Το παρηγγελα, αλλα την εκδοση με windows 10. λογικα μετα από 25 μερες θα ερθει. ειδωμεν.
xiaomi mipad 2 rom
-
-
Kαλησπερα σε ολους.Καινουριος στο φορουμ και μολις παρελαβα το mi pad 2 to 16gb.Εχω ενα προβλημα..Δεν δουλευει τπτ απο οσα εχουν γραφτει εδω μεσα..Εχω διαβασει και εχω προσπαθησει σχεδον τα παντα και γραφω σχεδον γιατι λογικα κατι μου ξεφευγει.Συγκεκριμενα το μονο που μπορω να κανω ειναι να βαλω τις οφισιαλ κινεζικες ρομ.Βασικα μονο την τελευταια και την προτελευταια.Οτιδηποτ αλλο δεν μπορω να το κανω γιατι ο υπολ μου αλλα και αλλοι υπολογιστες δεν συνδεονται με το ταμπλετ.Το βλεπουν μονο σαν αποθηκευτικο χωρο.Οταν το βαζω σε fast boot για να κανω unlock δεν το αναγνωριζει.εχω κατεβασει κανονικα το προγραμμα,μου εχουν δωσει αδεια ξεκλιδωματος απο τη χιαομι αλλα δεν το αναγνωριζει κανενας υπολ.(σε 3 εχω προσπαθησει).Για GApps ουτε λογος εννοειται..ουτε σε recovery mode μπορω να μπω για να βρω αρχεια να κανω ινσταλ.
Υπαρχει καποιος που να μπορει να μου πει τι να κανω?Πιστευω ολα τα προβληματα ξεκινανε απο το οτι ο υπολ μου δεν βλεπει το ταμπλετ.Ουτε με mi pc suite δουλευει.Εχω βρει πολλους οδηγους που να λενε τι πρεπει να κανω.Τα εχω κανει ολα(αν και ειναι λιγο πολυ τα ιδια). Ή έστω καποιο λινκ με οδηγιες που ισως να μην εχω δει..
Ευχαριστω..
ΥΓ, οσες ρομ εχω βαλει δεν ξεκιναει καν να τις περασει(εκτος απο την τελευταια κινεζικη που ανεφερα παραπανω,που ηταν και αυτη που ειχε μεσα).σταματαει και γραφει "install update.zip failed".Η ρομ που φοραει τωρα ειναι MIUI 7.5.4.0(LACCNDE)|Stable -
Κατι, που ενδεχομένως να το έχεις κάνει: στην διαχείριση συσκευών του ΗΥ, το βλέπει ;;;;;;
-
Το βλεπει..Οπως στο συννημενο.Αυτος ειναι ο δικος μου υπολ που δεν φαινεται ουτε σαν αποθηκευτικος χωρος.
-
Δεν το βλέπει. Εκείνο το κίτρινο τρίγωνο, σημαίνει πρόβλημα. Κατά Πάσα πιθανότητα, έχεις πρόβλημα με τους drivers. Λοιπόν, υπάρχει μία διαδικασία, που λέγεται στα Ελληνικά, απενεργοποίηση ψηφιακής υπογραφής, στα Αγγλικά δεν ξέρω πως γράφεται, ή γνώμη μου ειναι να κατεβάσει τους drivers, αλλιώς δεν θα συνδεθεί στον υπολογιστή. Κάποιος από το site, ας βοηθήσει.
-
-
Flash την Ελληνική ROM στο Mi PAD 2 (Πρώτη φορά),,,, αυτό μπόρεσα να βρω. Έλεγξε αν βλέπει το ταμπλέτες, με εντολές cmd, δεν είναι τόσο δύσκολο.
-
Οδηγός απενεργοποίησης του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής σε όλα τα Windows χ64,,,,, κοίταξε και αυτό.
-
Να σαι καλα!ευχαριστω πολυ..βρηκα και εναν οδηγο γιαυτο που ειπες παραπανω:Οδηγός απενεργοποίησης του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής σε όλα τα Windows χ64
Θα τα ξανακανω ολα αυτα και θα γραψω αν καταφερα κατι μετα και απο την απενεργοποιηση της υπογραφης. -
λοιπον περιορισα λιγο το προβλημα..Σε υπολογιστη που αναγνωριζει το ταμπλετ σαν αποθηκευτικο χωρο(αλλα χωρις να δουλευει το mi pc suite,το οποιο δεν με πολυενδιαφερει κιολας) ξεκινησα τη διαδικασι ξανα εγκαταστασης ελληνικς ρομ. Εκει που ειμαι στο cmd , επανεκκινει το ταμπλετ σε φαστμπουτ, αλλα οταν παταω fastboot oem unlock κολλαει.δεν διχνει οτιδηποτε αλλο στο ταμπλετ εκτος απο το κουνελι-logo και στο cmd γραφει waiting for device.βαζω και ενα συννημενο.
καμια ιδεα πανω σε αυτο??
Εχω πατησει κανονικα το oem unlock kai usb debugging apo to developer options.. -
και μια ανανεωση του θεματος..Μετα απο πολλες προσπαθειες και επανεκκινησεισ κλπ μου εβγαλε αυτο:
-
Ρυθμίσεις > about phone > tap 7 φορες στην MIUI version να ενεργοποιήσεις τις επιλογές για προγραμματιστές
Ρυθμίσεις > Πρόσθετες ρυθμίσεις > Επιλογές για προγραμματιστές > ενεργοποίησε το OEM unlock αν υπάρχει και δοκίμασε ξανά
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα