afti tou vickmall
Καρφιτσωμένο Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 (Για πρώτη φορά)
- Οδηγός
- Ενημερώθηκε
- RedMi Note 3
-
-
Θα πρ'επει πρώτα με το sp flashtool να περάσεις την official stable 7.0.19.0 με αυτό το τρόπο. Έπειτα να περάσεις τη developer μέσω του updater. Πρόσεχε όμως γιατί μπορεί να μπρικάρει το τηλέφωνο. Αν αποφασίσεις να το κάνεις, στείλε μήνυμα να σε ενημερώσω για λεπτομέρειες.Ο/H Exploticon έγραψε:
μπορεις να μου πεις την διαδικασια απο την multilang του vickmall να παω στην dev?Ο/H arist1976 έγραψε:
Αν δεν σου αρέσει ή έχει bugs. Αλλά είναι διαδικασία μεχρι να ξεκλειδωσει ο bootloader.Ο/H Exploticon έγραψε:
ειμαι καινουριος σε miui εμενα εχει την ρομ του vickmall θα πρεπει να βαλω dev rom?
-
ΜΠΕΡΔΕΜΑ !!!!!!!!!!!!!!! αυτο που λεει ο συντακτης του αρθρου δεν εχει καμια σχεση με αιτησεις αλλα με αλλο τροπο τον οποιο μαλιστα θα ανεβασουν και στα Ελληνικα συντομα.... .... εσεις που εχετε κανει καποια αιτηση μας δινεται τον τροπο ή τα λινκ που χρειαζονται για να κανουμε και εμεις την διαδικασια?????
Αν υπαρχουν 2 ή 3 τροποι γινεται να τους μαθουμε και εμεις???????? -
Ο/H zetaki έγραψε:
helpppp
εχω την 7.00.11 , μπορω να το κανω?
Βασικά έχω μπερευτεί λίγο. Από οτι κατάλαβα πρέπει πρώτα να περάσεις την official fastboot rom 7.0.19.0 με το sp flashtool με αυτό το τρόπο, μετά την developer μεσω του updater. Έπειτα να ακολουθήσεις αυτό τον οδηγό ή να ξεκλειδώσεις το bootloader έτσι και στη συνέχεια να κάνεις οτι λένε τα παιδιά εδώ. Πάντως να περασεις την official fastboot 7.0.19.0 και μετά τη developer 7.12.31, χρειάζεται σίγουρα. Εγώ έχω περάσει τη 7.0.19.0 και τώρα κατεβαζω τη developer απο το αγγλικο να φλασάρω. Και ύστερα βλέπουμε... Σορρυ αν μπερδεψα και εσένα.Ο/H zetaki έγραψε:
afti tou vickmall
-
Αυτός είνα ένα άρθροΟ/H TOLIS38 έγραψε:
ΜΠΕΡΔΕΜΑ !!!!!!!!!!!!!!! αυτο που λεει ο συντακτης του αρθρου δεν εχει καμια σχεση με αιτησεις αλλα με αλλο τροπο τον οποιο μαλιστα θα ανεβασουν και στα Ελληνικα συντομα.... .... εσεις που εχετε κανει καποια αιτηση μας δινεται τον τροπο ή τα λινκ που χρειαζονται για να κανουμε και εμεις την διαδικασια?????
Αν υπαρχουν 2 ή 3 τροποι γινεται να τους μαθουμε και εμεις????????
Αυτός είναι άλλος. Και αυτό.
Ϊδιοι είναι αλλά με άλλα λόγια. -
TO καταλαβα αλλα ισως να πρεπει να περιμενουμε τα παιδια να βγαλουν στα ελληνικα εναν οδηγο για να αποφυγουμε τα λαθη. πιστευω να μην αργησουν .....Ο/H arist1976 έγραψε:
Αυτός είνα ένα άρθροΑυτός είναι άλλος. Και αυτό.Ο/H TOLIS38 έγραψε:
Αν υπαρχουν 2 ή 3 τροποι γινεται να τους μαθουμε και εμεις????????
Ϊδιοι είναι αλλά με άλλα λόγια.
-
Και καλά θα κάνετε, επειδή σε κάποιες περιπτώσεις το λάθος = brickΟ/H TOLIS38 έγραψε:
TO καταλαβα αλλα ισως να πρεπει να περιμενουμε τα παιδια να βγαλουν στα ελληνικα εναν οδηγο για να αποφυγουμε τα λαθη
-
Πέρασα τη fastboot μεto flashtool και πριν λιγο τη developer, κυριολεκτικα με τη ψυχή στο στόμα γιατί διαβάζω για πολλα μπρικ και αγχώθηκα. Ευτυχώς ολα καλά ως τωρα.
-
μπορεις να πεις πως το εκανες στα ελληνικα?Ο/H arist1976 έγραψε:
Πέρασα τη fastboot μεto flashtool και πριν λιγο τη developer, κυριολεκτικα με τη ψυχή στο στόμα γιατί διαβάζω για πολλα μπρικ και αγχώθηκα. Ευτυχώς ολα καλά ως τωρα.
-
Είναι αρκετα μεγάλη διαδικασία. Είσαι σίγουρος;Ο/H Exploticon έγραψε:
-
το εκανα εχω εμπειρια σε αυτα απο παλια απλα δεν ηξερα οτι επρεπε να κρατησω πατημενο το volume down μεχρι να κιτρινιση μπορω να πω αρκετα πιο ευκολα απο αλλες ρομ σε αλλα κινητα!!Ο/H arist1976 έγραψε:
-
Θα περάσεις και τη developer;Ο/H Exploticon έγραψε:
το εκανα εχω εμπειρια σε αυτα απο παλια απλα δεν ηξερα οτι επρεπε να κρατησω πατημενο το volume down μεχρι να κιτρινιση μπορω να πω αρκετα πιο ευκολα απο αλλες ρομ σε αλλα κινητα!!Ο/H arist1976 έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα