Ρίξε ένα wipe cache και wipe dalvik cache για αρχή και ρίξε του και ένα φόρτισμα και δες πως θα κυλήσει αύριο
Δεν μας είπες τι σκορ πήρες όμως με το τέρας....
Δεν μας είπες τι σκορ πήρες όμως με το τέρας....
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑ τότε γι`αυτό μπορεί να ζεσταίνεται... Δεν έχεις πάνω ΕλληνικήΟ/H barcelonistas1899 έγραψε:
Όσο για αυτά που μου είπες σαν άσχετος που είμαι δε τα πολυκαταλαβα! Προσπαθώ να περάσω την ελληνική rom αλλά κολάω κάπου! Ανέβασα και σχετική φωτογραφια στο νήμα του οδηγού για βοήθεια!
86000 βγάζει με την ελληνική. Για το ζέσταμα μπορεί να φταίει η ξένη ρομ. Που κολλάς? Ο οδηγός είναι απλός και εύκολος.Ο/H barcelonistas1899 έγραψε:
Κτήνος εννοείται 74.5χιλ έβγαλε! Όσο για αυτά που μου είπες σαν άσχετος που είμαι δε τα πολυκαταλαβα! Προσπαθώ να περάσω την ελληνική rom αλλά κολάω κάπου! Ανέβασα και σχετική φωτογραφια στο νήμα του οδηγού για βοήθεια!
Όχι τη συσκευή, τους drivers (στην εντολή adb στο cmd)Ο/H barcelonistas1899 έγραψε:
Δεν μου αναγνωρίζει την συσκευη
Δώσε λινκ να το δω το βράδυ που θα 'χω χρόνο να σου πω.Ο/H barcelonistas1899 έγραψε:
Ντοκ ανέβασα στο σχετικό νήμα Φώτο. Δεν μου αναγνωρίζει την συσκευη
mi-note-pro/?postID=94358#post94358">mi-note-pro/?postID=94358#post94358" class="externalURL" rel="nofollow noopener noreferrer" target="_blank">Ο/H barcelonistas189Σ έγραψε:
ειχα παρει ενα καπακι bamboo !Ωραιο !
μαζι ειχε δωρο μια βεντουζιτσα ! στο βιντεακι του honorbuy το βγαλε πανευκολα !
Στην πραξη ομως , δεν πιανει δυνατα η βεντουζα οποτε δε μπορω να βγαλω το καταραμενο καπακι !!!