Οταν ανοιγεις την εφαρμογή, βάζεις τα στοιχεία σου (εγω έβαλα το μειλ) και συνδέεσαι. Επειτα βαζεις το κινητο σε φαστμπουτ, το συνδεεις και πατάς το κουμπί να σε πάει στο σαιτ της xiaomi. Εκει πατάς το κουμπί και σου βγάζει οτι η αίτηση πέρασε και θα σου στείλουνε μήνυμα μεχρι 10 μέρες. Σε εμένα ετσι έγινε. Απλα οταν εκανα την αιτηση φορουσα τη stable. Και τωρα με τη developer μου βγαζει το ιδιο μηνυμα.
το θεμα ειναι οτι δεν πρεπει να εβγαζε στην αιτηση γιατι με την dev rom δεν χρειαζεται αιτηση
Εχω κάνει την διαδικασία του unlock με το συγκεκριμένο miflash version αλλά δεν είμαι σίγουρος αν έχει ξεκλειδώσει. Πρέπει να περιμένω να έρθει ο κωδικός μετά που έκανα apply η δεν χρειάζεται? Είμαι σε 5.10.12 developer τώρα.
Πρέπει να περιμένεις να σου έρθει ο κωδικός για το ξεκλείδωμα πρώτα και μετά να προχωρήσεις στην διαδικασία ξεκλειδώματος.
Κάνοντας απλά μία αίτηση δεν ξεκλειδώνει τίποτα.
Μετά και αφού πρώτα ξεκλειδώσουμε τον Bootloader, μόνο τότε προχωρούμε στα υπόλοιπα.
Χρειάζεται πολύ προσοχή γιατί αν δεν γίνουν σωστά βήματα θα καταλήξουμε με ένα όμορφο τούβλο στα χέρια.
δικαιωμα του καθενος βεβαια αλλα ρισκαρετε να κανετε τουβλο την συσκευη σας απο το να περιμενετε λιγες μερες να ξεκλειδωσει επισημα το κινητο και ολα να γινονται σε 10 λεπτα με 2-3 αρχεια και 3 κλικ.Εδω και οι ιδιοι οι Admin μας λενε ποσο ρισκο εχει η ολη διαδικασια .... καλο το ρισκο και οι πειραματισμοι αλλα εδω παρα πολλοι εχουν βρει προβληματα και μαλον το ρισκο ειναι μεγαλο. εξαλου το προσωρινο ξεκλειδωμα θα πρεπει να ξαναγινει οταν ερθουν τα κλειδια....μην παιδευεστε αδικα . μερικες μερες υπομονη και ολα θα γινουν.
Αγιε μου Βασιλη (εστω και ετεροχρονισμένα !!χαχα) φερε τα κλειδακια μεχρι την Δευτερα - ΜΑΞΙΜΟΥΜ Τριτη που παραλαμβανω!!!!
Αντε για να μην τα παρω στο κρανιο!!!!
Y.Γ. Προταση προς τους διαχειριστες: Παιδια γνωμη μου ειναι και το προτεινω οτι θα ηταν πολυ πιο χρηστικος και ευκολος για την πλεονοτητα των μη εξοικειωμενων με την διαδικασια του φλασαρισματος ο οδηγος να υπαρχει και σε βιντεο step by step!!!