Διαφήμιση

Ψηφίστε την κοινότητά μας για τα MIUI Fan Site Awards 2015 (Τελείωσε !!!)

• Ολοκληρώθηκε
  • Εντάξει ρε παιδιά, μια πικρία υπάρχει μαμώτο και όποιος πει πως δεν υπάρχει λέει ψέματα.

ΑΛΛΑ, το ξέραμε ότι υπήρχε τέτοια πιθανότητα, μάλιστα με αυτούς τους όρους μπήκαμε κτλ κτλ. Αυτά όμως εμένα δεν με πολυνοιάζουνε τόσο.

Εμένα μου άρεσε το ταξίδι, μου άρεσε που αντιληφθήκαμε όλοι (από υπευθύνους μέχρι και απλός κόσμος) σε τι μέγεθος φόρουμ μπαίνουμε. Μου άρεσε που ο καθένας το πήρε προσωπικά για ένα κοινό πόλεμο όμως, χωρίς σκοπιμότητες. Εγώ νιώθω πως στην πορεία της διαδρομής έκανα φίλους. Είδα χαρακτήρες, είδα ιστορίες ωραίες, ανθρώπινες... όπως και να το κάνετε δεθήκαμε.

Και να πω και την αλήθεια, κανείς μα κανείς δεν έλπιζε να πάμε 4ψήφιο νούμερο πριν αρχίσουμε !!!!
    Ήταν ένα όμορφο μακρύ ταξίδι που θα θυμόμαστε και εμείς αλλά και οι απέναντι.

Ας δυναμώσουμε τώρα το φόρουμ που είμαστε όλοι κοντά και τα άλλα είναι κουραφέξαλα... Ειλικρινά τα βραβεία της πρώτης θέσης ήταν πολύ πιο λίγα από όλα αυτά που αποκομίσαμε.
  • Ο/H GnF έγραψε:

Δηλαδή δημοκρατία για εσένα είναι να ξεκινάς κάτι αποδεχομενος τους όρους που σου θέτει κάποιος και στο τέλος να του λες δεν μου άρεσαν οι όροι και δεν είσαι δημοκρατικός;
    Γιατί πήρες μέρος εξαρχής; φταίει η τράπεζα που βάζει επιτόκιο η εσύ που δέχεσαι την κάρτα της και δεν ξέρεις να την κάνεις χρήση;
    Προς θεού.
    Συγχαρητήρια σε όλο το φόρουμ.
    Συγχαρητήρια ειδικά στους mod για την όλη πορεία μέχρι τώρα.
    Συγχαρητήρια στο forum της Ινδίας για την νίκη.

Ναι εχεις δικιο δεν διαφωνω...... δεν επρεπε εγω προσωπικα να ψηφισω εξ αρχης μαλλον σε ενα "παιχνιδι" που ηταν εις γνωση μου στημενο και οτι και να γινει ο νικητης δεν αλλαζει!!
    Εσεις που το αποδέχεστε αξίζετε συγχαρητήρια, απλα τεκμηριωσε μου σε παρακαλω με λογικα επιχειρηματα με ποιον τροπο δηλαδη θα υπηρχε περιπτωση να βγουμε πρωτοι στο συνολο στον συγκεκριμενο διαγωνισμο απο την στιγμη που ακομα και με την ψηφο του λαου δεν τα καταφεραμε??
    Μηπως με κανενα (λεω εγω τωρα)??
    Και γιατι πρεπει να το αποδεκτουμε αυτο εμεις δηλαδη επειδη οι Ινδοι ειναι θεοι για την xiaomi??
    Για τον συγκεκριμενο διαγωνισμο μιλαμε οχι για το αν εχουν καλυτερους developers απο εμας!!!
    Ξερω να χανω πιστεψε με.....αλλα δημοκρατικα οχι ετσι!!
  • Ο/H dimosit έγραψε:

Καλά που δεν μας βάλανε τρίτους μετά τους ρωσους δεν λέτε :-P. Πλάκα κάνω. Έτσι πως το βλέπω εγώ μονο οι Ινδια θα βγαίνει πρώτη σε αυτο το διαγωνισμό. Δεν έχει νόημα να το διοργανώνουν.
    Πολλοί από εδώ μέσα (ένας εξ αυτών και εγώ), μέχρι και πριν κάτι μήνες δεν ξέραμε καν ποια είναι αυτή η Κοινότητα που μιλάμε τώρα (MIUI HELLAS). Τώρα μάθαμε και την MIUI OFFICIAL, οπότε πολλοί από δω πλέον θα μπαίνουν και στην OFFICIAL και κάποια στιγμή ίσως ανέβουμε και 'κεί.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ...
    Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
    Είπε ο William Ralph Inge.

Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
    Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H Red21 έγραψε:

θα υπηρχε περιπτωση να αναδεικτουμε πρωτοι στο συνολο στον συγκεκριμενο διαγωνισμο απο την στιγμη που ακομα και με την ψηφο του λαου δεν τα καταφεραμε??
    Ξεκινήσαμε από την αφάνεια.
    Σε ένα χρόνο μπήκαμε στην 3 θέση
    Σε 2 χρόνια στην δεύτερη με πρώτη θέση στις ψήφους.
    Τον επόμενο χρόνο ?
    Φυσικά στην πρώτη... :lol:

Έχουμε φτάσει στο σημείο να έχουμε πάνω από 70 εγγραφές κάθε μέρα στην κοινότητά μας.
    Σε λίγο θα γιορτάσουμε και τα 10.000 μέλη σε χρόνο ρεκόρ για τα χρονικά.

Όλα αυτά είναι προίκα για το μέλλον.
    Άλλωστε πάντα ήμασταν αυτόνομοι και αυτάρκεις.

Μην κολλάμε σε ένα γεγονός.
    Εστιάζουμε πλέον στο μέλλον και όλα θα γίνουν σιγά - σιγά.
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Τελοσπαντων admin κουρασα και απο οτι βλεπω ειμαι και μειοψηφια....οποτε η δημοκρατικη μου συνειδηση μου υπαγορευει να αποδεκτω την γνωμη την πλειοψηφιας!!
  • Ο/H Red21 έγραψε:

οποτε η δημοκρατικη μου συνειδηση μου υπαγορευει να αποδεκτω την γνωμη την πλειοψηφιας!!
    αχαχαχαχαχαχαχα

Σωστός !!!! :thumbsup:
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Διαφήμιση
  • Ο/H Red21 έγραψε:

Τελοσπαντων admin κουρασα και απο οτι βλεπω ειμαι και μειοψηφια....οποτε η δημοκρατικη μου συνειδηση μου υπαγορευει να αποδεκτω την γνωμη την πλειοψηφιας!!
    Να τον στείλουμε στην Σπιναλόγκα ... χαχαχαχαχα
    Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.

• Ο/H Red21 έγραψε:

Μαλλον για εκει με κοβω με τους λεπρους!!!

Αααα ρε κακομοιρη Τσε ευτυχως που εφυγες νωρις!!!

Μμμμμ, μάλλον σου ταιριάζει καλύτερα η Μακρόνησος ... χαχαχαχαχα

• Διαφήμιση
  • OffTopic

@Red21 , αυτό το μυγάκι στην υπογραφή σου μου έχει κοστίσει μία οθόνη ... Χαχαχαχα