Διαφήμιση

Ψηφίστε την κοινότητά μας για τα MIUI Fan Site Awards 2015 (Τελείωσε !!!)

• Ολοκληρώθηκε
  • Calm Down μέρες που είναι... :D

Δεν είναι σωστό να πιέσει κανείς - κανέναν.
    Αλλο να βοηθάς κάποιον να ψηφίσει που έχει την συσκευή - ξέρει την κοινότητα - αλλά δεν ξέρει τον τρόπο που θα ψηφίσει, και άλλο να πιέσεις κάποιον να ψηφίσει.

Κανείς πιστεύω δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο και κακώς άνοιξε τέτοιο θέμα.

Εγώ παραδείγματος χάρην που είμαι βαθύτατα δημοκρατικός και έχω 3 γιούς με κινητά, xiaomi φυσικά, και με δικούς τους λογαριασμούς, τους εξήγησα όμορφα και απλά,
    πως αν θέλουν μπορούν να ψηφίσουν την κοινότητά μας χωρίς κανένα πρόβλημα.
    Αν θέλουν τους είπα ... έχει καλώς.
    Αν όχι δεν με πειράζει καθόλου, αφού θα βγω και κερδισμένος από το χαρτζιλίκι που θα τους κόψω για μία εβδομάδα.... :lol:

Τι ποιό απλό και δημοκρατικό μπορούσα να κάνω ?
    Είναι καθαρά δική τους η επιλογή... :D

Πέρα από την πλάκα, δεν χρειάζονται υπερβολές....
    Καταφέραμε αυτό που ούτε μπορούσε ποτέ του κάποιος να φανταστεί πριν αρχίσει αυτός ο διαγωνισμός.

Χαρείτε την πρωτιά μας όσο αυτή και αν κρατήσει....

Καλές γιορτές να έχουμε και ότι βρέξει ας κατεβάσει.... :thumbsup:
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Να και ένα μικρό Introduction για την κοινότητά μας στο en.miui.com

=> Introducing Greek Miui FAN CLUB (xiaomi-miui.gr) - Fan Site - Xiaomi MIUI Official Forum
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Διαφήμιση
  • Σαν δημοκρατικός πατέρας θα τους κόψεις το χαρτζιλικι για 1 μήνα και θα τους πάρεις τις καλές συσκευές :P :P
    Χαχαχαχαχαχ κλαίω.
  • Ψηφίστε την κοινότητά μας για τα MIUI Fan Site Awards 2015 (Ξεκίνησε !!!)

Δεν ήξερα ότι οι ψήφοι τριών ανθρώπων από τη μεριά μου, (οι οποίοι έχουν συσκευές xiaomi και από μόνοι τους θέλησαν να βοηθήσουν, δεν πήγα να τους κόψω την καρωτίδα), ήταν υπερβολή και εμπόδισαν τον υγιή ανταγωνισμό! :thumbup: :)
    Καλή συνέχεια στο site και τους admins!

Στάλθηκε από το HM NOTE 1LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Να και ένα μικρό Introduction για την κοινότητά μας στο en.miui.com

=> Introducing Greek Miui FAN CLUB (xiaomi-miui.gr) - Fan Site - Xiaomi MIUI Official Forum
    Πρόσθεσαν επίσημα την ελληνικά γλώσσα στις ιστοσελίδες τους; Εγώ αυτό κατάλαβα που είδα τα link παρακάτω.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Calm Down μέρες που είναι... :D

Δεν είναι σωστό να πιέσει κανείς - κανέναν.
    Αλλο να βοηθάς κάποιον να ψηφίσει που έχει την συσκευή - ξέρει την κοινότητα - αλλά δεν ξέρει τον τρόπο που θα ψηφίσει, και άλλο να πιέσεις κάποιον να ψηφίσει.

Κανείς πιστεύω δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο και κακώς άνοιξε τέτοιο θέμα.

Εγώ παραδείγματος χάρην που είμαι βαθύτατα δημοκρατικός και έχω 3 γιούς με κινητά, xiaomi φυσικά, και με δικούς τους λογαριασμούς, τους εξήγησα όμορφα και απλά,
    πως αν θέλουν μπορούν να ψηφίσουν την κοινότητά μας χωρίς κανένα πρόβλημα.
    Αν θέλουν τους είπα ... έχει καλώς.
    Αν όχι δεν με πειράζει καθόλου, αφού θα βγω και κερδισμένος από το χαρτζιλίκι που θα τους κόψω για μία εβδομάδα.... :lol:

Τι ποιό απλό και δημοκρατικό μπορούσα να κάνω ?
    Είναι καθαρά δική τους η επιλογή... :D

Πέρα από την πλάκα, δεν χρειάζονται υπερβολές....
    Καταφέραμε αυτό που ούτε μπορούσε ποτέ του κάποιος να φανταστεί πριν αρχίσει αυτός ο διαγωνισμός.

Χαρείτε την πρωτιά μας όσο αυτή και αν κρατήσει....

