Κατάλαβα Δημήτρη είχα μείνει 4 εβδομαδιαίες πίσω και είπα να αναβαθμίσω αύριο με το καλό θα πάω για factory reset και θα ενημερώσω εδω.
Καλο βράδυ
Καλο βράδυ
Xiaomi 13
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΚαλή εβδομάδα να έχουμε, σήμερα έγινε full wipes ακόμα και το system και Flash πάλι η νέα GTV 6.5.26 και μετα το πρωτο τυπικό σεταρισμα στην MIUI reboot σε Recovery και install τα open gapps 5.1 που υπάρχουν στην πρωτη σελίδα της Rom μετα την ολοκλήρωση της εγκατάστασης reboot πάλι στην Miui και δυστυχώς ιδια γεύση κρασαρισμα οτιδήποτε εχει σχέση με Google.Ο/H spirosmeg έγραψε:
Κατάλαβα Δημήτρη είχα μείνει 4 εβδομαδιαίες πίσω και είπα να αναβαθμίσω αύριο με το καλό θα πάω για factory reset και θα ενημερώσω εδω.
Καλο βράδυ
Καλημερα σου εχει θέμα καιρό τώρα το Mipad2 με τα gapps μια μόνο rom ευχαριστηθήκαμε και αυτο φταίει η αρχιτεκτονική του επεξεργαστή Intel που ειναι εξοπλισμένο...Ο/H lallasgr έγραψε:
Καλημέρα @spirosmeg, δοκιμασες να βάλεις τα gapps με τον οδηγό που έχω κάνει στους οδηγούς της κατηγοριας? Με αυτό τον τρόπο κρασαρει το play store??
Καλημερα σου, όλες τις φορές εγω σεταρω στα αγγλικά και αυτό για μην αντιμετωπίσω τα ιδια και στον Mi account μετά γυρίζω την γλώσσα σε ολα τα σεταρισματα αρκετό καιρό τωρα, στο screenshot που βλέπεις εχω είδη γυρίσει την γλώσσα αφού εχω λυσσάξει πρώτα, δεν εχει να κάνει με αυτό.Ο/H lallasgr έγραψε:
Όταν κάνεις τις εγκαταστάσεις κλπ την Γλώσσα την έχεις στα Ελληνικά ή στα Αγγλικά? Εγώ θα το άφηνε στα Αγγλικά και αφού σεταριστεί πλήρως τότε γυρνάς Ελληνικά!
Επειδη το παρηγγειλα οταν ερθει θα ακολουθησω τον οδηγό για εγκατάσταση Ελληνικής ROM αν και εχω αδεια για ξεκλειδωμα bootloaderΟ/H billphone έγραψε:
Το σωστό είναι να ακολουθήσεις τον οδηγό για εγκατάσταση Ελληνικής ROM πρώτη φορά