Ο/H Bodai έγραψε:
Αν εννοείς το Class των SD δεν ισχύει ακριβώς έτσι όπως το περιγράφει ο @Giannisagal. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι ακόμα και δυο USB 3.0 της ίδιας εταιρείας (ίδιας χωρητικότητας) μπορεί να έχουν διαφορετικά Read & Write Speedεγω πΟ/H alnikou έγραψε:
Αυτό ισχύει και για τα usb μνήμες ??
κοιτα φιλε @Bodai........εγω ειδικος στη τεχνολογια δεν ειμαι .........περιγραφω ΜΟΝΟ αυτα που βλεπω στην πραξη.....προσωπικα!!!!!!!Ο/H Bodai έγραψε:
Αν εννοείς το Class των SD δεν ισχύει ακριβώς έτσι όπως το περιγράφει ο @Giannisagal. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι ακόμα και δυο USB 3.0 της ίδιας εταιρείας (ίδιας χωρητικότητας) μπορεί να έχουν διαφορετικά Read & Write Speed.Ο/H alnikou έγραψε:
Αυτό ισχύει και για τα usb μνήμες ??
οτι εχω εχω γραψει ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι σε ΕΜΕΝΑ προσωπικα ασχετα τι λεει η επιστημη......!!!!!!!!(τονιζω με κεφαλαια καποιες λεξεις ωστε να ξεκαθαρισω την θεση μου).
αν διαβαζα κατι καπου δεν θα το περιεγραφα ωστε να κανει καποιος λαθος σε κατι και να φταιω εγω.....παντα περιγραφω τι ΕΓΩ εχω δει!!!!
εξαλου με αυτη τη λογικη ανοιγει ενα θεμα καποιος εχω την εντυπωση.........
οτι μπορει ο καθενας κανει ωστε να βοηθησει την ομαδα εδω βρε φιλε....!!!!!!!!
αν η αποψη μου δεν ειναι ακριβως ετσι προτεινε λοιπον στον φιλο @alnikouτο σωστο να το δω και εγω να διορθωθω.
φιλικα GIANNISAGAL!!!
" Γεωπόνος”