Καλές γιορτές να έχουμε και ότι βρέξει ας κατεβάσει.... :thumbsup:
    Μην απογοητευεσαι γιατι μπορει να δεις την εκπληξη στο τελος..:D
    καθε μερα η διαφορα πεφτει απο 20 βαθμους..αν συνεχισουμε με αυτο το στατιστικο,εχουμε 2 μερες ακομα μπροστα μας που σημαινει οτι οριακα το χουμε!!!
    (αν γινει κατι τετοιο θελω το δωρο!!χαχαχα just kidding :D :P )
  • Live Ψηφοφορία από
    2015 MIUI Global Fan Sites Awards
    Which fan site do you like most? Vote for your favorite one!

Αποτελέσματα έως την 28/12/2015 - 03:10'

1.- Hellas , Ψήφοι: 923 , Ποσοστό: 22,18 %
    2.- India , Ψήφοι: 884 , Ποσοστό: 21,24 %
    3.- Russia , Ψήφοι: 681 , Ποσοστό: 16,37 %
    4.- Indonesia , Ψήφοι: 384 , Ποσοστό: 9,23 %

Περσινά αποτελέσματα τεσσάρων πρώτων διαγωνιζόμενων Χωρών

1.- India , Ψήφοι: 1137
    2.- Russia , Ψήφοι: 454
    3.- Hellas , Ψήφοι: 305
    4.- Indonesia , Ψήφοι: 303

Οδηγίες για την δημιουργία Λογαριασμού και ψήφου

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Για να μπορέσετε και εσείς να ψηφίσετε αν δεν έχετε ήδη λογαριασμό, κάνετε τα παρακάτω βήματα...

Πηγαίνετε ΕΔΩ => Create Account

Δημιουργείτε λογαριασμό, και μετά

κάνετε καμμιά 3-4 post του τύπου thanks very much σε διάφορα άλλα θέματα και όχι στο θέμα της ψηφοφορίας για να μην σας αποκλείσουν ως Spammer, ώστε να αποκτείσετε 25 Credits και να μπορείτε να ψηφίσετε.

Μετά, μόλις ανακοινωθεί ο σύνδεσμος για τον διαγωνισμό, θα πάτε εδώ => 2015 MIUI Global Fan Sites Awards: Vote for Your Favorite Fan Site! - Fan Site - Xiaomi MIUI Official Forum και θα ψηφίσετε την χώρα μας στο νούμερο 16.
    Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
    Είπε ο William Ralph Inge.

Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
    Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης.
  • Κακά τα ψέμματα,σε τέτοιες περιπτώσεις οι πάντες βάζουν λυτους και δεμένους να ψηφίσουν

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Ο/H makis1024 έγραψε:

Παιδιά μην ψηφίζουν, όσοι δεν έχουν xiaomi ή έστω αυτοί που θέλουν να πάρουν xiaomi , ψήφισα με ίδιο username όπως εδώ makis1024, αλλά δεν θα πίεζα κανέναν από τους φίλους μου ή την οικογένεια μου να δημιουργήσει λογαριασμό για να ψηφίσει χωρίς καν να είναι μέλος ή να έχει δει την δουλειά του φόρουμ miui gr. Άν είναι να κερδίσει έτσι ή κοινότητά μας , ας μην κερδίσει ποτέ

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Εγώ πάλι προσωπικά νομίζω πως δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα, ο διαγωνισμός λέγεται miui clobal fan site ,και ΟΧΙ xiaomi fan site, και ρωτώ λοιπόν ή ξαδέρφη μου που της έχω δώσει ένα jiayu κινητό και επάνω φοράει miui και εχθες της έκανα νέο λογαριασμό έχει δικαίωμα να βοηθήσει με ψήφο ή όχι ; Και απαντώ, νομίζω ναι. Αλλά όχι ακόμα κρατάω την ψήφο για το τέλος εάν χρειαστεί !

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Διαφήμιση
  • Σήμερα 28 Δεκεμβρίου ώρα 7 το πρωί έχουμε τα εξής νούμερα:

Ελλάδα 924
    Ινδία 893
    Ρωσσία 692

Συμπεράσματα (2 μέρες πριν από το φινάλε)... Η Ινδία άρχισε να κάνει κοιλιά πράγμα που μας βάζει σε θέση οδηγού μέχρι τέλους, εκτός και αν πχ ρίξει μια διαφήμηση σε μια ιστοσελίδα άλλη των 150 000 και έρθουν μερικοί να βοηθήσουν. Με το τι είδαμε μέχρι τώρα παίζουν πολύ καθαρό παιχνίδι, όπως και εμείς.

Η Ρωσσία ακόμη δεν έκανε την κοιλιά της αλλά νομίζω πως κάπου εδώ θα ρίξει στροφές. Νομίζω πως σήμερα θα πέσει και από 200 τη μέρα θα φέρει 100 και από εκεί και πέρα θα πάρει τους δικούς μας ρυθμούς.

Άρα συνοπτικά, για πρώτη φορά το λέω αυτό... αν τρέξουμε όλοι λίγο περισσότερο (πχ να ενημερώνουμε όποιον μπει στο φόρουμ και ρωτά ότιδήποτε (κάποιοι το κάνουν ήδη !! και μπράβο τους)) τότε πάμε για πρωτείο ή τουλάχιστο για photo finish

ΥΓ.

Ο/H takisfrag έγραψε:

εχθες της έκανα νέο λογαριασμό έχει δικαίωμα να βοηθήσει με ψήφο ή όχι ;
    Όχι απλά έχει δικαίωμα, είναι αυτούς που θέλουμε να ψηφίσουν.