Στο λέει αυτό εξαιτίας του φόρτου των κινέζικων server. Σε πολλές περιπτώσεις οι server είναι απροσπέλαστοι και στα ίδια τα προγράμματα της XiaomiΟ/H lyr13 έγραψε:
Oμολογω οτι δεν σε επιασα
Το εχω αφησει αρκετη ωρα, το εχω δοκιμασει πολλες φορες, με restart του υπολογιστη και του κινητου, σε διαφορετικο υπολογιστη...αλλα αφου κανει αναζητηση και αποτυγχανει, τι να ψαξει?
Xiaomi Mi4i - Απορίες
-
-
Να πως το βλέπω εγώ
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Κατεβάστε την Αγγλική Version από εδώ => MiSetup2.2.0.4302_2717.zip
-
Τα ξαναεκανα ολα απο την αρχη. Εβαλα την εκδοση του MIUI_ART (βεβαια μετα αναβαθμιστηκε σ αυτην που ειχα πριν) αλλα τα ιδια αυτοι οι 2 οδηγοι δεν μπαινουν. Μπορω να τους κατεβασω απο καπου? Τι αλλο μπορω να κανω?
Με εκνευριζει αφανταστα! Τελικα χωρις αυτους μπορω να φλασαρω την ελληνικη ROM? Μπορει καποιος να τσεκαρει αν αυτους τους drivers τους εχει εγκαταστησει το δικο του Mi4i ?
-
Ο/H lyr13 έγραψε:
Τα ξαναεκανα ολα απο την αρχη. Εβαλα την εκδοση του MIUI_ART (βεβαια μετα αναβαθμιστηκε σ αυτην που ειχα πριν) αλλα τα ιδια αυτοι οι 2 οδηγοι δεν μπαινουν. Μπορω να τους κατεβασω απο καπου? Τι αλλο μπορω να κανω?
Με εκνευριζει αφανταστα! Τελικα χωρις αυτους μπορω να φλασαρω την ελληνικη ROM? Μπορει καποιος να τσεκαρει αν αυτους τους drivers τους εχει εγκαταστησει το δικο του Mi4i ?
-
@lyr13 έχεις και καμια άλλη συσκευή συνδεδεμένη που χρειάζεται drivers? Γιατί απο το τελευταίο screenshot αυτό φαίνεται.Για να καταλάβεις τι εννοώ πήγαινε να τσεκάρεις το System απο το Control Panel. Θα σου δείχνει ενα Android Phone και αυτό το κάτι άλλο ...Απλά δεν μπορώ να υποθέσω σε ποια κατηγορία θα έχεις το Uknown
-
Ο/H spoulk έγραψε:
Και σε εμένα δεν έχουν μπει αυτοί οι οδηγοί, αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα
Ο/H Bodai έγραψε:
@lyr13 έχεις και καμια άλλη συσκευή συνδεδεμένη που χρειάζεται drivers? Γιατί απο το τελευταίο screenshot αυτό φαίνεται.Για να καταλάβεις τι εννοώ πήγαινε να τσεκάρεις το System απο το Control Panel. Θα σου δείχνει ενα Android Phone και αυτό το κάτι άλλο ...Απλά δεν μπορώ να υποθέσω σε ποια κατηγορία θα έχεις το Uknown
Aυτα θες?
Αφου το εχω δοκιμασει και σε αλλο PC και δεν τους κανεις εγκατασταση. -
Κατεβασε αυτό => xiaomi_usb_driver.rar κάντο αποσυμπίεση κάπου, δεξί κλικ πάνω στο unknown => Update Driver Software και δείξτου το folder που έχεις κάνει αποσυμπίεση..
-
Ο/H lyr13 έγραψε:
Τι ROM εχεις? Εχεις κανει κανενα φλασαρισμα χωρις αυτους τους οδηγους?
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Κατεβασε αυτό => xiaomi_usb_driver.rar κάντο αποσυμπίεση κάπου, δεξί κλικ πάνω στο unknown => Update Driver Software και δείξτου το folder που έχεις κάνει αποσυμπίεση..
Ο/H spoulk έγραψε:
Ο/H lyr13 έγραψε:
Σε mi4i και εσυ? Αρα να προχωρησω σε φλασαρισμα της ελληνικης ROM συμφωνα με τον οδηγο? -
Ο/H lyr13 έγραψε:
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H spoulk έγραψε:
Ο/H lyr13 έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα