Ποια έκδοση windows έχεις? Αν έχεις 10άρια απενεργοποίησε το digital driver signing
Xiaomi Mi4i - Απορίες
-
-
-
Ο/H lyr13 έγραψε:
Εχω 7αρια. Αλλα και σε 10 δοκιμασα και δεν εγκαθιστα αυτους τους δυο drivers. Αυτοι χρειαζονται? Αν παω να φλασαρω την νεα ROM θα εχω προβλημα?
-
Πραγματικα δεν ξερω τι συμβαινει. Υπαρχει περιπτωση ο Κινεζος που εγκατεστησε την multi ROM να εκανε καμια βλακεια??
Εγω δεν ξερω απο φλασαρισματα, rom κτλ, οποτε ελεγα να ακολουθησω τον οδηγο. Τωρα χωρις τους 2 drivers δεν μπορω?? Αναγκαστικα μονο αμα την περασω στο τηλ??
Παντως σ' ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σου. Πιστευα οτι ισως ειχε τυχει σε κανενα το ιδιο προβλημα και την γλιτωνα ευκολα -
Ο/H lyr13 έγραψε:
Πιστευα οτι ισως ειχε τυχει σε κανενα το ιδιο προβλημα και την γλιτωνα ευκολα
Και σε εμάς τύχαν διάφορα αλλά μετά από αρκετές μέρες τα καταφέραμε. Απλά άκου τους υπεύθυνους -
Ο/H lyr13 έγραψε:
Παντως σ' ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σου. Πιστευα οτι ισως ειχε τυχει σε κανενα το ιδιο προβλημα και την γλιτωνα ευκολα
-
-
Ο/H lyr13 έγραψε:
γιατι δεν εμφανιζει αυτο το CD-ROM. Ξερει κανενας τι παιζει (και μ' αυτο)?
Αγνόησε αυτό το βήμα.
Αν εγκαταστήσεις το Mi PC Suite θα σου βάλει Drivers έτσι και αλλιώς. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H lyr13 έγραψε:
γιατι δεν εμφανιζει αυτο το CD-ROM. Ξερει κανενας τι παιζει (και μ' αυτο)?
Αγνόησε αυτό το βήμα.
Αν εγκαταστήσεις το Mi PC Suite θα σου βάλει Drivers έτσι και αλλιώς.
Ωραια, αφου δεν ειναι προβλημα του τηλεφωνου...
Αν ειδες πιο πισω με τους drivers εχω προβλημα.
To Mi-PC Suite το εχω εγκαταστησει αλλα δεν εγκαθιστα 2 απο τους drivers. Μηπως πρεπει να περιμενω καμια αναβαθμιση του PC Suite?
Επισης γιατι δεν το διαβαζει ως Mi4i? -
Ο/H lyr13 έγραψε:
To Mi-PC Suite το εχω εγκαταστησει αλλα δεν εγκαθιστα 2 απο τους drivers. Μηπως πρεπει να περιμενω καμια αναβαθμιση του PC Suite?
Δοκίμασε να το αφήσεις μόνο του για κανένα μισάωρο να τους βρει -
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ο/H lyr13 έγραψε:
Δοκίμασε να το αφήσεις μόνο του για κανένα μισάωρο να τους βρει
Oμολογω οτι δεν σε επιασα
Το εχω αφησει αρκετη ωρα, το εχω δοκιμασει πολλες φορες, με restart του υπολογιστη και του κινητου, σε διαφορετικο υπολογιστη...αλλα αφου κανει αναζητηση και αποτυγχανει, τι να ψαξει? -
Σβήσε το και ξαναεγκατέστησε το.
Όταν βάλεις πάνω το κινητό και το τρέξεις, άστο να φορτώσει (το MiPcSuite κάτω δεξιά). Θέλει πάρα πολύ ώρα για να το κάνει σε εμένα τουλάχιστο.
Για τα κινέζικα (αν αυτό δεν έπιασες) εμένα όλο το μενού, τα πάντα στο πρόγραμμα είναι στα κινέζικα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα