Εγω θα χαζεψω με την Xiaomi...δεν παιζει!
Xiaomi Mi4i - Απορίες
-
-
Βρε έχεις TeamViewer ?
-
-
Για να λυσω την παρεξηγηση: Δεν εχω (και δεν ειχα αφοτου κατεβασα το MiPC-Suite) προβλημα με τον εντοπισμο του κινητου. Aφοτου εγκατασταθηκαν οι drivers απο το PC-Suite, το κινητο το εβλεπε κανονικα και υπολογιστης και το Suite. Mπορουσα δηλαδη να δω τι εχω μεσα, να διαγραψω, να αντιγραψω και κτλ. Απλως τοσες σελιδες προσφαθουσα να καταλαβω αν χρειαζονται οι δυο drivers (που φαινομενικα) δεν γινοντουσαν εγκατασταση και εαν εν τελει χρειαζονται για να προχωρησω σε flash.
Τελος παντων, ο ΜIUI_ART προθυμοποιηθηκε να με βοηθησει γιατι νομιζε οτι το κινητο δεν εντοπιζοταν απο το PC (λογω των drivers που παραπονιομουν) αλλα μου εξηγησε οτι δεν ειναι προβλημα αυτο και οτι ουσιαστικα οι drivers εχουν εγκατασταθει σωστα. Αρα τσαμπα σας επριζα
Επι τη ευκαιρια προσπαθησε να μου φλασαρει την ελλληνικη ROM αλλα καποια μ@λ@κια εχει κανει ο κινεζος και πρεπει να αλλαξουμε το recovery.
Αυτα. Σας ευχαριστω και συγγνωμη για το πριξιμο. Ελπιζω να ειχατε καταλαβει οτι το κινητο δουλευε κανονικα με τους εγκατεστημενους drivers.
Thanks και στον MIUI_ART -
Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν... Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!!!
-
Αγαπητοι φιλοι πηρα και εγω το ΜΙ4ι αλλα απο την μερα που το πηρα δεν δουλεψε ποτε καλα ολο διαφημισεις μου πεταει και το ιντερνετ κολαει.
Σαν να μην εφταναν ολα αυτα πλεον με το που μπαινω στο ιντερνετ σβηνει η οθονη και δεν ξανανοιγει με τιποτα.Τι ρεβοοτ του εκανα τι εργοστασιακες ρυθμισεις τιποτα
κατα τα αλλα δουλευει τελεια
Τι να κανω?ΔΕν μπορω να μπω ιντερνετ αμμεσως σβηνει...
Η ποιος μπορει στην ελλαδα να του το παω και να το φτιαξει γιατι προφανως ειναι θεμα software Και οχι hardware
Spyros -
Να βάλεις την ελληνική ρομ...για να στρώση χαρακτήρα...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Παρόλο που έχω πάρει το κινητό από τις διακοπές των Χριστουγέννων, σήμερα ξεκίνησα να το δουλεύω.
Παρατήρησα λοιπόν τα εξης:
1.Όταν κάνω κλήση κάποιες φορές μαυρίζει ή οθόνη και δεν μπορώ να κάνω τίποτα μέχρι να ξεκολλήσει ή να σταματήσει η κλήση.
2.Για να δω το ιστορικό των κλήσεων είναι λογικό να πρεπει να πάω στο λεπτομέριες αρχείου κλήσης αφού πατησω πάνω στην επαφή; Δεν έπρεπε να το εμφανίζει έξω;
3.Όταν έβαλα τις κάρτες, την Cosmote την ονόμασε Vodafone και την Vodafone Sim2. Τα άλλαξα αλλά μου έκανε εντύπωση.
4.Oταν μου ερχεται ειδοποιηση στο messenger, παταω να μου ανοιξει και δεν με παει στην συνομιλια αλλα με βγαζει στην αρχικη οθονη. Επισης παραμενει μια ειδοποιηση (του messenger που δεν μπορω διαγραψω) οτι εχω 1,2,3 συζητησεις ενεργες!
Το κινητό έχει την GTV 5.12.24 -
Οσον αφορα το 1. καταλαβα οτι κατι παιζει με το proximity sensor. Μολις τον απενεργοποιησα απο τις εισερχομενος κλησεις, το κινητο δουλευει μια χαρα(βεβαια η οθονη παραμενει ενεργει καθολη την διαρκεια της συνομιλιας). Ξερει κανεις τι παιζει? Να το εμποδιζει η μεμβρανη? να θελει calibration?
Edit: Το εφτιαξα το 4. -
Η ROM που έχεις στην συσκευή σου είναι η δική μας η Ελληνική ή αυτή που σου βάλανε από το μαγαζί που την πήρες ?
Θα πρέπει να δοκιμάσεις να αναβαθμίσεις την συσκευή σου στην τελευταία Version και θα λυθούν τα προβλήματά σου.
ROM => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…2-ferrari-GTV-6-1-28-zip/
Οδηγός => Flash την Ελληνική ROM στο Mi-4i -
-
Ο/H lyr13 έγραψε:
Μονο το 1 ουσιαστικα με προβληματιζει. Ειναι σιγουρα θεμα ROM? Μηπως εχει προβλημα ο promitiy sensor?
Πήγαινε Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο
Πάτα 5 συνεχόμενες φορές πάνω στην Έκδοση Kernel μέχρι να σε βάλει στο Cit.
Στο νούμερο 8 πρέπει να είναι ο Αισθητήρας Προσέγγισης
Επέλεξέ το και ξεκίνα την βαθμονόμισή του.
Να έχεις μόνο την συσκευή σταθερή πάνω σε τραπέζι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα