Δοκιμάσατε και το TWRP Recovery του οδηγού και δεν σας κάνει ?
=> Flash την Ελληνική ROM στο Mi PAD 2
=> Flash την Ελληνική ROM στο Mi PAD 2
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΔημήτρη έχει πρόβλημα μπρικάρει με τον τρόπο: Πληκτρολογούμε fastboot boot twrp_mipad2.img δεν κάνει ποτέ την επανεκκίνηση στο TWRP recovery και θέλει μετά με Εργαλείο "Phone Flash tool" της INTEL για να ξεμπρικάρει...Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Δοκιμάσατε και το TWRP Recovery του οδηγού και δεν σας κάνει ?
Σπύρο μου, να είσαι καλά....Ο/H spirosmeg έγραψε:
Δημήτρη έχει πρόβλημα μπρικάρει με τον τρόπο: Πληκτρολογούμε fastboot boot twrp_mipad2.img δεν κάνει ποτέ την επανεκκίνηση στο TWRP recovery και θέλει μετά με Εργαλείο "Phone Flash tool" της INTEL για να ξεμπρικάρει...
Το εργαλείο πρεπει να το βάλουμε στα Downloads της συσκευής θα χρειαστεί σε κάποιον κάποτε οπωσδήποτε...
INTEL Flash tool
Θέλει την δεύτερη εντολή που έχεις γράψει: Πληκτρολογούμε fastboot flash recovery twrp_mipad2.img
και πράγματι θα ολοκληρωθεί η διαδικασία και θα μπουτάρει στο TWRP recovery...
Kαι ΝΑΙ ειμαι με πρωτη GTV rom πλέον!
Επίσης πρέπει να προστεθεί στον οδηγό παραπάνω η ενεργοποίηση του κουμπιού Enable OEM unlock μαζί με το USB debugging για την εγκατάσταση του TWRP
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ολη την ομάδα για όλα...!
Το ίδιο και σε μένα...Ο/H spirosmeg έγραψε:
Ή Νέα διορθωμενη rom 6.3.19 δυστυχώς έχει θέμα εγκατάστασης δεν μπορεί μετά την επανεκκίνηση να μπουταρει στην Miui, το ταμπλετ έχει πάνω από μια ώρα τώρα να ολοκληρώσει το flash...
Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καί σε μένα...Ο/H ipso έγραψε:
Το ίδιο και σε μένα...Ο/H spirosmeg έγραψε:
Ή Νέα διορθωμενη rom 6.3.19 δυστυχώς έχει θέμα εγκατάστασης δεν μπορεί μετά την επανεκκίνηση να μπουταρει στην Miui, το ταμπλετ έχει πάνω από μια ώρα τώρα να ολοκληρώσει το flash...
Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk