Με το Super User υπάρχει ένα ενδεχόμενο να πέσεις σε Boot Loop, και για αυτό δεν το έχουμε ενεργοποιήσει στην αυτόματη εγκατάσταση.Ο/H billphone έγραψε:
Κάτι άλλο. Κάνατε εγκατάσταση του SU ή δεν χρειάζεται;

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΜε το Super User υπάρχει ένα ενδεχόμενο να πέσεις σε Boot Loop, και για αυτό δεν το έχουμε ενεργοποιήσει στην αυτόματη εγκατάσταση.Ο/H billphone έγραψε:
Κάτι άλλο. Κάνατε εγκατάσταση του SU ή δεν χρειάζεται;
Φίλε μου εδώ μέσα ειναι γραμμένα ολα 15 λεπτά διάθεσε να βρεις τα πάντα...Ο/H Rufete έγραψε:
γεια σας παιδια εχω 2 μερες που παρελαβα το ταμπλετ μπορει καποιος να με χελπαρει να
Ωχ ποιος ξερει τι Rom εχει περασει το κινζομαγαζο ακοθλουθα τις οδηγίες του admin οπως λέει:Ο/H Rufete έγραψε:
δεν εχει το ταμπλετ μου το κουμπι installer για να βαλω πρωτα μια αλλη ρομ και μετα να περασω την ελληνικη.. με βαση τα οσα διαβασα και ειδα σε βιντεακια..
επισης το Pc suite δεν αναγνωριζει την συσκευη μου, μ λεει να την κανω update πρωτα
καλησπέρα παιδιά έχω φορτώσει κανονικά την gtv rom και όταν πατάω στο google play store μου βγάζει error και λέει ότι τα google play services has stopped ότι μπορούσα μέσα από τα setting έκανα και συνεχίζει τα ίδια,ξέρετε γιατί μπορεί να το κάνει αυτό?όταν φόρτωσα μέσω twrp την internation rom και πέρασα τα gapps δεν είχα κάποιο θέμα.
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην thodorisls ().
Ο/H thodorisls έγραψε:
καλησπέρα παιδιά έχω φορτώσει κανονικά την gtv rom και όταν πατάω στο google play store μου βγάζει error και λέει ότι τα google play services has stopped ότι μπορούσα μέσα από τα setting έκανα και συνεχίζει τα ίδια,ξέρετε γιατί μπορεί να το κάνει αυτό?όταν φόρτωσα μέσω twrp την internation rom και πέρασα τα gapps δεν είχα κάποιο θέμα.
Επειδή δεν πήρα απάντηση εκεί, να το ρωτήσω και εδώ. Εκτός και αν δεν υπάρχει στη Rom του MiPad2Ο/H billphone έγραψε:
Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει πώς ενεργοποιώ το Dolby Atmos στο MiPad2; Δεν βρίσκω κανένα φάκελλο Dolby
Oι 2 τελευταίες ROM για το Mi-Pad 2 δεν έχουν καθόλου Play Store ή Gapps μέσα.Ο/H spirosmeg έγραψε:
Δυστυχώς η μετάβαση στην νεα GTV Dev 6.5.26 εχει εκπλήξεις, το Play store κρασαρει μανιωδώς...