[GTV-5.12.24] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 25/12 22:27)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
-
-
Ο/H LeonTsi έγραψε:
Δεν είναι πρόβλημα για να διορθωθεί... Το widget του καιρού χρησιμοποιεί αγγλόφωνο site (το Accuweather) και είναι απολύτως λογικό να "μιλάει" αγγλικά ένα αγγλόφωνο site. Αν θέλεις να το αλλάξεις αυτό, μπορείς να ανοίγεις το site με το Chrome (και όχι με το μαμίσιο broswer) και όταν σε ρωτήσει να κάνει μετάφραση, να του πεις "ναι" και έτσι θα το έχεις στα Ελληνικά... -
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H LeonTsi έγραψε:
-
Βάλε η την 5.11.26 η την 5.12.10.
Με αυτήν εδώ θα έχεις θέμα με την μπαταρία. Κατά τα άλλα καλά τα πάει -
Tωρα πλεον που ειναι πανευκολη η εγκατασταση ρομ μεσω flashtool και στο REDMI NOTE 3 ελπιζω η επομενη αναβαθμιση να ειναι και για εμας τους ευτυχεις κατοχους του.
-
Ο/H GnF έγραψε:
Βάλε η την 5.11.26 η την 5.12.10.
Με αυτήν εδώ θα έχεις θέμα με την μπαταρία. Κατά τα άλλα καλά τα πάει
Γιατί δεν είμαι σε θέση να κάνω update κάθε εβδομάδα. Θέλω μία που να δουλέψει χωρίς προβήματα. Πχ. είδα σχόλιο ενός μέλους που έλεγε για κακή ποιότητα σε φωτογραφίες με την 5.12.10. Ισχύει κάτι τέτοιο;Won't Back Down -
Σε stable rom δεν θα βρεις χωρίς προβλήματα από καμία εταιρία πόσο περισσότερο σε developer rom.
Για εμένα καλύτερη μέχρι τώρα ήταν η 5.11.26 και μετά η 5.12.10.
Και οι 2 είχαν μικροθεματακια, αλλά η μία αλλά η άλλη.
Τραβά σε μια stable αν δεν έχεις χρόνο και πάει λεγοντας.
Μην ξεχνάς από stable σε developer ή αντίστροφα θα στήσεις από την αρχή τα πάντα. -
Ο/H GnF έγραψε:
Σε stable rom δεν θα βρεις χωρίς προβλήματα από καμία εταιρία πόσο περισσότερο σε developer rom.
Για εμένα καλύτερη μέχρι τώρα ήταν η 5.11.26 και μετά η 5.12.10.
Και οι 2 είχαν μικροθεματακια, αλλά η μία αλλά η άλλη.
Τραβά σε μια stable αν δεν έχεις χρόνο και πάει λεγοντας.
Μην ξεχνάς από stable σε developer ή αντίστροφα θα στήσεις από την αρχή τα πάντα.
Με ενδιαφέρει πιο πολύ να μην έχει θέματα με τα notifications από εφαρμογές, όπως διάβασα σε μερικά ποστ, η κάμερα να λειτουργεί σωστά
και να μην υπάρχουν θέματα λειτουργικά. Δε ζητάω δηλαδή το κάτι παραπάνω.
Θα σε συμβουλευτώ και θα ξεκινήσω με την 5.11.26 και βλέπουμε..Won't Back Down -
Εγω ακόμα έχω θέμα με το push στα email μέσω imap. Αν τα έχω σε αυτόματο συγχρονισμό έρχονται τα μαιλ με καθυστέριση και με λάθος σειρά.
Δεν δουλεύω με αυτόματο συγχρονισμό στα mail λοιπόν και το έχω ανά 10 λεπτά.
Καθυστερήσεις από άλλες εφαρμογές αν τις βάλεις να δείχνουν ειδοποιήσεις, να ξεκινάνε αυτόματα και να μην κλείνουν με καθαρισμό δεν έχω.
Σε αυτή εδώ την ρομ είχα μεγάλη κατανάλωση με χρήση. Όχι όταν είναι απλά αναμένη η οθόνη η σβηστή. Και το κινητό ζεσταίνεται περισσότερο.
Ετσι πήγα πίσω σε 5.12.10 -
καλημερα παιδια και χρονια πολλα!!εκανα μια πατατα εκανα factory reset και τα εσβησα ολα χωρης να εχω backup ,το θεμα μου ειναι οτι ενω ξεκιναω να στεισω το εργαλειο απο την αρχη και περναω email και κωδικους μολης φτανω στο mi cloud και βαζω κωδικο και παω ευρεση συσκευης και παταω επομενο η εφαρμογη σταματαει το ιδιο και στην παραληψει εφαρμογης please καποιος μια βοηθεια.
-
Ο/H bilis1234 έγραψε:
καλημερα παιδια και χρονια πολλα!!εκανα μια πατατα εκανα factory reset και τα εσβησα ολα χωρης να εχω backup ,το θεμα μου ειναι οτι ενω ξεκιναω να στεισω το εργαλειο απο την αρχη και περναω email και κωδικους μολης φτανω στο mi cloud και βαζω κωδικο και παω ευρεση συσκευης και παταω επομενο η εφαρμογη σταματαει το ιδιο και στην παραληψει εφαρμογης please καποιος μια βοηθεια.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα