Calm Down μέρες που είναι...
Δεν είναι σωστό να πιέσει κανείς - κανέναν.
Αλλο να βοηθάς κάποιον να ψηφίσει που έχει την συσκευή - ξέρει την κοινότητα - αλλά δεν ξέρει τον τρόπο που θα ψηφίσει, και άλλο να πιέσεις κάποιον να ψηφίσει.
Κανείς πιστεύω δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο και κακώς άνοιξε τέτοιο θέμα.
Εγώ παραδείγματος χάρην που είμαι βαθύτατα δημοκρατικός και έχω 3 γιούς με κινητά, xiaomi φυσικά, και με δικούς τους λογαριασμούς, τους εξήγησα όμορφα και απλά,
πως αν θέλουν μπορούν να ψηφίσουν την κοινότητά μας χωρίς κανένα πρόβλημα.
Αν θέλουν τους είπα ... έχει καλώς.
Αν όχι δεν με πειράζει καθόλου, αφού θα βγω και κερδισμένος από το χαρτζιλίκι που θα τους κόψω για μία εβδομάδα....
Τι ποιό απλό και δημοκρατικό μπορούσα να κάνω ?
Είναι καθαρά δική τους η επιλογή...
Πέρα από την πλάκα, δεν χρειάζονται υπερβολές....
Καταφέραμε αυτό που ούτε μπορούσε ποτέ του κάποιος να φανταστεί πριν αρχίσει αυτός ο διαγωνισμός.
Χαρείτε την πρωτιά μας όσο αυτή και αν κρατήσει....
Καλές γιορτές να έχουμε και ότι βρέξει ας κατεβάσει....

Δεν είναι σωστό να πιέσει κανείς - κανέναν.
Αλλο να βοηθάς κάποιον να ψηφίσει που έχει την συσκευή - ξέρει την κοινότητα - αλλά δεν ξέρει τον τρόπο που θα ψηφίσει, και άλλο να πιέσεις κάποιον να ψηφίσει.
Κανείς πιστεύω δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο και κακώς άνοιξε τέτοιο θέμα.
Εγώ παραδείγματος χάρην που είμαι βαθύτατα δημοκρατικός και έχω 3 γιούς με κινητά, xiaomi φυσικά, και με δικούς τους λογαριασμούς, τους εξήγησα όμορφα και απλά,
πως αν θέλουν μπορούν να ψηφίσουν την κοινότητά μας χωρίς κανένα πρόβλημα.
Αν θέλουν τους είπα ... έχει καλώς.
Αν όχι δεν με πειράζει καθόλου, αφού θα βγω και κερδισμένος από το χαρτζιλίκι που θα τους κόψω για μία εβδομάδα....

Τι ποιό απλό και δημοκρατικό μπορούσα να κάνω ?
Είναι καθαρά δική τους η επιλογή...

Πέρα από την πλάκα, δεν χρειάζονται υπερβολές....
Καταφέραμε αυτό που ούτε μπορούσε ποτέ του κάποιος να φανταστεί πριν αρχίσει αυτός ο διαγωνισμός.
Χαρείτε την πρωτιά μας όσο αυτή και αν κρατήσει....
Καλές γιορτές να έχουμε και ότι βρέξει ας κατεβάσει....