Δεν ειχα βιετναμεζικη ρομ.Και φλασάρα fastboot ROM με το εργαλείο της INTEL και μετα περασα την GTV και οχι μονο μια φορα.
xiaomi mipad 2 rom
-
-
Ο/H ipso έγραψε:
Δεν ειχα βιετναμεζικη ρομ.Και φλασάρα fastboot ROM με το εργαλείο της INTEL και μετα περασα την GTV και οχι μονο μια φορα.
Αν παρόλα αυτα δεν ισιώσει κανε και μια δοκιμή να περασης την EU απο εδω:
xiaomi.eu_multi_latte_6.3.24_v7-5.1
Δοκιμασε την και αν σου δουλεύουν ολα καλά πέρνα απο πάνω χωρίς κανένα wipe την τελευταία GTV...Xiaomi 13 -
Μετά την εγκατάσταση μου βγάζει την συμφωνία χρήστη της Google αλλά πάλι τα ίδια με την EU.
Έκανα factory reset αλλά τα ίδια, να φλασάρω fastboot ROM με το εργαλείο της INTEL? -
-
Κάποιος οδηγός να το επαναφέρω εργοστασιακό, υπάρχει?
-
Μια βοήθεια παρακαλώ:
Γιατί κατά την διάρκεια ξεκλειδώματος του bootloader και ενώ έχω δώσει την εντολή fastboot oem unlock δεν αποκρίνεται η συσκευή αλλά μένει στο fastboot; -
Ο/H billphone έγραψε:
Μια βοήθεια παρακαλώ:
Γιατί κατά την διάρκεια ξεκλειδώματος του bootloader και ενώ έχω δώσει την εντολή fastboot oem unlock δεν αποκρίνεται η συσκευή αλλά μένει στο fastboot;
Xiaomi 13 -
Ο/H spirosmeg έγραψε:
Ο/H billphone έγραψε:
Μια βοήθεια παρακαλώ:
Γιατί κατά την διάρκεια ξεκλειδώματος του bootloader και ενώ έχω δώσει την εντολή fastboot oem unlock δεν αποκρίνεται η συσκευή αλλά μένει στο fastboot;
Προσπάθησα 2 φορές, θα δοκιμάσω και μία ακόμη... -
Λοιπόν είχα μια υποψία και τελικά το βρήκα. Δίκιο είχαμε και οι δύο. Την επιλογή για OEM unlock την τσεκάρω αλλά μετά από επανεκκίνηση ξετσεκάρεται! Αυτό συμβαίνει και όταν μετά την εντολή adb reboot bootloader κάνει επανεκκίνηση και προφανώς η εντολή για OEM unlock αποεπιλέγεται. Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω αυτό;
-
Δεν έχω βρει κάτι μέχρι στιγμής. Σε σας μετά από επανεκκίνηση παραμένει επιλεγμένη η εντολή Enable OEM unlock;
-
Ο/H billphone έγραψε:
Δεν έχω βρει κάτι μέχρι στιγμής. Σε σας μετά από επανεκκίνηση παραμένει επιλεγμένη η εντολή Enable OEM unlock;
Άμα όμως κάνεις κανονική επανεκκίνηση του ταμπλετ αυτόματα από-επιλέγετε η εντολή αυτή γι αυτό την βλέπεις ανενεργή μετα...Xiaomi 13 -
Ο/H spirosmeg έγραψε:
Ο/H billphone έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα