Θα το παραλάβω μέσα στην εβδομάδα, θα δοκιμάσω τις οδηγίες και ελπίζω να πάνε όλα καλά
xiaomi mipad 2 rom
-
-
Παιδιά, αφού κατάφερα και πήρα το tablet mi pad 2, σε κάποιο update του superuser δεν ξανα-άνοιξε ποτέ!
Κάνει αυτό το μικρό blacklight που έχει και μετά κλείνει και ανοίγει αμέσως. Πάντα μαύρη η οθόνη.
Προσπάθησα να το κάνω fastboot με την τελευταία stable αλλά πέραν του με το ζόρι κατάφερα να το κάνω να μου δείξει το pad 2 σε windows 10, μετά από 3 προσπάθειες να κάνω flash παραμένει το ίδιο πρόβλημα.
Έχετε καμία ιδέα τι μπορώ να κάνω ή τι μπορεί να φταίει? Στην επιλογή του Flash είχα κάνει Flash All -
Ο/H batspy έγραψε:
Έχετε καμία ιδέα τι μπορώ να κάνω ή τι μπορεί να φταίει? Στην επιλογή του Flash είχα κάνει Flash All
-
-
-
Ο/H batspy έγραψε:
Παιδιά, αφού κατάφερα και πήρα το tablet mi pad 2, σε κάποιο update του superuser δεν ξανα-άνοιξε ποτέ!Κάνει αυτό το μικρό blacklight που έχει και μετά κλείνει και ανοίγει αμέσως. Πάντα μαύρη η οθόνη.
Προσπάθησα να το κάνω fastboot με την τελευταία stable αλλά πέραν του με το ζόρι κατάφερα να το κάνω να μου δείξει το pad 2 σε windows 10, μετά από 3 προσπάθειες να κάνω flash παραμένει το ίδιο πρόβλημα.
Έχετε καμία ιδέα τι μπορώ να κάνω ή τι μπορεί να φταίει? Στην επιλογή του Flash είχα κάνει Flash All
Όλη τη δουλειά (και Driver) θα την κάνεις με το εργαλείο της ΙΝΤΕL και θα ξεμπερδέψεις...Xiaomi 13 -
batspy, μάλλον θα πρέπει να διαβάσεις τα παρακάτω threads για αρχή, για να ξέρεις τι σε περιμένει.
[HELP] My Mipad2 is bricked after root - Mi Pad 2 - Xiaomi MIUI Official Forum
[works on MIUI 6 & 7] How to root your Mi Pad by simply using MI-Recovery - Xiaomi Mi Pad - Xiaomi MIUI Official Forum
Στην συνέχεια, θα σου πρότεινα όταν πας να ανοίξεις το pad, μόλις δει το σήμα MI να πατάς συνεχόμενα Volume Up. Αυτό θα σε βάλει στο Recovery Mode. Άπαξ και μπεις, μετά μπορείς να περάσεις την rom στο δίσκο και να κάνεις flash με την rom.
Αν πριν κάνεις το update είχες ενεργοποίησει το USB Debugging, θα μπορούσες να κάνεις flash με το MIphone, τώρα πλέον μόνο μέσω του recovery mode μπορείς να το στρώσεις. -
Ο/H spirosmeg έγραψε:
Ο/H batspy έγραψε:
Παιδιά, αφού κατάφερα και πήρα το tablet mi pad 2, σε κάποιο update του superuser δεν ξανα-άνοιξε ποτέ!Κάνει αυτό το μικρό blacklight που έχει και μετά κλείνει και ανοίγει αμέσως. Πάντα μαύρη η οθόνη.
Thanx! Ακολούθησα σε λειτουργικό windows 7 κατά γράμμα τον οδηγό και μου άνοιξε κανονικά το tablet σε μία έκδοση Android 5.1 απλή. Πέρασα ξανά με τη γνωστή διαδικασία του fastboot την τελευταία xiaomi έκδοση και έπαιξε μία χαρά.! Σε ευχαριστώ! -
απο αυτονομία πως πάει;
-
Γεια και από μένα!
Πρόσφατα έγινα κάτοχος αυτού του υπέροχου tablet και μπορώ να πω πως σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Προς το παρόν φοράει την rom από το μαγαζί που το παρήγγειλα MIUI 7.0 STABLE 7.0.10.0.0 (LXLCNCJ). Δεν έχω δοκιμάσει κάποια άλλη και αν εχετε κάποια πρόταση η ποια φοράτε εσείς ευχαρίστως να την ακούσω. Τώρα όσον αφορά το ταμπλετακι γενικά το χρησιμοποιώ για σερφαρισμα , να ακούω τραγούδια, να βλέπω ταινίες και κυρίως να διαβάζω ( μου αρέσει πολύ η επιλογή read mode που έχει και είναι ένας από τους λόγους που το επέλεξα μιας και έχω πολλά βιβλία σε μορφή pdf ). Επίσης για παιχνίδια είναι καλό και έχει πολύ καλή μπαταρία ( τη μέρα σε βγάζει άνετα χωρίς φόρτιση και μεσαία χρίση ). Αυτά και ελπίζω να μεγαλώσει η παρέα και να υποστηριχθεί από τους developers για καλύτερη rom στο μέλλον.
ΥΣ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στο gsmarena έχουν τόσο κακή εντύπωση όταν πολλά σαιτ το έχουν σε καλή θέση στα review τους. -
Ο/H Konstantinos Pittas έγραψε:
Γεια και από μένα!
Πρόσφατα έγινα κάτοχος αυτού του υπέροχου tablet και μπορώ να πω πως σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Προς το παρόν φοράει την rom από το μαγαζί που το παρήγγειλα MIUI 7.0 STABLE 7.0.10.0.0 (LXLCNCJ). Δεν έχω δοκιμάσει κάποια άλλη και αν εχετε κάποια πρόταση η ποια φοράτε εσείς ευχαρίστως να την ακούσω. Τώρα όσον αφορά το ταμπλετακι γενικά το χρησιμοποιώ για σερφαρισμα , να ακούω τραγούδια, να βλέπω ταινίες και κυρίως να διαβάζω ( μου αρέσει πολύ η επιλογή read mode που έχει και είναι ένας από τους λόγους που το επέλεξα μιας και έχω πολλά βιβλία σε μορφή pdf ). Επίσης για παιχνίδια είναι καλό και έχει πολύ καλή μπαταρία ( τη μέρα σε βγάζει άνετα χωρίς φόρτιση και μεσαία χρίση ). Αυτά και ελπίζω να μεγαλώσει η παρέα και να υποστηριχθεί από τους developers για καλύτερη rom στο μέλλον.
ΥΣ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στο gsmarena έχουν τόσο κακή εντύπωση όταν πολλά σαιτ το έχουν σε καλή θέση στα review τους.
Xiaomi 13 -
Ο/H spirosmeg έγραψε:
Ο/H Konstantinos Pittas έγραψε:
Γεια και από μένα!
ΥΣ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στο gsmarena έχουν τόσο κακή εντύπωση όταν πολλά σαιτ το έχουν σε καλή θέση στα review τους.
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει καμιά κινεζια μέσα. Το παρήγγειλα από το vickmall και τους είχα πει να τις βγαλουν. Απλα κάποιες εφαρμογές δεν τις εγκαθιστά από το play store μιας και δεν αναγνωρίζει τη ταμπλέτα ( σκέφτηκα λόγω της rom) κατά τα άλλα μου κάνει τη δουλειά μια χαρά. Τώρα επειδή μου μπαίνουν δεύτερες σκέψεις και γενικά μου αρέσει να έχω καλή ρομ σταθερή ήθελα να ρωτήσω αν βάλω την global 7.1.5 θα μπορώ να διαβάζω ελληνικά βιβλία ( δεν με ενδιαφέρει να έχω ελληνικό μενού γιατί δουλεύω με το αγγλικό συνεχεία) . Και επίσης αν θα μπορώ να βάλω play store μέσα?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα