Όταν κατέβασες το google installer και πέρασες τα gapps, μήπως ξέχασες το google contacts synch; Είναι για αυτό το λόγο.Ο/H Kazer έγραψε:
τ μονο προβλημα ειναι οτι δν μπορω ν συγχρονισω τις επαφες μ.τ κινητο τ εχω μολις 2 ωρες στα χερια μ
Καρφιτσωμένο Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 (Για πρώτη φορά)
- Οδηγός
- Ενημερώθηκε
- RedMi Note 3
-
-
θα τ ξαναδοκιμασω.επειδη ουτε το google installer κατεβασα.απο υπολογιστη τον κατεβαζω;ή απευθειας απο τ κινητο συγχωριτε αλλα κατεχω κ πολλα
-
Ο/H Kazer έγραψε:
θα τ ξαναδοκιμασω.επειδη ουτε το google installer κατεβασα.απο υπολογιστη τον κατεβαζω;ή απευθειας απο τ κινητο συγχωριτε αλλα κατεχω κ πολλα
-
Βαση του νήματος εδώ: Is there a single user who could unlock bootloader using OFFICIAL instructions? - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile, όσα μέλη είναι Gold, Diamond, Platinum, etc. δεν χρειαζονται να κάνουν αίτηση για το ξεκλείδωμα. Εγώ στο en.miui είμαι Diamond. Σε σχετικό σχόλιο για το πως γίνεται η διαδικασία, προχώρησα κανονικά, κατεβάζοντας το αντίστοιχο πρόγραμμα χωρίς πρόβλημα, ενώ ο χρήστης που το είπε (δεν θυμάμαι ποιος ήταν), δεν μπόρεσε να φτάσει έως εκεί. Όλοι όσοι έχετε κάνει αίτηση, δείτε τι βαθμό έχετε στο en.miui και δείτε εάν κάποιος από εσάς πληρεί τις προϋποθέσεις που διάβασα. Δεν καταλαβαίνω τον διαχωρισμό, αλλά δεν το έχω απίθανο στους κινέζους.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Βαση του νήματος εδώ: Is there a single user who could unlock bootloader using OFFICIAL instructions? - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile, όσα μέλη είναι Gold, Diamond, Platinum, etc. δεν χρειαζονται να κάνουν αίτηση για το ξεκλείδωμα. Εγώ στο en.miui είμαι Diamond. Σε σχετικό σχόλιο για το πως γίνεται η διαδικασία, προχώρησα κανονικά, κατεβάζοντας το αντίστοιχο πρόγραμμα χωρίς πρόβλημα, ενώ ο χρήστης που το είπε (δεν θυμάμαι ποιος ήταν), δεν μπόρεσε να φτάσει έως εκεί. Όλοι όσοι έχετε κάνει αίτηση, δείτε τι βαθμό έχετε στο en.miui και δείτε εάν κάποιος από εσάς πληρεί τις προϋποθέσεις που διάβασα. Δεν καταλαβαίνω τον διαχωρισμό, αλλά δεν το έχω απίθανο στους κινέζους.
-
Ο/H arist1976 έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Βαση του νήματος εδώ: Is there a single user who could unlock bootloader using OFFICIAL instructions? - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile, όσα μέλη είναι Gold, Diamond, Platinum, etc. δεν χρειαζονται να κάνουν αίτηση για το ξεκλείδωμα. Εγώ στο en.miui είμαι Diamond. Σε σχετικό σχόλιο για το πως γίνεται η διαδικασία, προχώρησα κανονικά, κατεβάζοντας το αντίστοιχο πρόγραμμα χωρίς πρόβλημα, ενώ ο χρήστης που το είπε (δεν θυμάμαι ποιος ήταν), δεν μπόρεσε να φτάσει έως εκεί. Όλοι όσοι έχετε κάνει αίτηση, δείτε τι βαθμό έχετε στο en.miui και δείτε εάν κάποιος από εσάς πληρεί τις προϋποθέσεις που διάβασα. Δεν καταλαβαίνω τον διαχωρισμό, αλλά δεν το έχω απίθανο στους κινέζους.
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H arist1976 έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
-
Ο/H arist1976 έγραψε:
Και νεος και πλούσιος και όμορφος.
Είμαι άνω των 50 & άνεργος εδώ και 3 χρόνια(διστυχώς είναι αλήθεια).
Μόνο με την ομορφάδα μου δεν πάω πουθενά εεε ?
Δεν θέλω σχόλια για την ομορφάδα μου γιατί έτοιμα τα έχω τα δωρεάν ΒΑΝάκια.... -
Ομορφάάάάάάάνννντρρρραααααα μοοοουυυυυυυ!!!!
-
Έτσι είναι ακριβώς παιδιά.. Εγώ απλό μέλος είμαι και έχω κολλήσει. Είναι όμως φαουλ όλο αυτό. Πως θα γίνουμε όλοι diamond κλπ;
-
Ο/H Kostas Giannakopoulos έγραψε:
Έτσι είναι ακριβώς παιδιά.. Εγώ απλό μέλος είμαι και έχω κολλήσει. Είναι όμως φαουλ όλο αυτό. Πως θα γίνουμε όλοι diamond κλπ;
Ο/H Kostas Giannakopoulos έγραψε:
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
ελληνική ρομ από εδώ τα παιδιά που να φλασάρετε
με την απλή διαδικασία όπως στο redmi note 2 πότε
περίπου υπολογίζουμε ότι θα είναι διαθέσιμη? . ο συγκεκριμένος
τρόπος είναι λίγο πολύπλοκος και επικίνδυνος και πιστεύω
καλύτερα είναι να περιμένουμε
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0