Περασα κ εγω χθες βραδυ τη ρομ στο κινητο με την βοηθεια του arist1976 τον οποιο κ ευχαριστω πολυ, δεν θα τα καταφερνα χωρις αυτον αλλα και του admin. Μεχρι στιγμης ολα φαινονται μια χαρα στο κινητο και με το antutu με την 7.1.6 multi language εβγαζε κατι λιγο πανω απο 50000 και τωρα ειναι κοντα στης 52000. Τα υποπλοιπα στην πορεια. Επισης υπαρχει οδηγος στο φορουμ για τη διαδικασια με το twrp με screeshots κλπ γτ δεν μπορω να βρω κατι, και αν δν μου τα ελεγε βημα βημα ο arist δεν θα γινοταν δουλεια
Παιδια μπορει να βοηθησει κανεις;Εβαλα την stable μετα την dev ενανα ξεκλειδωμα εκανα οτι λεει ο οδηγος στη πρωτη σελιδα μετην twrp δεν εκανε reboot αλλα ειχε περαστει η twrp στο cloud ετσι μπηκα λοιπον εκανα τα wipe που πρεπει περασα την ελληνικη ,εκει ειχε δυο κουτακια δεν τσεκαρα κανενα,περαστηκε η ρομ και κανω επανεκκινηση ε εκει κολλησε παλι στη recovery σου δτελνω και μια εικονα!τι κανω τωρα;ακυρο εκανα reboot μεσω adb.
καλημέρα στην ομάδα . μου ήρθε μήνυμα
από την Xiaomi ότι μπορώ να ξεκλειδώσω
το τηλέφωνο κατεβάζοντας το Unlook tools .
συνδέομαι με τον λογαριασμό mi που έχω και
βάζω το τηλέφωνο σε fast boot και πατάω Unlook
έτσι δεν είναι ? μετά όταν ξεκλειδώσει απλά κατεβάζω
την ρομ την περνάω μέσα στο τηλέφωνο και την περνάω ?
πρέπει να προσέξω κάτι ?
καλημέρα στην ομάδα . μου ήρθε μήνυμα
από την Xiaomi ότι μπορώ να ξεκλειδώσω
το τηλέφωνο κατεβάζοντας το Unlook tools .
συνδέομαι με τον λογαριασμό mi που έχω και
βάζω το τηλέφωνο σε fast boot και πατάω Unlook
έτσι δεν είναι ? μετά όταν ξεκλειδώσει απλά κατεβάζω
την ρομ την περνάω μέσα στο τηλέφωνο και την περνάω ?
πρέπει να προσέξω κάτι ?
Πρέπει να έχεις developer rom και να περάσεις το twrp. Exει αναλυτικό οδηγό στη πρώτη σελίδα. Ρίξε μια ματιά.