεκέμβρη έκανα παραγγελία, 14 Γενάρη στα χέρια μου. Vickmall.
Ερώτηση : Υπάρχει κανείς από Αθήνα ο οποίος θα μπορούσε επί πληρωμή να μου εγκαταστήσει την τελευταία ελληνική stable έκδοση? Στείλτε μου pm.
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Κάντε ένα βιντεακι για εμάς τους αμπαλους!
-
-
Ο/H sakis0547 έγραψε:
Δεν θελει ουτε βιντεακια ουτε τιποτα.μπαινεις απλα στο how to νημα του xiaom note pro ,βρισκεις τον οδηγο και το φτιαχνεις μονο σου,δεν ειναι τιποτα..
Στάλθηκε από το ONE TOUCH 4033D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να τον ακούς τον Σάκη. 2 πράγματα μου είπε, έτοιμο το MI Note σε 10 λεπτά. Ποιος εγώ, ο πανάσχετος όλων.
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Είπαμε ακολουθείς τον οδηγό τυφλοσούρτι και σε 10 λεπτά είναι έτοιμο! Είναι πανεύκολο...Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
ετρεξα antutu σε mi note pro Και mi3 και το Pro ειχε αισθητα αυξημενη θερμοκρασια ! αρκετα ανησυχητικο θα ελεγα! πφφ!!
-
Ο/H barcelonistas1899 έγραψε:
ετρεξα antutu σε mi note pro Και mi3 και το Pro ειχε αισθητα αυξημενη θερμοκρασια ! αρκετα ανησυχητικο θα ελεγα! πφφ!!
Το θέμα είναι αν ζεσταίνεται σε καθημερινή χρήση και όχι στο Antutu... Άμα πας το αυτοκίνητο σου για δυναμομέτρηση θα παραπονεθείς αν αυξήσει τις θερμοκρασίες του?
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
συμφωνω 100% σε αυτο που λες !
ειμαι 5 λεπτα στο facebook απο wifi και το κινητο ζεσταθηκε ! -
Ο/H barcelonistas1899 έγραψε:
ειμαι 5 λεπτα στο facebook απο wifi και το κινητο ζεσταθηκε !
Θες να το συνεχίσω ή είναι οκ? -
Ρε αγορίνα το κινητό το άφησα κρυώσε! Και ξανά τσέκαρα σε νορμάλ χρήση! Μπήκα ένα 5λεπτο Facebook!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0